bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Okul bitti Öss bitti yaşamamız için 1 ay hiçbir amacımız yok. napıcaz biz? boşluktayım yatıyorum kalkıyorum uyuyorum geziyorum. biz alışmadık böle amacsız yarışsız yaşamaya.Biz hep at olduk hep koştuk. Şimdi napıcaz?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 *kesme şeker uzatır*[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yuh ya daha bugun 1 yarın 2 olcak. Git dinlen, iyice huzur bul, tatile çık ve 2 haftadan önce bir daha sıkıldım diye mesaj atma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 haftasonları erken kalkmak yok... öss'de ne bok yiecem derdi yok... test kitabı yok... bomboşum.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Deh deh ligler baslar acılırsın.Ona kalmadan konfederasyon kupası var.Hiçbişey bilmiyosan bi kız bul,askını paylas...[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ölmeyin siz bea git dolaş adamlara bak ya freeler ne yapcaz die düşünüyorlar olmaski bu kadar ya ...... kızlara takıl cs oyna iç bişiler yap işthe bea :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ulan adam bulmus bunuyo. de sie git uyu oyun oyna polianna ol, dolas sokaklarda, olmado otur ole dur bilgisayarın basnda[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Sevgilim var ama uzakta :( beşiktaşım da yok offff offff tatile çıkmak sorun değil. Zaten sıkılmıyorum. Sadece artık bir amacımız yok. Amaç olmayınca insan kendisini bi garip hissediyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: blackchaos, 16 June 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Okul bitti Öss bitti yaşamamız için 1 ay hiçbir amacımız yok. napıcaz biz? boşluktayım yatıyorum kalkıyorum uyuyorum geziyorum. biz alışmadık böle amacsız yarışsız yaşamaya.Biz hep at olduk hep koştuk. Şimdi napıcaz?[hline]bla bla bla ... Yav daha ne istionuz gez dolaş:-)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bilinçli olarak amaçsız yaşamak daha bi süper.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 vay anasını be , aylardır süren koşu bitti bende ne yapacağımı bilmez durumdayım öle bütün gün boyunca kanepeye oturup düşünüyorum bilgisayarı açmak dışında... *!Ne yapacağini bilemez durumdadır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kendine bi amaç belirle... benim gibi... mesela benim şu an ki amacım DÜNYAYI ELE GEÇİRMEK NİHOHOHAHAHAHHAAHHA!!!![hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 iyide biz alışık değilizki. İlkokuldan beri hep "at" rolundeydık hep koştuk hep komşu cocuklarını geçmeye çalıştık.Hep eğitim eğitim eğitim. Bitti işte eğitim napcaz?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 okul rlz[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ah Flying Kefal is back! :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 peki biz ne yapalım şükret sen gene seneye öss ye il defa girecem ve 19 yaşına girecem Psikolojim bozuldu sense gelmiş yapacak bişi yok diyorsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Estel_Anorien, 16 June 2003 13:02 tarihinde demiş ki: ah Flying Kefal is back! :) ehe evet döndümde hala şaşkın durumdayım yapacak bişey bulamıyorum zaten sınav korkunç geçti valla konuştuğum herkez berbat geçti dedi.herkesinkimi böyle geçti yoksa sadece banamı özel bi durum ??[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 geçen sene LGS'den kurtulduğumda ben de aynı tripteydim. kendi kendime sorular soruyodum artık o dereceye gelmiştim. bazıları...... -EEE bu meret de bitti ne halt yicem????Hmm atsam mı kendimi??yok lan olmaz o kadar kasmışız bünyeyi düzgün tadını çıkarmadan olmaz.Da naapıcam ben???hmm yaz da geldi denize girsem günün 4'te biri gider kaldı geriye 4'te 3 biraz dışarda takılsam futbol falan oynasam kaldı 5'te 2........ *sabah olmuştur Efes'e gitmek üzere annem beni uyandıracaktır.....* -Oğlum kalk hadi. -Anne bügun dersaneye gitmesem olmaz mığ?? -Oğlum ne dersanesi..... -Tamam okula da gitmesem???? -Ya ne dersanesi ne okulu efese gidicez. -hmm tmm o zaman. *annemler bi arkadaşlarına gitmektedirler ben evde kalmak istiyorum* -Oğlum sen de gelseydin senin yaşıtın da var. - ya anne gelmicem ya benim soru çöz....bilgisayarda işim var:)[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Eglen bence :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bi de ayz yaz hasta olursan benim gibi off 2 ay sonra dershane başlayacak başlıyacam öss sine de okuluna da hayatına da[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar