Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç yenilik

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/

burda asıl dikkatimizi çeken şey şu bölüm tabii ki.

said:
Class Improvements:

Mage - New Spell: Mage Armor allows mana regeneration to function while casting and increases resistance to all magic schools

Druid - Cat form damage per second increased

Warrior - Rage will now generate when attacks are parried, dodged and blocked

Priest - Power Word: Shield can now be cast on all raid members

mage'lerin yeni büyüsü iyiymiş.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Sosyal ağlarda paylaş

Eklenen Bar ve quest minion tarzı şeyleri merak ediyorum.
Add-on ları azaltsa bari.
Mage armor un regen+resist vermeside ilginç olmuş. Buff atmak güzel bişey ama şahsen Priest Yada druid olup buff atmaktansa Mage olup 2 buff u alip bide armor u çakmak daha güzel nediyeyim :) Tabi daha göremedik armoru gerçi.Druid Cat Form da herkesin söylediği dps eksiği idi. Dps arta ne olur diyen arkadaşada druidlerin en hızlı shaping talentlarla (50 ye kadar) lvl aldığını söyliyeyim.Ayrıca buda çok genel bi istekti.
Hurricane e bi değişiklik gelmemiş ona üzüldüm.
Warriorlarin zaten hakkıydı o rageler helal olsun :) . Blizz zaten bu ragelerin aslında bug yüzünden gelmediğini belirtmişti. Buda eklenti değil bi bug fix aslında.
60 lvl priestleride kırmamışlar ve genel istek üzerine shield olayını getirmişler. Ne diyim bu fixler bizi baya bi götürür.

Bu arada bi arkadaş 1 yıl içinde Hero Class gelecek demiş ki bu yanlış. "Over a year" diyor yani 1 yıldan uzun bir süre sonra. Ki bence daha iyi.
[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 25 Şubat 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi an blackwing'i deathwing diye okudum dedim allahım süfer ama değilmiş

tip not: Deathwing wow dünyasının en efsanevi dragonu, şöle anlatıyım cüceler bünü görüyo sonra diyolarki kim uğraışak gebertene kadar bayarız biz gidip bira içelim iyisi, diyolar o derece güçlü eleman anlayın. Hoş Buyuk savaş sırasında cok yaralanıyo ve uzaklaşıyo falan.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 25 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 25 Şubat 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
Warrior - Rage will now generate when attacks are parried, dodged and blocked

çok iyi oldu, sürekli misslenen attacklar, rage'in gelmemesi ve bu yüzden special attack çekememiz gibi nedenler yüzünden warriordan soğumuştum, bu tip özellikler güzel değişiklikler getircek oyuna[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Honor/dishonorable Kills şuan çalışmıyor ya =). Sırf onun yüzünden thousands needles da stonetalonda hillsbradda gözümü kapamadan alliance üyelerine daldım ama cık artmıyor =).[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

bence pek bi sey degismeyecek. tabi resist arttirmasi guzel de, ne kaa mana o kaa yakit diyorum ben. diger class'lar icin de zaten mage'in manasini bitirmeye oynamak yanlis olur, bitmez.. resist'in de suresinin az olacagini umit ediyorum. olsa bile cooldown'in uzun olacagini dusunuyorum. cok da fazla degismeyecektir su anki durum... ha savas biter ondan sonra manasini regen. etmis banane...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 26 Şubat 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...