Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/ burda asıl dikkatimizi çeken şey şu bölüm tabii ki. said: Class Improvements: Mage - New Spell: Mage Armor allows mana regeneration to function while casting and increases resistance to all magic schools Druid - Cat form damage per second increased Warrior - Rage will now generate when attacks are parried, dodged and blocked Priest - Power Word: Shield can now be cast on all raid members mage'lerin yeni büyüsü iyiymiş.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 vanish bug'ini duzletsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 haahah süper honor system geliyormuş :D batle grounds geliyomuş süper. en güzeli seneye kadar Hero classlar eklenecekmiş çok güzel :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yaw su dual wield e bi cozum getirseler. salladıgım bosa gidiyor, surekli fişüyit fişüyit diye ses geliyor. habire miss. yazıcam blizzard a. yapın dicem bunu. olmaz yani boyle. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya shaman a spirit wolf büyüsünü istiyorum böhü[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 warrior için woof woof diyorum sadece, süper.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bilmiyorum da battleground la olay kopacak valla[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eee nerde warlock shard bagleri ? forumlara ayrı underdevolopmenta ayrı mesaj atıyor adamlar .....[signature][hline] Kara Manyak gnome warlock of burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Player vs Player Honor System: Players will have access to new armor sets and weapons by increasing rank in the PvP Honor System. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 daha önemlisi var, uo ve swg'den özlediğim chat bubbles. tabii opsiyonel olacaktır.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ilk gunler bende cok aramıstım bubble olayını ama simdi gozum alıstı, pek istemiyorum artık. kalabalık oluyor buble ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eklenen Bar ve quest minion tarzı şeyleri merak ediyorum. Add-on ları azaltsa bari. Mage armor un regen+resist vermeside ilginç olmuş. Buff atmak güzel bişey ama şahsen Priest Yada druid olup buff atmaktansa Mage olup 2 buff u alip bide armor u çakmak daha güzel nediyeyim :) Tabi daha göremedik armoru gerçi.Druid Cat Form da herkesin söylediği dps eksiği idi. Dps arta ne olur diyen arkadaşada druidlerin en hızlı shaping talentlarla (50 ye kadar) lvl aldığını söyliyeyim.Ayrıca buda çok genel bi istekti. Hurricane e bi değişiklik gelmemiş ona üzüldüm. Warriorlarin zaten hakkıydı o rageler helal olsun :) . Blizz zaten bu ragelerin aslında bug yüzünden gelmediğini belirtmişti. Buda eklenti değil bi bug fix aslında. 60 lvl priestleride kırmamışlar ve genel istek üzerine shield olayını getirmişler. Ne diyim bu fixler bizi baya bi götürür. Bu arada bi arkadaş 1 yıl içinde Hero Class gelecek demiş ki bu yanlış. "Over a year" diyor yani 1 yıldan uzun bir süre sonra. Ki bence daha iyi. [signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 25 Şubat 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arcane meditation kullanışsız hale gelecek evet. belki onu da değiştirirler.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bi an blackwing'i deathwing diye okudum dedim allahım süfer ama değilmiş tip not: Deathwing wow dünyasının en efsanevi dragonu, şöle anlatıyım cüceler bünü görüyo sonra diyolarki kim uğraışak gebertene kadar bayarız biz gidip bira içelim iyisi, diyolar o derece güçlü eleman anlayın. Hoş Buyuk savaş sırasında cok yaralanıyo ve uzaklaşıyo falan.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 25 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Chat bubbles zaten neden yoktu hiç anlamamıştım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onyxia nın pabuç dama atıldı zaten kesmıişler. kesilmeyen efsane yaratık ıstıyoruz oyuna. not. onyxia yı basit kestiler hemde 60 kişiden bile azdı grup[signature][hline]Shaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla bildiğim kadarıyla eu da kesmediler daha. kesemezlerde bi kaç hafta. millet cok azarsa atarlar bi kil-jaden ortaya bilinen dünyada ne varsa keser eleman, sorna bakarız bi zamanlar burda thrall vardı Magni bronzebeard vardı diye[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: -coLdwind-, 25 Şubat 2005 09:51 tarihinde demiş ki: Warrior - Rage will now generate when attacks are parried, dodged and blocked çok iyi oldu, sürekli misslenen attacklar, rage'in gelmemesi ve bu yüzden special attack çekememiz gibi nedenler yüzünden warriordan soğumuştum, bu tip özellikler güzel değişiklikler getircek oyuna[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 İşin kötüsü her sınıfta miss var silah becerimiz artıyor ama kaçırmalar hala aynı ozellikle 3.60 lık silahla miss yapınca feci koyuyor adama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Şu bubble olayı opsiyonel olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 acaba usa ile ayni andami gelecek ve ne zaman gelecek[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 rage olayı iyi olmuş[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mage in yeni büyüsü iyiymiş. Ben mage i açana kadar bi kaç bişey daha koysalar mana ile ilgili :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Honor/dishonorable Kills şuan çalışmıyor ya =). Sırf onun yüzünden thousands needles da stonetalonda hillsbradda gözümü kapamadan alliance üyelerine daldım ama cık artmıyor =).[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bence pek bi sey degismeyecek. tabi resist arttirmasi guzel de, ne kaa mana o kaa yakit diyorum ben. diger class'lar icin de zaten mage'in manasini bitirmeye oynamak yanlis olur, bitmez.. resist'in de suresinin az olacagini umit ediyorum. olsa bile cooldown'in uzun olacagini dusunuyorum. cok da fazla degismeyecektir su anki durum... ha savas biter ondan sonra manasini regen. etmis banane...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 26 Şubat 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar