xueshen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kesinlikle üniverste[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Fight Club(1999) Tyler Durden: Our generation has had no Great Depression, no Great War. Our war is a spiritual war. Our depression is our lives.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aslinda hayat güzel ama biz degerini bilmiyoruz yasadigimzi ve gecirdigimiz aci olaylari kendimize kalkan edip hayatan akciyoruz belki belkide zor biseyle karsilastikmi Allaha sıgınıyoruz onun yardimini istiyoruz ama kendimiz cabalamiyoruz Hayat sıkıcımı .. hayir hiç sanmam mutsuz olabilirsiniz size cok basit gelen bi olay baska birine göre dünyanın basina yıkılmasidir üstelik sizin gecirdiginiz en agir olayla o arkadasin olayi aynıdır hisler aynıdır demek istedigim.. Herkez dertli herkez bunalim ama kimse ufka bakıp Gücünü Allahta degil kendinde aramiyo ariyanlar zaten sıyrılıp hayatta bizi yönetenler belkide :) Evet dostum yeni kusak bunalimda belkide her yeni kusak bunalimda olucak bu hayatin bize verdigi bisey degil bu bizim kendi icimizde yarattigimiz kurallarin sıkıcılıgı vede hayattaki inancsizlik Umut aramayin hayatta yaratin ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 falla uykum var düşünemiyorum neden sıkıldığımı belki kafayı çok takıyoruz bazı konulara mesela mesela bizim orada bi deli var adam 40 gibi gösteriyor ama aslında 7x yaşındaymış deli işte takmıyor kafasına bişeyi ekmek elden su gölden rahatca sıkılmadan offf bendemi delirsem acaba[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 insanların yaşamdan beklentileri arttı ondan sıkılıyorlar. (en azından bana göre öyle).hep bi atraksiyon hep gırgır şamata istiyorum. o kadar oyun oynadıktan, hayalgücünü zorladıktan sonra yaşam pek tat vermiyor.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 falla deli olaan bu devirde otlakcılık yapıcan ondan cips çalacan bunun elinden kolayı alıcan kimsede demez niye alıyorsun diye korkarlar deli diye ama sen hiç bişeyden korkmadan hiç bişeyi kafaya takmadan rahatca otlanarak yaşarsın[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yalnız bilgi universitesine gidip gelirken haliyle dolapderenin ara sokaklarından geçtigimiz sırada enteresan bi manzara dikkatimi çekti. gay midir nedir bi deli vardı ordaki esnaf , deliyi önüne almış bariz dayıyordu fln resmen tiksinç bi olay . konuyla alakasına gelirsek deli olmak pekte özenilicek bi dalga diil.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 adam istediğin almış bak zuhahah neyse ben delirirsem öle bişi yapmam hrlde[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 esnaf la adam ın arasına virgül koymayı unutunca amma degişmiş anlamı. esnaf , deliyi fortluyodu olucaktı o pardon[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 auhauauauh ozmn vazgeçtim oha ne esnafmış adamlar kendi kötü emellerine alet etmişler kameraya alıcan yayacan bunu herifler sokağa çıkmayacak[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o cevrende gordugun insanlarin cogu rahatliktan cani sikilanlar. rahat batan diyoruz bunlara. dertleri tasalari yok kendilerini depresyona sokuyolar. manyak misiniz ya, yatin uyuyun sikilacak kadar zamaniniz varsa. sikilma eyleminin TR ile alakasi yok. her tarafta var. bazilari sikintidan iciyo bazisi sikintisi olmadigi icin iciyo. ama icmek kesinlikle bi cozum. neden? cunku dengeleri bozuyo. farkli bi sey getiriyo yasama. dertsiz baslara bela aciyo. dertli baslarin iki dakka soluk almasini sagliyo. serefe arkadaslar![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ebeveynler çocuklarına rahatken ne yapacağını öğretmezse canı sıkılır tabe. hep hayat zor, şartlar çetin manyak gibi çalışmak deli gibi koşmak lazım diye öretirsen adama rahat batar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Şubat 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bilgisayar ve internetin hayatımıza bu kadar işlemiş olması gençleri rutinin dışına çıkmaktan alıkoyuyo bence. farklı bi şeyler yapmak zor ve zahmetli oluyo çoğu zaman, sabredemiyoruz beğenmiyoruz istemiyoruz... ben hatırlıyorum ilk kez bisiklet kullandığımda dengede kalmayı başardığım zaman o kadar çok sevinmiştim ki, şimdi bu kadar mutluluk veren şey bulmak çok zor. eğlence her zaman var, ama mutlu değiliz genelde. kimisi alkolle otla hayatı yaşadıklarını düşünüyo ya, acıyorum onlara..[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ehehe iyide acisan da acimasan da yasiyolar di mi? sikilmiyolar da... onlar icin boyle bi sorun yok. cidden zamaniniz varken uyuyun derim ben. sonra 3 4 gun uyanik kalmaniz gerektiginde hatirlarsiniz. ya da kor kutuk sarhos olup uyumamaniz gerektiginde, ertesi gece ise gittiginizde gozlerinizi (kapatmicam, inat diil mi uyumicam) acik tutmaniz gerektiginde emin olun "sikilmiyosunuz." internet bilgisayar, laf etmeyin bosuna. saldiracak baska bi seyler bulun. cunku bilgisayara saldirmak, normal yasamdan farksiz. haklisiniz, oturmak bazen kaslari yoruyo ama bilgisayarin karsisinda sadece oturulmuyo. televizyon gibi izlemiyosunuz bilgisayari. bilgisayarla muzik dinliyosunuz, televizyon seyrediyosunuz, oyun oynuyosunuz, soru cozuyosunuz, arkadasinizla konusuyosunuz, film seyrediyosunuz, 4k mil uzaktaki ailenizle konusuyosunuz (hatta kamera sayesinde goruyosunuz, veya mikrofon sayesinde konusup duyabiliyosunuz), ogreniyosunuz, egleniyosunuz. bunun icin bilgisayardan sikilmak bu saydiklarimdan sikilmak gibi. o kadar kolay degil. (tabi ondan da sikiliyo insan ya) sorun burda herhangi bi sekilde bilgisayardan kaynaklanmiyo, sorun insanlarin yasam gorusunden kaynaklaniyo. sorunum yok, herkesin sorunu var, benim de olmasi lazim derken insan, sorunu olmamasini sorun haline getiriyo. sikilmakmis... kac yasindasiniz ki sikilacak zamani buluyosunuz? 5-6? yoksa pek bi ihtimal vermiyorum, bi seyleri eksik yapiyo olmaniz lazim. cunku daha sonra okumayi ogrenmek icin cabaliyosunuz. daha sonra kitaplar giriyo dunyaniza. daha simdiden bi omur boyu zaman ayirmaniz gerekecek bi hobiniz oluyo ki haftada bilmemkac saat buna ayirma ihtiyaci hissediyosunuz. daha sonra ingilizce ogrenmek geliyo, koskoca bi dunya aciliyo bu sefer onunuze. daha once okumadiginiz onca sey, anlamadiginiz onca muzikten tutun en ufak espirisine kadar yeni bi anlam kazaniyo. daha sonraysa lise sinavlari var. daha ingilizcenin tadini alamadan, sinava calismaya basliyosunuz 7.sinifta. derken lise1 oluyo girmisseniz AL veya baska bi yere, okulun gerektirdiklerini yapmaniz gerekiyo. ve daha ilk sene siz dinlenemeden OSS'nin dumanini ufukta goruyosunuz. kazanamadiysaniz sonraki sene icin ugrasmaya basliyosunuz. girmeyecekseniz bu sefer gunleriniz is aramak, calismakla geciyo. kazandiysaniz zaten yeni bi hayat var onunuzde. cunku artik baskasi icin veya not icin calismaktansa kendiniz icin calismaya basliyosunuz. eninde sonunda is arama davasina geliyosunuz. sanirim en cok burda sikilma ihtimaliniz var. kendinizi gelistirmeyi bi firsat olarak gormektense, o kadar sene okudum adam gibi isim olsun, adam gibi para kazanayim mantigiyla issiz kalip sikilmayi seciyo olabilirsiniz. uzgunum. yasaminizin her saniyesi icin bi is belirlemisler siz sikilmayasiniz diye, yapip yapmamak sizin elinizde. her zaman boyle bi seceneginiz vardi, olacak da. ama oyunun kurallarini cigneyip, sonra neden olmuyo diye yakinmayin; zira kurallar oyunun oynanabilmesi icin var, hileyle kestirme yoldan ilerlemek hic de goz yumulacak bi sey degil. alkolle eglenmekse sadece bi kismi bunun. onun da zamani var, yeri var. kullanmayanlar icin uzul bence. yok yok sizde gercekten bi sorun var. bu kadar bos olmamaniz lazim sizin. onca insan kivranirken sizin bos olmaniz anormal bi durum.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Namaz kılmıyorlar çünkü. [signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben hiç sıkılmıyorum, çünkü sürekli düşünüyorum, yeni fikirler, projeler, senaryolar vb üretiyorum. ayrıca günde 12 saatten fazla bilg. önündeyim evde. dışarı çıkıp tavuk gibi dolanmak bana zevk vermiyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sıkılmıyorum çünkü öğreniyorum. eskiden flash, photoshop öğrenirdim, sonra uo scriptinge sardırdım, sonra linuxa, sona ona sonra buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yeni nesle rahatlık batıyo olabilir mi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aslında yeni neslin canı sıkılmıyor,tüketim toplumunun yarattığı bir ilüzyon bu;reklam ve televizyon sektörü tarafından dayatılan. İnsanın sosyalliği yeniden yorumlanarak herkesin zilyon tane aktiviteye katılması partiden partiye koşturması,sürekli hareket halinde olması ideal olan gibi gösterildi,öyle ya evde oturarak fazla para harcayamazsınız ki. Sonuçta dayatılan hayat tarzına uyum sağladığını sananlar saçma bir koşuşturmacanın içinde yutuluyorlar,uyum sağlayamanlar ise eğlencenin,mutluluğun ulaşamayacakları bir yerde olduğunu sanıp karamsarlığa kapılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 canimizi sikan sey kurallar--monotonluk--egitim sistemimiz[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: eldar, 26 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Aslında yeni neslin canı sıkılmıyor,tüketim toplumunun yarattığı bir ilüzyon bu;reklam ve televizyon sektörü tarafından dayatılan. İnsanın sosyalliği yeniden yorumlanarak herkesin zilyon tane aktiviteye katılması partiden partiye koşturması,sürekli hareket halinde olması ideal olan gibi gösterildi,öyle ya evde oturarak fazla para harcayamazsınız ki. Sonuçta dayatılan hayat tarzına uyum sağladığını sananlar saçma bir koşuşturmacanın içinde yutuluyorlar,uyum sağlayamanlar ise eğlencenin,mutluluğun ulaşamayacakları bir yerde olduğunu sanıp karamsarlığa kapılıyorlar. hmm sanmiyorum ya..tamam tabi ki pazarlama teknikleri ile bize bi suru sey satmak amaclari ama , sonucta bizde boyle bi heycani olusturan onnar diil ... yani ztn insanolu hic bi zmn sap gibi evde oturmayi seven bisi olmadiki, insan her zmn disari cikmak bisiler yapmak ister, bu parti olur ortam olur , sadece disarda dolasmak olur, sohbet etmek olur ark larla v.s v.s ama senin soyledigin sey lux hayati ozendirmek ve ona gore harcatmak konusu ki orda katiliyrm sana .. reklamlarla magazin proglari ile beyinlerimz yikanio[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bugünkü Sabah'ın Günaydın ekini okuyun...Kısmen o sebepten dolayı olabilir...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 beni canımı şu sıralar en çok dersler sıkıo.Bıktım ya daha hazırlıkta bıktım bide 4 sene aynı şeyi yaşayacağımı düşünerek bunalıma giriorum :( Ya haftada 20 saat ingilizce,yetmezmiş gibi hafta sonu 4 saat ingilizce kursu oda yetmio ya perşembe günleri 2 saat almanca dersi üstüne okulda 4 saat almanca dersi ne bu yaa kafa bu kafa herşeyi aynı anda dolduramaz ki içine yeter artık yaaaa!![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yeni nesil eski nesil olarak değil,yıllar geçti dünya insanı daha bir tüketici olmaya yönlendiriliyor ve bu başarılıyor. her geçen gün daha bir tüketici olan toplum mutsuz oluyor , canı sıkılıyor. çünkü tüketici toplum elindekiyle yetinmesini bilemiyor , elindekiyle sevinmesini bilemiyor. bu da yetmezmiş gibi bu mutsuzluğun ilacı olarak insanların önüne tekrar tüketim sunuluyor.ve bir kısır döngü olarak devam ediyor. [Bu mesaj paranoidandroid tarafından 26 Şubat 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Cthulhu_, 24 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki: life sux da ondan.. ne biçim cvp bu yhaa (yani türkçe yazamıon mu?,ayrıca very saçma desem)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar