fiona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Horrible, 24 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Ben yalnız kaldığımda özellikle (yani vde aailem dışında kimse olmadığında) ağlama krizine giriorum :) İlginçtir ama özellikle gece 10dan sonra tipik depresyonik bi insan olarak paso ağlıorum :) İlginç bi soru hbnmde çevremdeki herkes depresyon modunda :p Aslında ben nedenini söyle açıklayayım; geleceğe şüpeyle bakmak... evet benim de çavremdekiler öyle yakında ben de uçcam kimsenin haberi olmıcak... bazen bende öyle bi psikoloji oluyo ki sebepsiz yere saatlerce ağlıyorum.sonra gülüyorum falan deli miyim neyim..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 insanın kendine bir amaç belirlemesi gerekir bunun baba parası ıle ve de ınanc ıle cok alakası olmadıgını dusunuyorum.Eger ulaşmayı ıstedıgınız bır hedefınız varsa bunu belırleyebılmişsenız canınız sıkılmaz cunku doyuma ulaşmamışsınızdır.Hedefe ualşınca da yenı hedefler belırlenmelı.Ben bunu denıyorum çok işe yarıyor mu dersenız bazen hayır ama en azında sıkıntıdan patlıyorum dedıgım olmadı çok sukur. Yalnız ınsanın bır kız arkadası olsa sıkılmıyor hanı :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Manik depresif olmayasın fiona ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Doyumsuzluk ve elındekılerle mutlu olamama hastalığı dıyebılırız...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: HymnOfChuck, 24 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Manik depresif olmayasın fiona ;) sen çok biliyosun utkucuk:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Herseye erisebiliyorlar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dersler çok yoğun, pc baydı artık, kız arkım yok. kısacası hayatım çok rutin..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şımarığız biz, yeni nesil. Her türlü teknolojik şeyler elimizin altında. İyi koşullar altında doğmuşuz, öyle maymun iştahımızla her yeni şeyi bir kaç gün deneyip bıkıyoruz, yeni yeni şeyler arıyoruz.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ah ah eskiden telefonmu varmis bilgisayarmi varmis Biz mum isiginda ders yapardik diyen babamiz var..Sikilmamiz normal.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yalnızlıktan sıkılıyor tabiki. ne kız arkadaşımız nede ortam. sıkılır tabi insan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bende hepsi var üstelik 3 sevgilim var ama yinede sıkılıyooooo canım... bu teorin çürümüş oluyor yani....[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 paranın en önemli şey olmasından[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bence paradan degil..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 17 yaşında yani bir başka deyişle hayatın daha baharında sen öss gibi hayatının tamamını belirleyecek sınavı sokarsan nesil de böle sıkılrı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Oss yalan ya[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 21:50 tarihinde demiş ki: bende hepsi var üstelik 3 sevgilim var ama yinede sıkılıyooooo canım... bu teorin çürümüş oluyor yani.... dicek bi kaç okkalı sözüm varda yeri burası deil[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Artik herkes maddi manevi doyuma ulasti ondan .. Kimsenin isteyipte yapamadigi bisi yok .. Herkes simarik hale geldi .. Haliyle herseyin varligi sikici gelio[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: faint, 24 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki: yapacak işleri yok. idealleri yok. inançları yok... said: nedanko, 24 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Doyumsuz bir nesiliz de ondan.. bence.. said: uncla, 24 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: genel olarak her istediği yapılan herşeye doymuş bi gençlik var bundan bence. bunlar doğru nedenler. life sux değil. görene her gün dünya ayrı bir güzel. bir köpeğin bakışları, bir kuşun ötüşü, güneşin doğması, ayın bulutların arasından çıkması, rüzgarın yaprakları kımıldatması, aşık olduğun kişinin gülümsemesi, yeni bir kuzunun dünyaya gelmesi, karın yağması... dünyada onca güzel şey var. ama değerini bilmiyoruz. küçücük hayatımıza kapanıp kalmışız. kendi kendimizi kilitlemişiz. havasızlıktan boğuluyoruz. çok sosyal, her gün clublara akan, kışın uludağa yazın antalyaya koşturup duran kişi de, kendi kendine kapanıp pc başında veya kitapların başında pinekleyen kişi de... hayata bakmıyoruz ancak hemen önyargımış hazır, "life sux" istediğimiz herşey önümüzde, sürekli birşeyler istiyoruz. ancak hayata bakmıyoruz. dünyaya bir kere baksak, o kadar güzel şey var ki... evrenin sınırsızlığı bile başlı başına bir hayat. ancak "hayat" dediğimiz kendi küçük kutumuza giriyoruz, bir daha da çıkmıyoruz. öss sux gibi basit bahaneler ardına saklanıyoruz. her yaramaz veya neşeli kişi hiper aktif, her sıkılan veya sevgilisinden ayrılan kişi depresyonda oluyor ama bunların anlamlarını bile bilmiyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bence herşeyi, nesil, yaş, cinsiyet gibi kalıplara koymak gibi alışkanlıkları oldukları, ve insanları birey birey incelemedikleri için.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Vakit boşken insanın canı sıkılır sık bir faaliyetin varsa sıkılmaya vakit bulamazsın.Birde şu var keyfi uğraşırsan amaaan sıkıldım deyip bırakabilirsin ama zorunluysan bunu diyemezsin.[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phradrel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benim teorim de insanların artık sürekli bir ilgi beklemesi sürekli herkesin ona istediği gibi davranması isteğidir(düşük oldu). Her insan farklı şeylerle uğraşmayı sever. Dünya üzerindeki her nesne, her varoluş bir başkasının ilgisini çekebilir. Bence yapılması gereken ilgilerinizi ortaya çıkartmaktır. Hobiler bu hususta önemli bir yer tutuyor bence.. Yaşınızı aldıysanız hayatınızı iyi kötü bir yola sokabilirsiniz. Ama gençlik işte tükete tükete bir şey bırakmadı. Tavsiyem hayattan fazla bir şey beklemeyin.. Küçük amaçlarla daha büyüklerine ulaşmaya çalışın.. *!içimdeki ses* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende sıkılıyorum cunku 4 gun staj 2 gun okul bı pazar gunum var ondanda arkadaslarımla evde oturup muhabbet edıyoruz cok banel sızcede oyle degılmı[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 günlük yaşamla internet farklı şeyler bana göre, normal yaşamda doru düzgün bi adama rastlamak için tonla saman yiyosun. internette beyninin 5 te 1 ini kullananlar banlanıyor. ama tam tersi internette de yüzyüze oturup konuşmanın eğlenmenin büyüsü ortadan kalkıyor. ikisi de lazım aralarında güzel bi denge kurunca ii oluyor. yeni nesil kimdir nedir ben de dahil miyim bilmiyorum da, sıkılmasın öyle. yapacak bişiler uydursun kendine spor yapsın, maket yapsın puzzle yapsın, şiir yazsın, resim yapsın,kitap okusun. tonla eğlencek şey var. birini seçsin işte. (ama hızlı seçsin seçmediği her sn ömründen gidiyo.)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bakın ornekler wermissiniz ya benim kastettigim seye gelmisiniz.size hobiler bulmanın yanında arkadaslarınızla gorusun de diyorum.ben de bircok arkadasa sahibim internet aracılıgı ile tanısmıs oldugum.size interneti bilgisayarı kullanmayın da demiyorum.sadece bilgisayardan basınızı birazcık daha fazla kaldırın ve surekli burdan gorustugunuz arkadaslarınızla dısarıda daha fazla gorusmeyi deneyin. bunun diger bir nedeni de, kapalı alanda kalmak taze havanın yetersizliginin uzerinizde depresif etki yaratması.size salt gidin tırmanın demiyorum trekking yapın demiyorum.Bunu yapanlar da war orası ayrı. Cok sevdigimden tırmanısı onu bir ornek olarak verdim. Ozetleyeyim:bilgisayar dısında sevdiginiz seylere biraz daha fazla zaman ayırın,acık havada bulun ve arkadaslarınızla bol bol gorushmeye calısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben sıkılıyorum diyenlerin ki bende olesiye sıkılıyorum herseyden durumu antik roma soylularına baglıyorum.Adamlar o zaman herseyin doruguna ulasmıs askeri guc sanat bilim zenginlik vs.Ama gel gör ki millet sıkılıyor.Can sıkıntılarını günümüzde vahsice bulunan gladyator savasları idam gosterileri gibi seylerle gecirmeye calısıyorlardı.Bi yerde bilg oyunları action filmleri gibi seylerle biz de vahset almaya calısıyoruz ama demekki yetmiyor.Sonuc bizede gladyator savasları lasım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar