Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni neslin canı neden sıkılıyor?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Çoğu kişi dersleri yüzünden sıkılır.Bazıları kız&erkek arkadaşı yüzünden...Bazıları anne ve babanın baskılarından...Bazıları niye güzel değilim?Kimse bana bakmıyor der.Bazısı cebimde para altımda araba ama amacım neydi acaba? der.

Sıkıntıların çoğu bu yüzden bana göre.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

@mrproblem: sanki her bilgisayar başında geçirmediğimiz zamanda gidip boğazda çay iççip trekking mi yapacağız. Hayatımın yarısından fazlası bilgisayar başında geçiyor (iş dolayısıyla) ama o dediklerinide yapacak zaman bulabiliyorum.
Burada bilgisayarı malzeme yapamayız buna. Haksızlık olur..
Yani bilgisayar başında geçirdiğimiz zamanı, sanki gidip trekking kaya tırmanışı rafting mi yapıcaz. Herşeyin bir zamanı var. Bilgisayar kullanmayan bir insan paso dağa mı vuruyor kendini ??[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye de kıt bir anlayış var oda "ortam"
ortam diğer yerlere göre çok farklı yok karı kız,yok pizza hut da yemek dedim birader karı kız çok dien tipler...
fakat avrupa ya baktıında adam gece diskosuna gidio gündüz devletin gençlik örgütleri var..içinde ne ararsan mevcut..millet hayatını yaşıyo[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

inanç eşit değildir ibadet.

Bir şeye inanırsın ki ona ibadet edersin. İnanç daha farklı bir şey. Sanki insanın içindeki bir alan... Olmayınca boşluk hissediyor insan maddi tüm doygunluğa erişince...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 24 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
@mrproblem: sanki her bilgisayar başında geçirmediğimiz zamanda gidip boğazda çay iççip trekking mi yapacağız. Hayatımın yarısından fazlası bilgisayar başında geçiyor (iş dolayısıyla) ama o dediklerinide yapacak zaman bulabiliyorum.
Yani bilgisayar başında geçirdiğimiz zamanı, sanki gidip trekking kaya tırmanışı rafting mi yapıcaz. Herşeyin bir zamanı var. Bilgisayar kullanmayan bir insan paso dağa mı vuruyor kendini ??

Örneğin ben LAN Party sırasında tanıştım nedanko bey ile.
Misal.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 24 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
türkiye de kıt bir anlayış var oda "ortam"
ortam diğer yerlere göre çok farklı yok karı kız,yok pizza hut da yemek dedim birader karı kız çok dien tipler...
fakat avrupa ya baktıında adam gece diskosuna gidio gündüz devletin gençlik örgütleri var..içinde ne ararsan mevcut..millet hayatını yaşıyo

Bizde de devletin gençlik örgütleri var -her ne kadar kötü yönetilsede-.
Hayır kardeşim ben pek katılmıyorum buna. Sosyal olmak isteyen insan sosyal olur. Ve buradaki çoğu insanın maddi gücüde buna yeter..
Bu tercih meselesi.. Ben pizza hut daki bir orta boy pizza fiyatına 3 sene önce erzincana gittim. Rafting yaptım. dağa çıktım kamp yaptım. 10 gün kaldım. 3 öğün yemek yedim.. Evet yanlış duymadın sadece orta boy pizza fiyatına yaqptım bunları..
Devletin gençlere sunduğu olanaklarla..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfChuck, 24 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
O kadar yüzeysel bakarsan birşey göremezsin tabii ki :)

annat da biz de öğrenelim o zaman..İbadetini yapan insan içinde rahattır.Eee? ibadetini yaptktan sonra canın hiç sıkılmıyor mu yani?Arkadaslarla winning yapıyomus gbi mi hissediyosun gün boyu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 24 Şubat 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
nedanko, 24 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Yani bilgisayar başında geçirdiğimiz zamanı, sanki gidip trekking kaya tırmanışı rafting mi yapıcaz. Herşeyin bir zamanı var. Bilgisayar kullanmayan bir insan paso dağa mı vuruyor kendini ??

Örneğin ben LAN Party sırasında tanıştım nedanko bey ile.
Misal.

Aynen.. Asosyallikjmiş.. Ben burada kaç kişiyle tanıştım kaynaştım biliyor musun? Kaç kişiyle iş ilişkisine girdim biliyor musun.. Sadece bu forum diyorum bak.. Ha bilgisayar diye bişi olmasaydı eminim çoğu zamanım geceleri 2 bira içip dizi izlemek olacaktı..
O zaman bu insanları kazanabilecek miydim?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne alakası var.
Sen cafe de nasıl bi kızla yada biriyle tanışıyorsan nettede tanışmak aynı şey sonuç ortamda tanışıyorsun. ha orası ha burası genel evde tanışmıyorsun ya.

Benim en iyi arkadaşım mesela 3 sene önce Uo dan buluştuğum arkadaşım.
Ve çok var ultima dan buluştuğum adam... çokda iyi arkadaşım hepsiyle...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sıkılan var sıkılmayan var.örneğin ben yalnız başıma bile hiç sıkılmam yapcak bişi bulurum yalnuzken herşeyi yaparım..ama bazı insanlar herşeyi sevdişkleri için uzun süre yaparlar ve bi zaman sora sıkılırlar bu kadar basit sonra başka bişi bulurlar o da biter..ama herşeyi seviyeli yapanlar bi çok şeyden zevk alıp sıkılmazlar.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yalnız kaldığımda özellikle (yani vde aailem dışında kimse olmadığında) ağlama krizine giriorum :) İlginçtir ama özellikle gece 10dan sonra tipik depresyonik bi insan olarak paso ağlıorum :) İlginç bi soru hbnmde çevremdeki herkes depresyon modunda :p Aslında ben nedenini söyle açıklayayım;
geleceğe şüpeyle bakmak...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

benim canım ne zaman sıkılıyor biliyormusunuz? yalnız kaldıgımda yada sevdigim gercekten sevdigim birinin yanında durdugum zaman canım sıkılmıyor..diger zamanlarda pasoooooo sıkılıyor yalnızlık in digerleri out :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

Çabuk sıkılıyoruz çünkü önümüzde bir hedef yok! Kimileri iyi bir mühendis, doktor vs. olmayı arzuluyor olabilir, ama insan asıl mutluluğu başkaları için de birşeyler yapınca kazanıyor. E dolayısıyla bencilliğin, benmerkezciliğin oluk oluk pompalandığı bir ortamda elbete sıkılırız. İnsanı sömüren, vatansızlaştıran bu sistem devam ettiği sürece daha çok sıkılacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...