Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

julie & luke. ikiside uzgun, ikisi de yalniz.. neden olmasin =P

ayrica anna sonunda bekleneni yapti. seth bukadar kalin kafali olmamaliydi.
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Ocak 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Seth'e laf edirtmem o benim!!!
Harbi Seth karakter olarak bana İNANILMAZ benziyor. Seth'in dizideki durumu bile %80 aynı. (benimde senelerdir platonik takıldığım biri var, ama başka kız benden hoşlanıyor; sonra davranışlar, diğer kişileri değerlendirme şekli falan aynı resmen)

LAF YOK YANİ! :)[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 15 Ocak 2005 05:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daan, 15 Ocak 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Ryan sittiri cekse tam marissa'nin sarilacaği yerde.Gözümde küçük emrahliktan kurtulacakti ama ondanda beter olduğunu kanitladi.

Harbi süper olurdu ama diğerlerinede sittiri çekicekti[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 14 Ocak 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
hemen indirmek varken niye bir hafta bekleyesinki!

come to the dark side.
Seytana (!?) uymayin kardeslerim :P sonunda gene tikancaniz
en iyisi bekleyin bi haftacik :P hem böle daha heyecenli :P

dizi harbiden süferdi..
ahh ahh rayn uzak tutsaydi marissayi süfer olucakti..
"ne o ole iki dk da sirnastin hemen" filan ncik ncik kazma herif iste..
ama bi acidan bakildiginda elinde kocaman bi koz var bundan sorna tek laf edemez marissa kazmasi
seth olainda summerin adiligi :) cocuu tahrik edio ki seth ilkokuldan beri summera asikmish anna kendisini harcadi bi nevi..
luke vs julie ilerki bölümlerde olabilir bi "iliski" bence
ama luke ta sansli ha :P hani olurda julieyle bisiler yasarsa once kizi sorna annesi ki nasil annedir o ole.. :P
nese o kisim biraz renk degistirio
sanddynin nin tavirlarda iyyidi
"ver anahtarii ben kullancam" :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım şey
anna, sethden ayrıldı, seth hiç mi sevmio bi arkasından dur bi güzelim bi konuşalım demio ya
böle hiç anlamiorum şu dizideki olayları. Kız gidio bu da öle duruo üzülüo. Ulan tut kızı kolundan bişeyler de!

Mal Seth![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

sethle anna'nin olayi bitmisti zaten summer "siz kardes gibisiniz" dediginde, zorluyolar da i ih.
anna aradan cikar bence ilerki bolumlerde, sethle summer mutlu olurlar, hem summer cizgi roman okumaya da basladi. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 15 Ocak 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
anlamadığım şey
anna, sethden ayrıldı, seth hiç mi sevmio bi arkasından dur bi güzelim bi konuşalım demio ya
böle hiç anlamiorum şu dizideki olayları. Kız gidio bu da öle duruo üzülüo. Ulan tut kızı kolundan bişeyler de!

Mal Seth!
light erkek bunlar yapamaz öle şeyler[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi açıkcası Dizinin başlarında Anna devreye girince Summer vs. Anna olayında bende Anna demiştim, çünkü Summer'ın davranışları "bu iş olmaz" dedirtiyordu. Ama bir süre sonra Summer'ın iyice değişmesi ve Anna ile olan ortak yönlerin artık çok sradanlaşması sonucu bende de aynı düşünce oluştu resmen. Yani Summer'a ilgi artması normal, sonuçta platonik bir ilişki gerçekleşmeye başlarsa kolay bitemiyor (:)). Off resmen benle aynı olaylar.

[spo1=Anna hakkında]Bu arada Anna'yı oynayan kız 13 bölüm oynamış sadece, Summer ise devam ediyor. İlişkinin nereye gittiği açık.[/spo][signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

gerci orda ryan salak sulak laf etti kendini vurman bana komaz gibisinden :p
adam cikarip (senaristler türk olsaydi) ryanin kafaya siksaydi sonrada marissaya:P teh teh yumusak oliver :P gitti gül gibin marissa gene ryanin kollarina cik cik vurucaktin olmm senn :P die bi ic sesi yokmu bu adamin :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Rynnın davranışı çok yerindeydi.Marissa'ya bak gördün mü dercesine..
Olması gerektiği gibi dawrandı
Summer bence hep bilerek yaptı Anna ile Seth i bayağ bir kıskandığı çizgi roman okumaya bile başladı.
Kız da hakılıydı ayrılmak için neyapsın otrup Seth'i mi beklesin
Bir durum daha var yanlız Luke ile Marrisa nın annesinin arasında geçen olay çok ilgniçti
Sosyal ağlarda paylaş

Luke&marissa olayı çok saçma çocuk ortaokuldan beri çıkıyomuş kızla ama şimdi sanki hiçbişey olmamış gibi yardım ediyo bizim emraha..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu seth harbiden mal ya. güzelim kız uzadı gitti arkasından baktı malmal. Gerçi bana sorsanız summerı tercih ederim de bu durumda Seth hıyarının Annayı seçmesi gerekiyordu. Eh dolayısıyla Summer da boş alanı temizleyecektir.
Ryanın da vurulması bişey olması gerekiyodu en son. Tamam Oliver enselendi de Çok saçma sapan bi şekilde bitti. Bi atraksiyon falan olmadı süt çocuğuymuş bu oliver da...
Eheh bu arada Luke olayı süperdi. Kendinden kaç yaş büyük kadınla arasında birşeyler olacak. Julie de hemen attı pası illet oldum açıkçası:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

Julie saçmaladı, salağın önde gideni zaten.
Luke de adam oldu Ryan'la beraber dayak yiyince. Ama Oliver'ı bi' de Luke dövseydi (ya da geçen bölüm beraber dövselerdi :-)) süper olurdu.
Sandy "ben kullanırım" deyince Oliver kesin Sandy'yi vurur dedim vurmadı, sonra Ryan'ı vuracak dedim vurmadı, bari kendini vursaydı.

Ayrıca sabır bir erdemdir Azmo :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi?

[Bu mesaj Eraq tarafından 15 Ocak 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...