Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

half-life 2 Radeon 9500 Pro da çalışır mı?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

1-2 arasında dağlar kadar fark var ama valve 700 mhz işlemci ve herhangi geforce serisi kartla çalışır dediğine göre radeon'la hayli hayli oynanması gerek..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 15 June 2003 12:25 tarihinde demiş ki:
1-2 arasında dağlar kadar fark olmaz bence yani çalışır tabi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

bende suan 600küsür mb lık demosu var oyunun.
ekran kartlarından pek anlamam ama demoyu cektikleri makine bile bazı yerler takılıyor. görüntüler ve oyun olaganüstü.
oyun calıssa da iyi bir performans verecegini zannetmiyorum ben ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

çalışır tabe yuh :)
250 dolarlık bi karttan bahsediosun burda.
ramdac hızına, işlemcisine cartına curtuna bak
piyasadki en kral kartlardan belki biraz farkı var ama o en kral kartlar (9800, 5900 fx vs.) 2-3 yıl sonrasının oyunlarının 9500pro su olacak kartlar. yani şu an piyasada alınacak ve 1 1 buçuk yıl için her oyunu iyi oynayabileceğin 2 kart var: 9500 pro ve 9600[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bunda çalışmıcak da GF4 MX2de mi çalışacak???[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...