Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thief 3 u bitirdim ve...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatimda gordugum en guzel ama en guzel oyundu, senaryoya baglilik , daha onceki oyunlarin senaryolarina bagliligina ragmen bilşmesenizde sizi yabanci birakmayan senaryo ve surukleyiciklik ve ozelliklede son demonun sonu... mukemmel bir oyundu diger bitiren arkadaslarda buraya goruslerini yazarlarsa sevinirim (ps: eger thief 2 ve thief 1 in konularini az cok biliyorsaniz onlar hakkindada bilgi verirsenzi cok sevinirim)
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 01 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
hehe. son demo gerçekten süperdi. thief 4 olursa o elemanı yetiştirir Garreth diorum ben

evet bencede yetistirir ama benima sil merak ettigim thief 4 te o cocugumu yoksa garret,imi oynayacagiz? (insallah bolumlere gore ikisinide oynariz) bir merak ettigim seyde chalice ve jacknalls paw kendiligindne yerlerine dondu ben buna dayanarak her seyin yerine donmesi gerektigini dusunuorum o yuzden acaba garretin gozu neden geri gelmedi? birde, son demoda garretin istenmeyen bir keeperi gormek zordur vb diyerek artij keeperligi kabullendigini gormek sizi sasirttimi?
Mesaj tarihi:
Ya thief IIIün en zoru feci saçma, bölümü geçmek yine diğer seviyeler kadar basit nerdeyse ama adamlar 3. special itemı öyle bir yere koymuşlarki yarım saatte bitirdiğin bölümde 3 saat item arıyosun. resmen kusturdu oyun beni bu yüzden.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 01 Şubat 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
Ya thief IIIün en zoru feci saçma, bölümü geçmek yine diğer seviyeler kadar basit nerdeyse ama adamlar 3. special itemı öyle bir yere koymuşlarki yarım saatte bitirdiğin bölümde 3 saat item arıyosun. resmen kusturdu oyun beni bu yüzden.
evet en azoru biraz kasio ama ginede mukemmel bir oyun.... birde daha ne sorularima cvp vermissiniz nede garretin keeperligi akbul etmesiyle ilgili goruslerinizi soyulemissiniz :(
Mesaj tarihi:
Garret'in hikayesi aslında ilk oyunda keeper olarak yetiştirilen ama pek te başkalarının dediklerini yapacak tipte biri olmadığından -ve keeperlık ta fazla para olmadığını düşündüğünden-keeperları sallayıp kendisi freelance olarak çalışan bir gece adamı olmuştur. Ancak keeper ların deşifre edebildiği her kehanette bir Hırsız dan bahsedilmesi nedeniyle ortadan kaldırılmamıştır. (tabi bir de katillerinden kolaylıkla kaçabildiği gerçeğini de göz ardı etmemeliyiz :D ) Neyse bu başına buyruk genç ilk oyunda Yahşi Yeşillerin uç bir fraksiyonu ile dalaşıp gözünü kaybetmiştir. -arada dünyayı kurtarmıştır ama dünyayı kurtarmak karın doyurmuyor-
İkinci oyunda ise bu sefer mekanik manyağı bir uç grup ile takışmış ve kafası attığından dolayı onları da çökertmiştir ,tabi mekanik bir göz edindikten sonra -evet bu sefer de arada dünyayı kurtarmıştır ama dünyayı kurtarmak HALA karın doyurmuyor-
Neyse ilk iki olaylar zincirinden sonra her ne kadar kilit roller oynamış olsada sebepleri nedeniyle -bencillik,para ihtiyacı, öc alma gibi insansı şeyler- onun kehanetlerde bahsedilen kutsal kişi olduğuna inanmak bayaa zordur.En azından çoğu keeper için.
-Bu arada ara not olarak bu oyunun hikayesi kehanetlerin nasıl gerçek hayata yansıması konusunda çoğu klişeyi çöpe atarak mükemmel bir iş yapmıştır. kader mi kendi seçimimiz mi?-
Neyse üçüncü oyunda ise geriye kalan son güç odağını bir güzel mixser den geçiren adamımız sonunda keeperlığını kabullenmek zorunda kalmıştır.-eline dağladılar zavallımın ama neyse-
Bu arada oyunun son demosunu izleyip de Thief1 oynamamış arkadaşlar ilk oyunu bulup sadece aaçılış demosunu izlerlerse baya aydınlanacaklatdır.
---So the wheels are turning again... Maybe for a generation or so...But thats why we are here...---
Mesaj tarihi:
cok saol chroniclers da.... nasıl desem, o dunyayı kurtarma olaylari vb nin ayrintilarini mumkunse istyiorum .... mumkunse o ilk bolumunde kaybettigi gozu... ve snrada bir artifact in bir parcasi olan gozu hakkindaki olaylarin detayları ozelliklede tabi mumkunse
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de az önce bitirdim de son bölümler sıktı baya önüme geleni öldürüyodum artık bekleyemiyodum karanlıkta öyle... Hikayede aklıma takılan bişiler kaldı.

Şimdi son demoda böyle boş kitapları okuyan bi karakter vardı o garret mıydı? caduca gibi bişi mi oldu şimdi o. Bide the eye diye bi parça var bizle konuşuyor. Onun macerası ne tam olarak. Önceden bi tanışmışlığımız var bariz belli. Aklıma önceki bölümde oyulmuş olan gözüne onu mu taktı acaba diye bi soru geldi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
yah$i ye$iller nedir?Basardigi isler sonunda constantine diye birisi buna bir iki gorev veriyor ve sonra da constantine nin aslinda trickster oldugunu anliyor(bu esnada bir gozunu kaybediyor,zira trickster garreth in getirdigi gem in kor oldugunu ileri suruyor ve gozunu aliyor).Sonra da trickster ortaligi birbirine katmasin,bende gozumu geri alayim diye pesinden gidip tam ayin sirasinda gem i baska bir gemle degistirip trickster i olduruyor.uc bir fraksiyon gibi birsey yok :),hatta keeperler dahi gelip yardim ediyorlardi trickster garreth in gozunu alip da odanin icinde agaclara sarili biraktiginda.[signature][hline]Ranger : Bard : Eldritch : Hero (Excalibur)
Mesaj tarihi:
oyunu bulamayan biri olarak kıskandım şahsen, gothic 2 den sonra iyi bir oyun bulamamaktan yakınıyordum thief 3 ü netten indiriyorum ama bakalım 2 cd kaldı hadi hayırlısı.[signature][hline]
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
2. bölümden sonra şehre iniyosun zaten black market, fence tam hırkız oluyon o görevi bitirsen tam süper olacak

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İnanılmaz zevkli bi oyun. Yani uzun zamandır oynarken beni strese sokan belki de tek oyun.
Oyunun tadı expert'ta çıkıyo, onu tavsiye ederim. Aşırı zorlaşıyo tamam da, en ufak bi hatada öleceğinizi biliyosunuz ve bu da gerçekçilik katıyo.
  • Yeni Oluştur...