Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kusursuz Cinayet

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

Gerekli Malzemeler Deri eldiven ,Ekmek Bıçağı, Kar Maskesi, Çevre bilgisi , bir insanı yoldan çıkartabilecek kadar çok para..

Organizasyon Hedef kişi muhtemelen zengin tek başına yaşayan başa bela aksi mi aksi pinti mi pinti bir adam olucak. Ben de piskopat biri olucam ve haksızlığa dayanamayarak bu adamı öldürmek isticem. Önce evindeki korumalar ve çalışanlarıyla irtibata geçicem. Onlara gereken parayı önericem üstü kapalı bir şekilde. O sırada hepsinin evde olmasını isticem. Bana kapılar açılcak elimde deri eldiven kafamda karmaskesi. Böylece saç telimin düşmesini terimin damlamasını veya elimi herhangi biryere değmemi tamamen engellemiş oldum. Adamın odasına doğru gidiyorum. Herşey yolunda kapıyı açıyorum.. ve CUT! hahahah
neyse araya espriyi sıkıştırdıktan sonra devam ediyorum.. adama gelip de ekmek bıçağıyla boğazını mı kesicem artık napıcaksam adamı öldürüyorum sonra öldüğünden emin olup gidip sırayla teşekkür etmek için konujştuğumu sanmalarına rağmen güvenliği ve hizmetçiyi de öldürdükten sonra.. Ne bir tanık ne bir iz.. o evden çıkıp bıçağı iyice yıkadıktan sonra bilindik bi mezara gidip birinin mezarının toprağının altına o bıçağı saklarım.

gel de bul sıkıyosa şimdi beni :)

P.S. Bunları yapıcak kadar piskopat deilim lol[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 23 Kasım 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her cinayet cozumlenemiyorki.. Mutlaka cok iyi planlanip islenmis cinayetler vardir. Mesela su Amerika'da milleti sniper tufegiyle indiren adamin(ve oglu) gercek hikayeden alinma yapilmis olan filmini izledim. Eger bir sureden sonra oldurmeyi biraksalardi bence polis onlari bulamazdi.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

italyada 5 sene kadar once 2 hukuk ogrencisi kusursuz cinayeti isleyebildiklerini iddia ederek polise gidip teslim oldular . baya bir olay olmustu ama sonunda polis olayi cozmustu sanirim . ogrencilerin gozden kacirdigi bir seyler olmustu .

bunun disinda sans faktoru disinda yapacak cok bir sey yok diskoviride izlemiyor musunuz adamlar uzerinden kac sene gecmis cinayetleri cozuyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Bak herkes benimle aynı fikirde... Kusursuz cinayet raslantısal olmalıdır.
@Garlic: disiplin cezasını geçen sene aldım. Bu yılsa o adamın yüzüne sürekli gülüyorum :) içten içe onu nasıl sevdiğimi bir bilse...

ek: ayrıca ben o adamı öldürsem büyük ihtimalle birinci dereceden şüpheliler geçen yıl abitur sınavında ingilizceden bıraktığı sınıfının yarısı olurdu ;)

yine ek: sabıka kaydınız falan varsa gözden kaçma ihtimaliniz daha da düşüyor. Bu da ciddi bir sorun. Benim gibi pür-i pak olmalısınız.[signature][hline]shotokan kedisi

[Bu mesaj Kendercik tarafından 23 Kasım 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 23 Kasım 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 23 Kasım 2004 07:22 tarihinde demiş ki:
Her cinayet cozumlenemiyorki.. Mutlaka cok iyi planlanip islenmis cinayetler vardir. Mesela su Amerika'da milleti sniper tufegiyle indiren adamin(ve oglu) gercek hikayeden alinma yapilmis olan filmini izledim. Eger bir sureden sonra oldurmeyi biraksalardi bence polis onlari bulamazdi.

onlar denyo gibi arabadan apartmanların arasında atış talimi yapmasaydı daha 100 kişi öldürseler yakalanmazlardı :) adam çok zeki ya.. plakayı delmiş ordan vuruyo. Bide ne açıklama yaptılarsa çat tersini yapıyo. Halka açık kalabalık mekanlarda öldüremiyor diyor adam öbür gün halka açık mekanda vuruyor. Kafadan vuramıyo hep göğsünden vuruyor diyor gelmiş öbür gün kafasından falan vuruyo..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 23 Kasım 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
Gerekli Malzemeler Deri eldiven ,Ekmek Bıçağı, Kar Maskesi, Çevre bilgisi , bir insanı yoldan çıkartabilecek kadar çok para..

Organizasyon Hedef kişi muhtemelen zengin tek başına yaşayan başa bela aksi mi aksi pinti mi pinti bir adam olucak. Ben de piskopat biri olucam ve haksızlığa dayanamayarak bu adamı öldürmek isticem. Önce evindeki korumalar ve çalışanlarıyla irtibata geçicem. Onlara gereken parayı önericem üstü kapalı bir şekilde. O sırada hepsinin evde olmasını isticem. Bana kapılar açılcak elimde deri eldiven kafamda karmaskesi. Böylece saç telimin düşmesini terimin damlamasını veya elimi herhangi biryere değmemi tamamen engellemiş oldum. Adamın odasına doğru gidiyorum. Herşey yolunda kapıyı açıyorum.. ve CUT! hahahah
neyse araya espriyi sıkıştırdıktan sonra devam ediyorum.. adama gelip de ekmek bıçağıyla boğazını mı kesicem artık napıcaksam adamı öldürüyorum sonra öldüğünden emin olup gidip sırayla teşekkür etmek için konujştuğumu sanmalarına rağmen güvenliği ve hizmetçiyi de öldürdükten sonra.. Ne bir tanık ne bir iz.. o evden çıkıp bıçağı iyice yıkadıktan sonra bilindik bi mezara gidip birinin mezarının toprağının altına o bıçağı saklarım.

gel de bul sıkıyosa şimdi beni :)

P.S. Bunları yapıcak kadar piskopat deilim lol

biraz sacma ve hayalperest olmus
Sosyal ağlarda paylaş

"Eğer biri birini öldürmeyi gönülden isterse , onu hiç kimse durduramaz ." Bi yerden böyle bir şey duymuştum . Buna göre;
eğer biri bulunmayı gerçekten istemezse , onu kimse bulamaz[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

A kişisi kurban diyelim.Bu A kişisi her gün düzenli olarak gazete alıp bir park turu attıktan sonra işine gidiyor ve aynı düzende geri dönüşünü otobüsle yapıyor.Hergün sürekli bunu yapıyor.Öncelikle A kişisini yakından incelemeden önce neler yaptığını çıkardık diyelim. Bunlar nedir düzenli olan bir rutin gazete ve park yürüyüşü..

Biz eğerki o kişiyi siliceksek bu gibi durumlar icin bizde o kişi ile aynı zamanda gazete alırız.Bu birkaç gün sürer.Artık o kişiyi yakından ve vucut yapısı olarak nasıl oldugunu anlarız..Daha sonraları gazete almak yerıne arada sırada parkta koşuya cıkarsın.Onu gordugunde saat sorup konusmak ıcın ortam yaratmak yeterlıdır.Oncelerı hukumet meselelerı veyahut devletın ne gıdısı olucak meslelerı dusundurulur karşı tarafa.Anlarız ki A kişisi ev sahıbınden muzdıraptır ve soylencelerı ayuka ulasıcak sekılde parlıyordur o meselelerde..İşte ozaman zaaf 1 olarak işaretleriz. O da nedir o kişinin ev sahıbınden dertlı oldugu.Daha sonraları o kişiye bu şekilde zarf atmayı surdururuz.Bu surec 1 ay olur 1.5 ay olur kişinin ağa ne kadar dolandığına bağlıdır ve bizim onu ne kadar tanıdığımıza..Sonraları belki bir gönül ilişkisi konusu açıp onun icinde yatan ikinci zaafi ortaya cıkarırız bu nasıl olur.Maksat o kişiyi toplumdan yavaş yavaş soyutlamaktır.Bu da bir parayla çalışan güzel bir bayanın bu A kişisinin aklını çelmesi ile başlar.Aklını çeldi diyelim bu durumu fotolara döküp gönül bağı olan kişiye yollanması ile gönül yoluna darbeyi vurmaktır.Ve A kişisi iyice topluma sinir ve sinir harplerini yaşıyan bir birey olur.İkinci Zaafini da kullandıktan sonra birgün onu icki icmeye davet edilmesi kolaydır.İçkide o kişi ile dost olmuşçasına içten konuşmaya benzer zarflar atılır.Bunlar nedir ailedir.Arkadaştır..
Daha sonra bu kişilere bakış açısı ve onlara karşı olan zaafların uygulanması dahilinde iyice iplik iplik olmuş yaşama bakışı melankoliyi aşmış halde iken yavaş yavaş ölümlü sözler ve konular açılır.Bunlar ne olabilir eskilerden bahsedilir.A kişisinin hayata hazını durdurucak şeyler olabilir.Daha sonra a kişisine b vitamin haplari tavsiye edilir.Tavsiye ederkende bunlarin zinde tuttugunu ve iyi oldugu soylenebilir.Haplara olan zaafı da kullanıldıgında artık ıyıce kalıba gelmiş demektir..Hap duzenegı ıyıce degıstırılır ve bagımlılık ve onu bulmamazlık korku zaafı ıle ıntıharın esıgıne getırılır.A kişisi artık ölüme yakın hissettiği anda kendini boş bir inşaat a götürülür.Orda kaldığınızı burada yaşayabılıcegını sıze dost olucagını soyleyebılırsınız.Sonrasında ise A kişisi iyice bitip giden hayatını öz eleştiri zamanı tanınır.Ve kişi kendi icinde kararını verir ve intihar girişiminde bulunucağı an onu kurtarırsınız.Artık sıze saygısı ama ıntıhar ıcın daha sinsi planlar yapmaya başlar ve birgün buna mani olucagınızı bildigi icin daha iyi bir planla gider bu dunyadan...

Buna Kidon 4lemesi denir.Zaaflar ve gölge katil diyede anılır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 22 Kasım 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
sadece fırtınalı hava ve deniz mi? Ben hiç katılmıyorum. Eğer işin felsefi yanını (yani mükemmellik nedir gibi mevzuları) bir kenara itip; mükemmelliği yakalanmamak olarak kabul edecek olursak (ki iz bırakmamanın imkansız olduğu şüphe götürmez) bıraktığımız izlerin zayıf deliller olması hususuna ağırlık vermeliyiz.

Örnek senaryo:

Ben uzun saçlı gözlüklü ve sakallı bir tipim. Görgü tanığı olasılığı yüksek bir ortamda bir cinayet tasarlıyor olsam 6 yıllık ayakkabılarımı giyerim. Bunun yanında genellikle giydiğim montum, giysilerim falan hep bilindik olduğundan, gardrobumun bir kenarında unutulmuş giysilerime biraz göz gezdiririm... Hmm... Hiç giymediğim kanvas pantalonum ve siyah gömleğimi buldum. Bir de son 5 yıldır falan belki de dolabımdan hiç çıkarmadığım bir t-shirt yanıma aldım. Ve son olarak evden çıkmadan eski çerçeve gözlüklerimden bir tanesini taktım. Bu t-shirti bir arka sokakta ağzıma burnuma geçirdikten sonra okul çıkışımızı kesmeye başladım... Aaaa o da ne! Bu hoca bana geçen yıl sıramın gözünde spiked bileklik gördüğü için beni disipline veren hoca değil mi? ........................ Her neyse efendim... olay mahallinden koşarak uzaklaşılır. (ayıptır söylemesi çok hızlı koşarım, kolay kolay da ele avuca sığmam kaçarım) Daha sonra gerekli revizyonlar şu şekilde yapılır: Saç, sakal traşı ve lenslerimi takarım. Bir de normal kıyafetlerimi giyersem;

Cinayeti kim işledi?
Renkli kıyafetler giyen, ağzını bir bez parçasıyla kapatmış, kare ve metalik çerçeveli gözlük takan gri eski spor ayakkabı giyen bir deli

Ben kimim?
Okul gömleği üzerine siyah adidas eşortman giyen, kalın dudaklı, eskiden yuvarlak mavi çerçeveli gözlük takarken son birkaç haftadır lens takan ve yeni siyah bot giyen bir öğrenci.

Bu senaryoda önemli olan husus, bir anda ortaya çıkıp icraati gerçekleştirdikten sonra bir anda kaybolabilmek. Bunun için de hızlı koşup atlayıp tırmanabilmek oldukça işlevseldir.

Yerin kulağı/Gökyüzünün gözü/Rüzgarin herşeyden Haberi vardir. Amith Meir

O kadar kolay değil Sn Kendercik bu işler;) Hem sizin hareniz tozlanır bu şekilde ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle oturduğunuz ev değerinin 10 katına yangına karşı sigortalanır.

Ondan sonra içi hidrojen dolu bir adet şişme bebek odaya bırakılır, bebeğin altına patlamasını kolaylaştıracak bir adet iğne yerleştirilir. Ortamı romantikleştirmek ve yanmayı sağlayacak mumlar odanın her tarafına yerleştirilir ve yakılır. Onun ardından güzel bir yemek ve içine ispanyol sineği atılmış bir şişe şarap hazırlanır. Öldürülmek istenen kişi yemeğe davet edilir. Alkol ve Ispanyol sineğinin etkisiyle azan kurbana odada onu bekleyen güzel bir sürpriz olduğu söylenir. Ardından evden çıkılır. Şişme bebeğin üstüne çıktığı anda bebek patlar. Hidrojen gazı alev alır ve ev patlar... Bu sırada lir çalınarak seyredilebilir. Sigortadan da yanan evin parası alınır :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 23 Kasım 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
Öncelikle oturduğunuz ev değerinin 10 katına yangına karşı sigortalanır.

Ondan sonra içi hidrojen dolu bir adet şişme bebek odaya bırakılır, bebeğin altına patlamasını kolaylaştıracak bir adet iğne yerleştirilir. Ortamı romantikleştirmek ve yanmayı sağlayacak mumlar odanın her tarafına yerleştirilir ve yakılır. Onun ardından güzel bir yemek ve içine ispanyol sineği atılmış bir şişe şarap hazırlanır. Öldürülmek istenen kişi yemeğe davet edilir. Alkol ve Ispanyol sineğinin etkisiyle azan kurbana odada onu bekleyen güzel bir sürpriz olduğu söylenir. Ardından evden çıkılır. Şişme bebeğin üstüne çıktığı anda bebek patlar. Hidrojen gazı alev alır ve ev patlar... Bu sırada lir çalınarak seyredilebilir. Sigortadan da yanan evin parası alınır :)

Güzel yaklaşım +8
ama hafif Fight Club havası var gibi..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

sigortadan para alınca huylanırlar bence

en güzeli

kıyafetler: sadece bir şort ve suratta bir bez ve eldivenler
ayakkabı giyilicek terlik kullanılsın ama asite karşı dayanıksız olması lazım
1. gün önceden bütün saçlar kazılır ve bütün kıllar yokedilir ve iyice banyo yapılır

kimsenin bakmadığı bir sokakta bir arkadaş bekletilir
ve kurbanın en çok geçtiği en karanlık sokaktaki 2. arkadaş kurbanı eldivenle ağzını kapatarak boğar ve sürükliyerek 1. arkadaşın yanına götürülür önemli olan kurban ses çıkarmıcak ve eşyaları yere düşmicektir

sonra 1. arkadaşın elindeki 2metrekarelik naylona konan kurbanın üstüne bütün kıyafetler atılır eldivenlerde atılır ve naylon torba gibi katlanıp içine tuzruhu doldurulur bütün kanıtlar dnalar yapısını kaybeder ve torba halinde bantlanır naylon erimeyeceği için köşeye konulur ve kaçılır

bütün kanıtlar bir yerde
hepside eridi asit içinde 4 5 satte bütün kıyafetlerde iz kalmaz parmak izleride okunamaz hale gelir

al hemde ceset bulunucağı için daha kısa sürer bütün kanıtlarda ortamda olduu için

sonra çıbıl olarak ortamdan kaçılır ve daha önceden yerleştirilmiş kıyafetlere gidilir hepsi güzelcenek giyilir

sonra normal hayata devam edilir:)[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç!
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere sahte parmak izi kullanıcaksın gıcık oldugun birinin parmak izi kalıbını al sonra ona göre iz kalıpı yap.Silah'ı birisinden hiç çakmadan çalmak da en iisi sonra adamın yürüdügü güzergahları belirle karanlıkta dışarı çıktığı zmn direk adamı öldür sonra tabancayı bırakıp kaç ortalık bir an sakinleşicek sonra kalabalışcaktır silahı bulduklarında gıcık oldugun kişi ne kadar inkar etsede hapsi boylicaktır.(ne senaryo yazdım be:P )[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

kusursuz bir cinayet islenirken tesaduflere yer birakilmamali. adi ustunde kusursuz cinayet bu . kimsenin olmadigi bir sokakta vs diye kusursuz cinayet olmaz . zira tesaduflere bagli bir durum var orda . normalde kimsenin gecmedigi bir sokak vs de siz cinayet islerken emniyet muduru arkasinda 1000 tane polisle oralarda geziyor olabilir .

bu tip sans faktorlerini ortadan kaldiramayacaginiza(belki kaldirmak icin bir seyler bulunabilir tabii) gore planli bir sekilde kusursuz cinayet islemek imkansiz .

tabii dedigim gibi sans faktorunu ortadan kaldirabilecek bir seyler dusunulebilir (ki bence imkansiz)[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere elinizdeki imkanlara bağlı bir olgudur kusursuzluk. adamın hergün geçtiği (ille de hergün bi yerden geçiyo bu düdük, hadi bakalım) sokağı/caddeyi gören bi apartmana kurulurum sniper ile, çota gömdüm adama, mefta oldu. kaostu maostu. sıvıştım. hadi diyelim kurşundan bulucaklar, çok zenginim ben, attım silahı bi yere, yaktım bitirdim yedim ya da. silah da zaten bikaç yıllık, hani öyle burdan birisi sniper almış, kesin o indirmiştir adamı da diyemezler. bu.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...