Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Kayseri

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Maçtan önce açılan Selçuk pankartı , taraftarların selçuka çiçek vermesi , kaptanın golden sonra selçuka koşması Fenerbahçenin futbolcusuna nasıl çıktıgını bir kez daha gösterdi...
İlk yarıda tek kale oyun vardı 1 gol iki direk...
Bakalım ikinci yarı nolcak.[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 20 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
tebrikler de bu fener neden avr. da bisiy yapamiyor anlamiyorum ne guzel oynuyolar ligde

fenerbahçe'nin başarılı olamamasının sebeplerinden biri ligimizin kalitesiz oluşu (yani biz ingiltere liginde olsak 10. falan oluruz)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 20 Şubat 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 20 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
6 da iken tribünleri dinleyen var mı?

6 tane atılırmı be ohaaaa Fenerbahçe ![signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 20 Şubat 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
said:

6 tane atılırmı be ohaaaa Fenerbahçe !
hayır :)
"Eski açık Altı desene" diye bağırdılar :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 20 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 20 Şubat 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
said:

6 tane atılırmı be ohaaaa Fenerbahçe !
hayır :)
"Eski açık Altı desene" diye bağırdılar :)

Dogru :D

6.golde duygulandım zaten , 6 kasım aklıma geldi :D[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

yuh nereden nereyi hatırladılar =)[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...