Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alında Gözünüz Mage Görsün Hemde Archmage!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Auhuha Resmen yarıldım abi manyak bi tip ya :D *Kopar* Abi harbi hll olsun bende böle bişi yapam evdeki katanayla bi resim cekip atacam ama askerden sora tabe... Daha bittmesine 3 ay var pof pof da pof pof... :([signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno...
Mesaj tarihi:
o saçlar ne be
benim tip her zaman memur gibi kısa saçlı olur
sevmedim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ahh noctural hattoriden enstanteneler :-) koparfekşın...[signature][hline]MaRjİnaL bir SiNeRjİ(konsept bir routa giden antiprospatik bir yol)
[entel dantel replics layk çekmeyking a kıl fırom a tereyağ]

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 23 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
i put on my robe and wizard's hat...

meğer....[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
Puhahaa süper süper[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
adam fazla kaptırmış
Kapıyı çalan herkese İn Nox,Kal Vas die bağırıyodur bu
Allah ı gm sanan bir insan türü sanırım
yazık lan
dalksdkjlaskdj[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
Ehueh arkadaşımın oturduğu evin zemin katında bir adam yaşıyordu gecenin 2 sinde sokağa fırlayıp elinde bir kağıt parçasıyla bütün mahalleyi lanetleyip sakinleşip eve giriyordu sonra :D[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
heh benim karakterin saçlar rengine kadar aynıydı, arkadaş kendi saçını biraz daha örtebilseymiş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...