Lauril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 iyi de bende zaten hepsi 4216 durumunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ? nasıl yani ? Birşey yaptında mı 4216 oldular yoksa hali hazırda mı öyle idiler?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hayır bir önceki patch'te 4211'di.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 haftalık bakımlar daha kısa sürse ne güzel olur[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bakımlar iyidir. En azından birşeylerin yapıldığını gösterir. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Valla bendede 4126'lar ama oyuna girerken delete seçeneği çıkıyor ve siliyor. Yani kabul etmiyor versiyonu.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Beyler www.filemirrors.com adresine girin patchin tam ismini hatasız yazın download edebileceğiniz 10 küsür mirror gelio birinden biri hemen downloada başlıo deneyerek buluonuz ordan download Şip şak!!!!!! yada benim altta açtığım topici okuyun saolsın arkadaş çok yardımcı oldu WWW.FileMirrors.com KESİN ÇÖZÜM iyi oyunlar[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: MOSAD, 25 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Valla bendede 4126'lar ama oyuna girerken delete seçeneği çıkıyor ve siliyor. Yani kabul etmiyor versiyonu. 4216 olucak.Burda yanlış yazdıysan düzeltmek için yazmıyorum bunu.Ama toc lara ole yazdıysan sorun ordan kaynaklanıyo olabilir...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 En temizi, interface dizinini silin, cosmosun en son release'ini kurun. Login ekranında bana hata vermedi, server listesinde bekliyorum. Edit: http://www.cosmosui.org/cosmos/ [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 25 Şubat 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet cosmos'un 4126 patch'i çıkmış zaten. diğer interface kullanıcılarının yapması gerekiyor ama burda yazılanları, tabii onların patch de çıkar bir iki güne. hatta çıkmıştır bile belki.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yaw bu cosmos u yukleyince her patch da boyle sorunlar mı cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 boşuna mı elle yaptım hepsini tek tek böhürü[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben mi yanlış yazdım 4216 die?.4126 mı yapmam gereken?[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 @sethvalor: cosmos'la ilgili değil bütün addon'lar için geçerli bi sorun. ama bir sonraki patch'ten sonra olmayacakmış artık böyle sorunlar. öyle demişler en azından forumda.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Sparkcaster, 25 Şubat 2005 11:54 tarihinde demiş ki: boşuna mı elle yaptım hepsini tek tek böhürü bende yaptım,tek sen değilsin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: FiTi, 25 Şubat 2005 11:54 tarihinde demiş ki: ben mi yanlış yazdım 4216 die?.4126 mı yapmam gereken? Doğrusu 4216.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oh be bide adama akıl weriom 4126 yazdın yanlış olabiir die öle olsaydı çok rezil olmustum :D.Nese hadi ii oyunlar herkese..[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Evet dostlarım, 4216 şuan bende. Bu sabah 10 civarında oyuna gireyim dedim update varmış onu çektim. Daha sonra restart istedi onu da yaptım tekrar girmek istediğimde serverların yokolduğunu gördüm. Alla alla noldu bu serverlara dedim içimden belki paticik forumlarında yazmışlardır bi okuyayım dedim. Sonra Cuma günleri 08-12 arasında bakımda olduğunu öğrendim. Hemen altta bir topic dikkatimi çekti oraya baktım modların versiyonu kabul etmiyormuş diye. Hemen kendi kullandığım CTMOD 'un ayarlarına baktım hepsi şuan hiçbir düzeltme yapmama rağmen 4216 durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Arloth, 25 Şubat 2005 09:56 tarihinde demiş ki: Keşke daha etkili bir patch olsaydı neyse... Daha etkili patchleri test play siz sürmez blizzard yıllardır böyle yapıyor, bu sadece yavaşlamaları düzeltmek için bi patch.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kral modmuş ct demek ki :) kendi kendini update ediyor hehe.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ee hala açılmıyo bu ?? ben mi göremiyorum ?? ben us version kullanıyorum[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 off off 12:23 gösteriyo vindoz saati ama hala serverlar yok...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 avrupa saatiyle şu anda 11:10 ama hala açmamışlar.[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kusuruma bakmayın kardeşlerim, konu dışı birşey sormak istiyorum. Yeni bir başlık açmayayım boşuna tasarruflu olalım. Bu CTMOD 'da sol üstteki Health ve Mana barlarını değiştirmek istiyorum fakat eski rakamlar üzerinde kalıyor barların. Bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ctmod un sitesine girdim ama ne yapıcagımı anlayamadım.Bir link verirmisiniz? Bu prog. ekrana extra bar ekliyormu? Cosmos mu daha iyi yoksa ctmod mu? Cosmos'la henüz girmemedim ama ana menüde kasar gibi bunu nasıl engellerim congfigde hiç bır ayar yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar