Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weekly maintance & new patch


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bu arada eu versiyonlarını kullanan arkadaşlar da interface'lerini kullanamayacaklar. bildiğiniz üzere her patch'ten sonra tek tek interface klasörü içindeki tüm toc dosyalarının versiyon numaralarını değiştirmeniz gerekiyor.

eski versiyon 1.2.3.4211 idi, yeni versiyon ise 1.2.4.4222.

yani doğal olarak herkes 4211 rakamlarını 4222 yapmaya çalışacak, ama sonra çalışmadığını görecek. bütün toc dosyalarını otomatik update eden ModReversion adlı program da aynı şekilde tüm toc dosyalarını 4222 yapıyor. ama işe yaramıyor!

hemen ilk iş olarak resmi wow sitesine gittim ve girdiğim ilk forumda çözümü buldum. nedenini bilmiyorum ama toc dosyalarında yazmanız gereken yeni numara 4222 değil, doğru numara 4216.

ben yaptım işe yarıyor. hadi iyi oyunlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek tek ter addon'un içinde .toc uzantılı bir dosya var. içinde tek tek hepsini değiştirmeniz lazım. bir tane de framexml 'in içinde toc dosyası var.

@absolut: ben bulamadım, bulan olursa yazsın herkes faydalansın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanılmıyorsam addons klasörü içindeki bütün alt klasörlerdeki toc dosyalarındaki rakamı 4216 yapmanız lazım. aynı şekilde interface/framexml klasöründe bulunan FrameXML.toc 'u da değiştirmeyi unutmayın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 25 Şubat 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
http://www.yourgameshop.com/WoWToc.exe


WoWToc da derde derman deil.O da 4222 yapmaya çalışıyo..Sanırım uuraşmak istemeyenlerin istedii program sayıyı kendimizin ayarlıyabilecei bi program.Ame bilmiorum o programı ^^[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...