Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 şu yamayı çekebilme olasılığım nedir .bide maintance 12 ye kadar mı 11 e kadarmı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 türkiye saatiyle 12'ye kadar[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla yeni patch te ne var nerde gorebiliriz?? patch notes falan[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben download ettim patchi, yazana gore, client side bir patch varmis. playerlarin topluca durduklari bir yerde, performans arttirici bir patchmis. simidilik sadece bu acil patchi koymuslarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 nerden çektin ya bize de söyle bari[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 login olmaya calistim, kendisi cekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben çektim hata veriyor giremiyorum oyuna :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bende serverları goremıyorum.Bu herkezde varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tchotas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: oradaburada, 25 Şubat 2005 09:06 tarihinde demiş ki: ben çektim hata veriyor giremiyorum oyuna :(. WOW US Versiyonu mu kullanıyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Her cuma 8:00 - 12:00 (Turkiye saatiyle), serverlar bakimca kalacak. Kapali yani serverlar, o yuzden goremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hayatımda ılk defa erken kalkıp ders çalıştımki rahat rahat bu oyunu oynayayım diye.Samimiyim.Ve bunu ılk defa cuma günü saat 5 te uyanarak yaptım.2 saat katır gibi çalıştım şimdi 12 ye kadar servera giremicem ha. !^?%3&3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eu versiyon kullanıyorum tekrar kuruyorum umarım yine hata vermez. zonealram yüzünden veriyormuş hatayı tekrar hata verince jeton düştü... [Bu mesaj oradaburada tarafından 25 Şubat 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eheh bende felekten bir gun calayim salla isi gucu yan gel yat evde dedim 12 ye kadar yatacaz gercekten :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Keşke daha etkili bir patch olsaydı neyse...[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu arada eu versiyonlarını kullanan arkadaşlar da interface'lerini kullanamayacaklar. bildiğiniz üzere her patch'ten sonra tek tek interface klasörü içindeki tüm toc dosyalarının versiyon numaralarını değiştirmeniz gerekiyor. eski versiyon 1.2.3.4211 idi, yeni versiyon ise 1.2.4.4222. yani doğal olarak herkes 4211 rakamlarını 4222 yapmaya çalışacak, ama sonra çalışmadığını görecek. bütün toc dosyalarını otomatik update eden ModReversion adlı program da aynı şekilde tüm toc dosyalarını 4222 yapıyor. ama işe yaramıyor! hemen ilk iş olarak resmi wow sitesine gittim ve girdiğim ilk forumda çözümü buldum. nedenini bilmiyorum ama toc dosyalarında yazmanız gereken yeni numara 4222 değil, doğru numara 4216. ben yaptım işe yarıyor. hadi iyi oyunlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu dosyayı nerden bulabilirim.Wow/interface içinde birşey yok.Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bütün hepsini tek tek offf uzun iş yav. O program ne yazacağını nerden biliyor onu ayarlasak o yapsa? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 tek tek ter addon'un içinde .toc uzantılı bir dosya var. içinde tek tek hepsini değiştirmeniz lazım. bir tane de framexml 'in içinde toc dosyası var. @absolut: ben bulamadım, bulan olursa yazsın herkes faydalansın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oldu bende.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 25 Şubat 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yanılmıyorsam addons klasörü içindeki bütün alt klasörlerdeki toc dosyalarındaki rakamı 4216 yapmanız lazım. aynı şekilde interface/framexml klasöründe bulunan FrameXML.toc 'u da değiştirmeyi unutmayın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Oyyyy Oyyyyy uzun iş yavvvv. Hele de cosmos gibi milyorlarca addon dolu bir klasörde daha zor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://www.yourgameshop.com/WoWToc.exe[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Delidumrul, 25 Şubat 2005 10:57 tarihinde demiş ki: http://www.yourgameshop.com/WoWToc.exe WoWToc da derde derman deil.O da 4222 yapmaya çalışıyo..Sanırım uuraşmak istemeyenlerin istedii program sayıyı kendimizin ayarlıyabilecei bi program.Ame bilmiorum o programı ^^[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cosmos da kaç addon kullanıyorsunuz ki? ben 10-15 tane bırakıp gerisini sildim, daha rahat oldu kalanları değiştirmek.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 WowTocda versiyon kısmını editleyebilsek problem bitecek :) En temizi sıfırdan toplamak temiz temiz butun addonları :) Toplam zaten 5 tane falan kullanıyorum gereksiz yere bi suru yuklememe gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar