Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weekly maintance & new patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu yamayı çekebilme olasılığım nedir .bide maintance 12 ye kadar mı 11 e kadarmı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
ben download ettim patchi, yazana gore, client side bir patch varmis. playerlarin topluca durduklari bir yerde, performans arttirici bir patchmis. simidilik sadece bu acil patchi koymuslarmis.
Mesaj tarihi:
nerden çektin ya bize de söyle bari[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
Hayatımda ılk defa erken kalkıp ders çalıştımki rahat rahat bu oyunu oynayayım diye.Samimiyim.Ve bunu ılk defa cuma günü saat 5 te uyanarak yaptım.2 saat katır gibi çalıştım şimdi 12 ye kadar servera giremicem ha. !^?%3&3*
Mesaj tarihi:
eu versiyon kullanıyorum tekrar kuruyorum umarım yine hata vermez.
zonealram yüzünden veriyormuş hatayı tekrar hata verince jeton düştü...

[Bu mesaj oradaburada tarafından 25 Şubat 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh bende felekten bir gun calayim salla isi gucu yan gel yat evde dedim 12 ye kadar yatacaz gercekten :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
bu arada eu versiyonlarını kullanan arkadaşlar da interface'lerini kullanamayacaklar. bildiğiniz üzere her patch'ten sonra tek tek interface klasörü içindeki tüm toc dosyalarının versiyon numaralarını değiştirmeniz gerekiyor.

eski versiyon 1.2.3.4211 idi, yeni versiyon ise 1.2.4.4222.

yani doğal olarak herkes 4211 rakamlarını 4222 yapmaya çalışacak, ama sonra çalışmadığını görecek. bütün toc dosyalarını otomatik update eden ModReversion adlı program da aynı şekilde tüm toc dosyalarını 4222 yapıyor. ama işe yaramıyor!

hemen ilk iş olarak resmi wow sitesine gittim ve girdiğim ilk forumda çözümü buldum. nedenini bilmiyorum ama toc dosyalarında yazmanız gereken yeni numara 4222 değil, doğru numara 4216.

ben yaptım işe yarıyor. hadi iyi oyunlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
tek tek ter addon'un içinde .toc uzantılı bir dosya var. içinde tek tek hepsini değiştirmeniz lazım. bir tane de framexml 'in içinde toc dosyası var.

@absolut: ben bulamadım, bulan olursa yazsın herkes faydalansın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam addons klasörü içindeki bütün alt klasörlerdeki toc dosyalarındaki rakamı 4216 yapmanız lazım. aynı şekilde interface/framexml klasöründe bulunan FrameXML.toc 'u da değiştirmeyi unutmayın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
cosmos da kaç addon kullanıyorsunuz ki? ben 10-15 tane bırakıp gerisini sildim, daha rahat oldu kalanları değiştirmek.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...