Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: FRP_Master, 23 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki:hahaha o bişeymi 2. bölümde miğferdibini bi uruk-hai barutla dolu bir fişekle patlatmıştı hatta legolas indirmeye çalıştı okla indiremedi ulan madem barut icat edildi onu kullansanıza öküzler.. -Sam:Sauron gelioo -Aragorn:Açılın mp5 show yapam,kılıcın canı cehenneme nihaha ! Evet tabi zaten cinlilerde buldukları gibi barutu seri üretim ak-47 yaptılar.[signature][hline]Beş Hececiler
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sonra counter çıktı..[signature][hline]Deli333
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 warhammer veya warcraft dünyası değil burası, middle earth. adamlar steam-powered machines veya guns & pistols felan üretmemiş. halen kral arthur zamanındayız. ayrıca mp5 sevsem de tüfek de neymiş, kantır iyice sizi pasifize etmiş demek ki :-P alıcaksın eline kılıcını baltanı, o orcların arasına dalcaksın, savaşın keyfi ancak öyle çıkar. kantır veya soldattaki gibi sniperi alıp sotede oturarak değil :)[signature][hline]Beş Hececiler
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Bonecrusher, 23 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: ohoo taktığın olaya bak 2-3 gün yemek yemiyince kilo verilcekse kilo vermek çok kolay olurdu.. 1 ay-2 ay diyet yapmaları lazım zayıflamaları için :-P bu yolculuk nerdeyse 1 yıl sürdü siz bakmayın öyle çabuk geçtiğine.Film masrafı olmasın diye kısa kesitler:)
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sam orada yağlarından yiyo.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Sam filmde çok kahraman gibin gösterilmiş. Kitapta o kadar ön planda deildi.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Borbag, 23 Şubat 2005 13:42 tarihinde demiş ki: bu gerçeği kaç zamandır içinde tutuyordun? biraz "midasın kulakları eşşek kulaklarııııı!!!!" gibi olmuş da :) ters anına gelmiştir frodonun;) bu yazıyı okuyunca koptum direk ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 benim sinir olduğum gimliyi şebek yapmışlar.izlemem bir daha.[signature][hline]shinsetsu desu..
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Abandoned, 23 Şubat 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Sam filmde çok kahraman gibin gösterilmiş. Kitapta o kadar ön planda deildi. kitapta samın kahraman gıbı olmadıgından emınmıısn ben okudugumda ole gelmemişti.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 öeh be bu konu da 3 sayfa konuşulur mu yahu[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: SoulCube, 23 Şubat 2005 17:47 tarihinde demiş ki: said: Abandoned, 23 Şubat 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Sam filmde çok kahraman gibin gösterilmiş. Kitapta o kadar ön planda deildi. kitapta samın kahraman gıbı olmadıgından emınmıısn ben okudugumda ole gelmemişti. +1 Frodo kitapta ezilp duruyo yüzzükten doalyi ama hatirlarsaniz sam e hiçbisey olmuyodu yüzzügü tuttugunda kitapta aslinda Sam olmasa frodo hikaye bence Ama Denethor u cok ezik yapmislar uyuz oldum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bi de sonuncu filmde sen git falan diyor ayar oldum fırodoya.[signature][hline]
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: FRP_Master, 23 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki:hahaha o bişeymi 2. bölümde miğferdibini bi uruk-hai barutla dolu bir fişekle patlatmıştı hatta legolas indirmeye çalıştı okla indiremedi ulan madem barut icat edildi onu kullansanıza öküzler.. bildiğim kadarıyla bitek büyücüler barutu biliyolar (bkz gandalfın fişekleri)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: FRP_Master, 23 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 23 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki: bi de dikkat edin ymek yemıyorlar o kadar ama kilo vermıyolar filmde bu da eksi bi yanı filmin hahaha o bişeymi 2. bölümde miğferdibini bi uruk-hai barutla dolu bir fişekle patlatmıştı hatta legolas indirmeye çalıştı okla indiremedi ulan madem barut icat edildi onu kullansanıza öküzler.. -Sam:Sauron gelioo -Aragorn:Açılın mp5 show yapam,kılıcın canı cehenneme nihaha ! iyide istanbul fethedilirken de toplar vardı ama hala kılıç yay kullanılıyodu:??:D[signature][hline]
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Solinari, 23 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: bu fordoya sam cıkarıoyor yemek gibi bisey verior filimin basında forodo dalıor yemege hapır hupur seme soruor ya sen sam de yok ben ac deilim sen ye dior dun frodo ya uyuz oldum yarı yarıya yesenize amma ac gozlu adam mıs :D Unutmayınki arkadaşlar, sevgili arkadaşım SerCanii'nin dediği gibi; "Açlık Sınır Tanımaz..! :lol:[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno...
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Frodo orda Sam den cok daha agır yükler tasıyodu adam yüzük taşıyıcısı müthiş büyük bir gücün altında eziliyor ona ragmen devam edebiliyor Frodo içinde Sam dışarda savaş verip birbirlerini tamamlıyorlar.Sam yüzügü filmde sadece bi kere eline aldı onda bile bi anda onun etkisine girdi...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 diyebileceğim tek şey: General bir ork için fazla temizdi.... ayrıca Nazgul un kanatlı bineği üç kılıç darbesiyle kafadan oluyordu bu da bi gorillik ve Legolas'ın birinci filmde mağara trolünü oldürmek için yaptığı başarısız atış burada Fül'ü öldürmeye yetiyor. Garip.... sanat işte...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Denethor zaten mal, ezik, ...., ****, %&½$&, $#*& idi[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ayaklanmalıyız![signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Adam "Ceketisinde kırıntısı var!"a kandı ya var mı ötesi? Gollum ne be? Böcek! Böceğe inandı, Sam'e inanmadı. Sonra Sam gel kurtar, örümcek varmış burda. :-P[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Nebuch, 24 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki: diyebileceğim tek şey: General bir ork için fazla temizdi.... ayrıca Nazgul un kanatlı bineği üç kılıç darbesiyle kafadan oluyordu bu da bi gorillik ve Legolas'ın birinci filmde mağara trolünü oldürmek için yaptığı başarısız atış burada Fül'ü öldürmeye yetiyor. Garip.... sanat işte... Generalin özelligi o zaten adi grishnacktir ve cilloptur ayrica Hiç nazgulun kafasi 3 vurusta kopuyo dmee kitapta bi vurusta kopuyodu peter jackson sacma olmasin diye 2 vurusta kopartmis aman iste 3 ... ayricaaa bi canlinin kafatasinin üstü En zayif noktasidir ister fil ister ejderha ister öküz manda balina mobidik farketmez van şat van kil olayi kafanın üstü[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Kafa üstü?? ense..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Abandoned, 24 Şubat 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Kafa üstü?? ense.. kafasinin üstü yani hmm bakın mesela yeni dogan cocuklarda fln cocukalarin kafasinin üstü elenmez yaw isti kafanızın en üstü en hassas ölümcül nokta tranva fln ordan olur cok rhat kırılır hani saclarin döndügübiyer varya kafada oralara yakın iste üstü..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eh, sağolun varolun, ne diyim.. :horace: sam hambıl hiro tiplemesinin en alasıdır ona şüphe yok..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 DVD'iniz varsa rica ediyorum alın LOTR'un Fellowshipini. Takın. Scenes'den Here Lies Balin yada Balins Tomb yazan hedeyi seçin. Sahne başlar. Gimli "OH!" der koşmaya başlar. Arkasından gandalf "Gimli!" diye seslenir. Şimdi çok normal gözüktü dimi ? Izleyin, dediğimi anlayacaksınız. Çünkü Gandalf "Rüstem! GEL LAN BURAYA!" dermişcesine seslenir gimliye. Her izleyeşimde gülerim pls.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Öne çıkan mesajlar