Solinari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu fordoya sam cıkarıoyor yemek gibi bisey verior filimin basında forodo dalıor yemege hapır hupur seme soruor ya sen sam de yok ben ac deilim sen ye dior dun frodo ya uyuz oldum yarı yarıya yesenize amma ac gozlu adam mıs :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Msn | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 peki..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bu gerçeği kaç zamandır içinde tutuyordun? biraz "midasın kulakları eşşek kulaklarııııı!!!!" gibi olmuş da :) ters anına gelmiştir frodonun;)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 olmaz böle şey kardeşim.bide aragorn sen egilme kimsenin önünde diyor falan !!!! TOLKİENN[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sam de iri adam filimin basından sonuna kadar yemek yemden duruor hll olsun adama paso forodo yiyio bi insan kac gun yemek yemeden durabilrki :D Gerci adam hobit :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Msn | ICQ: Yok [Bu mesaj Solinari tarafından 23 Şubat 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 En başından beri hiç sevmedim zaten. Daha iyi bi char buluna bilirdi bence... bana düşmez ama yinede bulunabilirdi:)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Bence bu fılm 3lemesınde frodo hıc bısey yapmıor adamım SAM[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ya filimde frodo bi iş yaptıgı yok yuzugu bile atmıor , sam tasıor adamı valla onu bunu bilmem en dopac sam[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Msn | ICQ: Yok [Bu mesaj Solinari tarafından 23 Şubat 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: SteelBB, 23 Şubat 2005 13:55 tarihinde demiş ki: En başından beri hiç sevmedim zaten. babasını da sevmezdik itin:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Kahraman Sam olsaydı, film bu kadar tutulur muydu acep? Görsellikliği Frodo gideriyor, arka plandaki sorunları Sam'e bırakıyor. Tamam birçok engel Sam tarafından aşılıyor ama Frodo ruhen daha iradeli.. Yani ikisi birbirini tamamlıyor..Adam (Frodo) yüzük taşıyıcısı, bir gücün etkisi altında onunla boğuşuyor..Sam de dış dünya ile boğuşuyor..[signature][hline]Eternal Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 o yüzüğü burdan birine versen gider düşünmeden bozdurur hemen[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Frodo kendini tasıyamıor ama yuzugu tasıor hll olsun[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Apache, 23 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: o yüzüğü burdan birine versen gider düşünmeden bozdurur hemen dogru soze ne denir?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bde beyim meyim demiyomu o frodoya yaa bende nedenese en basında beri bi antipati vardı frodoya karsı sevmedim hiç demek bnm gibilerde varmıs[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 frodo rulzdur be. benzediğimden değil, hakkaten ortam adamıdır yani. yardırır valla. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Hardter, 23 Şubat 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Bence bu fılm 3lemesınde frodo hıc bısey yapmıor adamım SAM öyle tabii, önde laga luga ilerliyor frodo, sam ise geri planda her işi idare eden, sorumluluk sahibi ve paylaşımcı kişiyi oynuyor. yazık adama ya. ama frodo'nun parnağı gidince "oh olsun" demiştim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Solinari, 23 Şubat 2005 13:39 tarihinde demiş ki: bu fordoya sam cıkarıoyor yemek gibi bisey verior filimin basında forodo dalıor yemege hapır hupur seme soruor ya sen sam de yok ben ac deilim sen ye dior dun frodo ya uyuz oldum yarı yarıya yesenize amma ac gozlu adam mıs :D zati onun çıktıı bölümlere kıl oluom bacaksız..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Zaten düblajdada sesi ibne gibi çıkıyodu. =) iice fitil oldum şimdi hehe.. [signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam [Bu mesaj Maedhros tarafından 23 Şubat 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oeh ben yerim hepsini ben daha cok açım .. :metal:[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bi de dikkat edin ymek yemıyorlar o kadar ama kilo vermıyolar filmde bu da eksi bi yanı filmin[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ohoo taktığın olaya bak 2-3 gün yemek yemiyince kilo verilcekse kilo vermek çok kolay olurdu.. 1 ay-2 ay diyet yapmaları lazım zayıflamaları için :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: SoulCube, 23 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki: bi de dikkat edin ymek yemıyorlar o kadar ama kilo vermıyolar filmde bu da eksi bi yanı filmin hahaha o bişeymi 2. bölümde miğferdibini bi uruk-hai barutla dolu bir fişekle patlatmıştı hatta legolas indirmeye çalıştı okla indiremedi ulan madem barut icat edildi onu kullansanıza öküzler.. -Sam:Sauron gelioo -Aragorn:Açılın mp5 show yapam,kılıcın canı cehenneme nihaha ![signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Apache, 23 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: o yüzüğü burdan birine versen gider düşünmeden bozdurur hemen Hmm dehşet satar yalnız tek yüzük abanan abanana ama kan cıkar ya acıka rtırmqda falan parası yetmıyenler saldırı millete[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Cuce, 23 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki: said: Apache, 23 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: o yüzüğü burdan birine versen gider düşünmeden bozdurur hemen Hmm dehşet satar yalnız tek yüzük abanan abanana ama kan cıkar ya acıka rtırmqda falan parası yetmıyenler saldırı millete bill gates kazanır..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 adam aç naapsın..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar