Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Uff ne oyundu be ben çok zorlanırdım o oyunda küçükken
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 doggy zaten onlarca kez bitirdin daha ne bitircen :) theme hospital çok güzel bir oyun. Ben o tip sim tarzı oyunları sevmesem bile oyunun hastası olmuştum. Özellikle kusan adamlar süperdi :) Dungeon Keeper ise efsanedir benim için :) Ortaokulda birisinden orjinal kutulu almak için pazarlık etmiştim de başarısız olmuştum :)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bullfrogun o zamanki ağır taşlarındandı her iki oyunda şu anda ikiside elimde mevcut kolleksiyoncumuyum neyim. Theme Hospitalla Dungeon Keeper Efsanecanlar.[hline]
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Orjinali var bende =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bende dungeon keeper ın almancası vardı, bilmediğim için almanca bir karıştırıp bırakmıştım, zaten iyi yürekli karakterleri katleden bir yaratık lordu olmak beni tarzım değil[hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bende Diskette THEME PARK vardır hala!. Theme Park, böyle eğlenceli oyunu az görmüşüzdür hatta roller coaster tycoon la devam ettirdiler seriyi...[hline]sonunda yeniledim.
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 arada Transport Tycoon war tabii onuda unutmamak lazım ne dense Tycoon oyunlarına karşı hep bi sempatim olmuştur. İş adamımı olcam ne?
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sitemde deluxe versiyonuna ulaşabilirsin zerakul :) reklam gibi oldu ama olsun. alta bas yeter[hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 theme parkı koydum siteme, imzaya tıklayın yeter :p[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
mutos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bitirdigim ender oyunlardan biridir. bitirip de o zamanlar mantıgını kavrayamamıstım.sonradan cozdum.ornek olarak faxdan gelen msjları sallama secerdim ing falan yoktu :D[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 fareleri vurmak cok zevkliydi! hizli oynarken fareyi gorunce yavaslatiyodum, catir catir katliam yapiyodum.[signature][hline]Tulahr
spider_hip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kesinlikle süper oyundu.İlk kez yeni hastane kontratı (2. bölüm) karşıma çıkınca sevinçten havalara uçmuştum...:)[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end...
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 gecen seneye kadar hala oynardim . cd bozuldu artik oynayamiyorum . theme oyunlari icersinde en begendigim buydu[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 azmo sen yaşıyor musun...[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 azmo o yurtdışı dediin neresi hehe şaka bi yana ben de hastasıydım oyunun. ve işin enteresanı o tarz theme hede tarzı diğer oyunları almadım tutmadım ısınmadım hiç.rollercoaster a bile. hatta caesar gibi oyunları bile oynayamadım sıkıntıdan. ama bunu oynardım hem de nası... ek:geçen birine bahsettim bu oyundan. ıyy ne kötü grafikleri wardı falan dedi. yahu anlamıo bazı insanlar kaliteden şundan bundan hakkaten.lan 256mb ekran kartıyla mı doğdun sen dicektim orda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 15 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ayar gerekiyor bazen, dorsia sanırım en sorunsuzunu dosbox^'un ilerleyen sürümleri ile göreceğiz. Birde 0.62 hızlandırma olmalı en kötüsü yavaşlat bilgisayarını[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu arada theme hospitalı erenköy carrefourda bi oyuncakçıda gördüm orjinal olarak. 150 mblık oyuna 15-20 milyon vermek isteyen varsa alabilir[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Arden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oyunu ruh hastalari gibi oynardim o oyunun basinda 6 saat gecirdigimi bilirm ama simdi cd'sini bulamiyorum :(
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 su an install programi yuklu bende hatta 10 dk once oynuyordum :) bir cozumu varsa iletebilirim
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya ben bu oyunda bir turlu hile yapamiyorum. var mi deneyimli arkadas? :P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ya bende NMN den indirdiğim takıla takıla çalışıo RAM 512 ramden değil kesinlikle ekran kartıda değildir. neden,??????[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eskioyun.com dan banlanmisim oole yaziyor ama daha once hic girmedim baska download edilecek bir yer var mi bildiginiz acaip oynayasim geldi benimde[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eskioyun.com bende düşmüş görünüyor buy this domain name :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaslar bana o m ile direk link verirmisiniz eskioyun.coma giremiyorum yardimci olun pls[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 cok kasmama ragmen ufacık oldugumuz için 2.bölümden ileri gidemedigimiz (ben ve ark) yegane zevkli oyun. bi ara en fazla saç kurutma makinesi gibi bişi gelmişti bana snırım:D
Öne çıkan mesajlar