Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Theme Hospital !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doggy zaten onlarca kez bitirdin daha ne bitircen :)

theme hospital çok güzel bir oyun. Ben o tip sim tarzı oyunları sevmesem bile oyunun hastası olmuştum. Özellikle kusan adamlar süperdi :)

Dungeon Keeper ise efsanedir benim için :) Ortaokulda birisinden orjinal kutulu almak için pazarlık etmiştim de başarısız olmuştum :)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Mesaj tarihi:
Orjinali var bende =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bitirdigim ender oyunlardan biridir.

bitirip de o zamanlar mantıgını kavrayamamıstım.sonradan cozdum.ornek olarak faxdan gelen msjları sallama secerdim ing falan yoktu :D[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Mesaj tarihi:
Kesinlikle süper oyundu.İlk kez yeni hastane kontratı (2. bölüm) karşıma çıkınca sevinçten havalara uçmuştum...:)[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end...
Mesaj tarihi:
gecen seneye kadar hala oynardim . cd bozuldu artik oynayamiyorum . theme oyunlari icersinde en begendigim buydu[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
azmo o yurtdışı dediin neresi hehe
şaka bi yana ben de hastasıydım oyunun.
ve işin enteresanı o tarz theme hede tarzı diğer oyunları almadım tutmadım ısınmadım hiç.rollercoaster a bile. hatta caesar gibi oyunları bile oynayamadım sıkıntıdan. ama bunu oynardım hem de nası...
ek:geçen birine bahsettim bu oyundan. ıyy ne kötü grafikleri wardı falan dedi. yahu anlamıo bazı insanlar kaliteden şundan bundan hakkaten.lan 256mb ekran kartıyla mı doğdun sen dicektim orda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 15 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayar gerekiyor bazen, dorsia sanırım en sorunsuzunu dosbox^'un ilerleyen sürümleri ile göreceğiz.

Birde 0.62 hızlandırma olmalı

en kötüsü yavaşlat bilgisayarını[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
bu arada theme hospitalı erenköy carrefourda bi oyuncakçıda gördüm orjinal olarak. 150 mblık oyuna 15-20 milyon vermek isteyen varsa alabilir[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
eskioyun.com dan banlanmisim oole yaziyor ama daha once hic girmedim baska download edilecek bir yer var mi bildiginiz acaip oynayasim geldi benimde[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
arkadaslar bana o m ile direk link verirmisiniz eskioyun.coma giremiyorum yardimci olun pls[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
cok kasmama ragmen ufacık oldugumuz için 2.bölümden ileri gidemedigimiz (ben ve ark) yegane zevkli oyun. bi ara en fazla saç kurutma makinesi gibi bişi gelmişti bana snırım:D
  • Yeni Oluştur...