metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bonussimo güzel bencede shubuo güzel bi reklam yapmasada insanların aklında kalmayı iyi başardı bence. 3 haziranı bekleyin diye diye :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Durex in reklamıda güzeldi. Kız gidiyor akasından spermler :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mio nun reklam kampanyası süper. Keşke imaj çalışmasını da aynı ajansa yaptırsalarmış.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: blackchaos, 12 June 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Durex in reklamıda güzeldi. Kız gidiyor akasından spermler :)[hline]bla bla bla ... Kizda sperm mi olur guzelim erkekti o bi daa bak sen :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: sldsnake, 09 June 2003 16:01 tarihinde demiş ki: Doritos ile Dan Kek reklamları[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: +1[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Dankek reklamı SHubuo " Sizin ününüzden faydalanacagız kralım ! " BOnussimo " Bu kim bea " Muya " La muya giyersen oyakların oşiiinmazz " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sucu cocuk Garanti reklamı eski bir reklam para biriktirip işini iletletiyordu..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yapı kredi yok siz ayıklamaya devam edin ben kiramı kendi kendime yatırırım.[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Arçeliq KLima! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben ce en iyi reklamları garanti ve telsim yapıyo... garanti: Bkz bonusların hepsi + hava bedava su bedava + garanti kom teereee + vsvs hepsi güzel oluyo garantilerinki telsim: Asena athena olayı + Biz de var bilin bakalım kimde yok (çok iyi reklamlar ama iğrenç) + cemyılmazın yaşlandığı falan filan da var iyidir yani bunların reklamları...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Aklimi okudun valla Reklamcilik mi okuyorsun yoksa hedefin orasi mi yoksa reklmaci misin?[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar