Ernest Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Evet beyler forum canlansın biraz :P en sevdiğiniz tv reklamı hangisi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 camlica gazoz bide adini unuttum bi banka reklami wardi herif hani rüya goruyodu rüyasinda havale yapalim dioudu bankaci sarma yapiodu felan o güzel :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fartous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 en guzel tv reklami bi aralar vardi ki sizde hatirlarsiniz mavi jeans inmiydi tam olarak bilemicem. bi adam bi hatun kosmaya basliyorlar duvarlari parcalayarak icinden geciyorlar, o yetmiyor 90 derece dikey olarak dalli budakli agaclarin ustunde yardiriyorlar vs. vs. muzigide hostu ne biliim en azindan gorsellik var isin icinde ehu[hline]if you can't beat us.. join us!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 su yenı cıkan arcelık reklamı cok hosuma gıdıyor yok ayaklarıma 21 derece burnuma 25 derece orama burama su derece dıyorsa ordada sımarca .... dıyor o cok hosuma gıttı benım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sımarca değil hocam; şımarma sırrı diyor :D[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Enteresandır, beğendiğiniz reklamlarda tutundurulmaya çalışılan ürünleri anımsamıyorsunuz. Demek ki o reklamlar başarılı değil. Hoşuna gitmese de "marka" içine kazınmışsa o reklam başarılıdır bence. Örn: Şubuo, Telsim, Özgür kız-hazırkart, Ben çelik arçelik vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Doritos ile Dan Kek reklamları[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 şu aralar yeni megan reklamı hoşuma gidiyor müzik olarak moby nin şarkısı çalıyor arkada iyi seçim olmuş ay yüzeyi falan ikisi birlikte uyu sağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 En iyi reklam filmi değil belki ama Molfix bebek bezi reklamının yapımcı ve yönetmenini tebrik etmek lazım. Sinderella rolünü oynayan kız çocuğuna resmen olayı yaşatmışlar. Sanki gerçekten Sinderella'ymış gibi üzülüp seviniyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: theKingpin, 09 June 2003 15:48 tarihinde demiş ki: sımarca değil hocam; şımarma sırrı diyor :D[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie :-P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben de hani adidas reklamı wardı ya bi kadın bi erkek birbirlerini ıslatmaya calısıyolar onu sewerdim ..[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Şu son Shubuo Reklamı süper ya şu kulak testi olan Shubu Pop müzik paketi varya acaip güldüm (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Doritos reklamı güzel.. Shubu da öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Llama, 08 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki: su yenı cıkan arcelık reklamı cok hosuma gıdıyor yok ayaklarıma 21 derece burnuma 25 derece orama burama su derece dıyorsa ordada sımarca .... dıyor o cok hosuma gıttı benım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Evet bu reklam oldukça iyi hele 19 göbeğime diyişi beni kopartıyor daha ne diyim adam tiyatrocu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bonussimo çok güzel bir reklam. yukardaki kot reklamı levisindi..[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence en guzeli maret reklamı "onu yeme beni ye" maretler kıskanç şeyler :) bence cok hostu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 dotitos reklamı güzel[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 dankek serisi :P[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hehe bonsu reklamıda süper (: Hele Top saklama olayı (: -Top nerde be -Başkanım adam çok iyi top saklıyo ... Hop top o kabarık saçtan çıkyıo hauha[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 En güseli bence Arçelik in Klima reklamı. Sırrı: Çelik dışaısı çok sıcak asfalt yanıyor yumurta koysak omlet olcak ... Çelik: Klimalırrr Sırrı ayıghhh!!! Sırrı: Çelik şimdi omuzlarıma ha şimdi ayak uçlarıma Çelik: Şımarma Sırrı ... Birde Shubuo reklamı güzel. O gül dudaklarına Subuo subuo varya Kral ın reklamı (müziğe emek veren büyük bir insanın ismini unutmak rezil bir durum biliyormusunuz? )[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Görsel yönden en güzel meganın reklamı. En sonunda arka palnda da dünya felan var çok tatlı duruyo ay yüzeyi... Hoş yanii... Müzikte tam olmuş bence çok başarılı bir reklam[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: fartous, 08 June 2003 17:06 tarihinde demiş ki: en guzel tv reklami bi aralar vardi ki sizde hatirlarsiniz mavi jeans inmiydi tam olarak bilemicem. bi adam bi hatun kosmaya basliyorlar duvarlari parcalayarak icinden geciyorlar, o yetmiyor 90 derece dikey olarak dalli budakli agaclarin ustunde yardiriyorlar vs. vs. muzigide hostu ne biliim en azindan gorsellik var isin icinde ehu[hline]if you can't beat us.. join us!.. Onun G.A.G. de vardı çok komikti. Aynı reklamın aynısı bi mekanda, adam durup düşünüyo biraz dolanıyo dolanıyo sonra duvara doğru koşuyo direk yapışıyo duvara çok hoştu yaaa eheheh[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 eskiden bir reklam vardı gecenin bir yarısı bozcı gibi bir adam omuzundaki sepetlerde pırezervaif dağıtırdı o reklamı ilk gördüğümde kopmuştum. :)[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heh o O.K reklamı halen dvm ediyor geçenlerde görmüştüm[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 daaaaaaaaaaaaaaaaannnn keeeeeek ve bonussimo bonussimo? gosterrr[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 11 June 2003 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar