Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

başkanı böyle kukla gibi oynatırsa iyice saçma olur ama, ryan da galiba george mason gibi yok yoluna gitti niyazi olacak ehe

gael'im yazık 24 saatte öldüren hastalığa iki saatte kurban gitti drama uğruna, michelle nasıl kurtaracak paçayı bakalım. eski toprak kalmadı neredeyse be..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şu binanın içine girme ve telefon sistemini bulana kadar adrenalin seviyesi en üst düzeye ulaşıyor. Ryan'a yazık oldu hakikaten gıcık falandı ama görevini yapıyodu adam.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu başkan da tam ezik! virüs zaten kontrolden çıktı bide adamı öldürttü şerefsiz ne varsa onun beceriksizliği yüzünden oluyor zaten jack son olarak tanrı beni affetsin dedi ulan sen sık adamın kafasına sonrada öle de
adamın ölüm sahnesi çok dokunaklıydı üzüldüm gerçekten izlediğim en iyi sahnelerden biriydi yazık[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

ehhh çok saçma oldu ya. adam bir trilyon $ istese onu da verecekler, başkanın intihar etmesini istese onu da kabul edecekler sanki.. adam aklına ne eserse onu ister o zaman..

başka bir iş var herhalde ama neyse artık, herif araya firewallu da koymuş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ryan yere düşerken jack'in duruşundaki karizmaya dikkatleri çekmek istiyorum[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Sosyal ağlarda paylaş

her gordugunuz ryan'a emrah demeyin artik ya.

harika rol yapti adam, ryan chapelle'e bu kadar uzulecegim aklima gelmezdi. ayrica adam madem bulunmak istemiyor, direk jack'in vurulmasini istesin, kilitlensin boylece ctu. hakikaten kacta baslamisti?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 10 Ocak 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 24 ün 4. sezonu amerika da yayınlanmaya mı yoksa cekilmeye mi baslanmıs ne, haberiniz olsn da(cılkı cıkcak be...)[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

tekrarını izledim biraz önce de
harbide baya güzel bölümmüş

chapel de ii rol yaptı[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada virusun yayılmasını anlayamadım ben.

o hasta olupta otelden kacan adamın karısına bulastı o zaman?

ve otelin içindeki özel elbisesi olmayan ve henüz belirtileri göstermeyenlere de bulastı?

bulaşma safhasına geçmedimi yoksa daha?[signature][hline]Bu dosyayı indirirsen bilgisayarın patlar. nickinin yanında balon cıkar. bonzi olursun. sakın indirme. bu yazıyı da okumaya devam etme. zaten istesende artık edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben deo kısmı anlayamadım yani dediğin gibi belirtileri göstermeyenler neden hala korunmadan geziyorlar. Sonuçta bu nane tek kişiye bulaşıyor ise konu ayrı ama insandan insana bulaşıyor ise ordak, kıfatesiz herkes ahli hazırda zaten kaptı virüsü. Yani adamın peşinden gitmelerine gerek yok eğer bulaşıcı değil sadece öldürücü ise.
Bu bölümün sonunda Norton Antivirüz çıkıp herşeyi temizlicek hehe. Ben olsam Jacki kiralıyıp böyle bir reklam yapardım :) Jack kan ter içinde hopluyor zıplıyor falan o sırada sümüklü bi bebe setup.exe calıstırıyor ve virüzleri temizliyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

olum oranı cok yuksek oldugunu zaten hepsı bılıyor ama viruse maruz kalıpta bagısıklıgı olan cıkabılıyomuş sanırım -Michelle'in bir sozuydu- Yinede olum oranı yuzde yuz dediler. Biraz havada kaldı gibi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...