Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Tedicit

Öne çıkan mesajlar

yasal post kasma alanı açılmış meğer.. :-p

eh madem başlık bu, siz erin muradınıza, biz de çıkalım sokağa murada erdirecek birini bulmaya.. :-)

kerevit miydi neydi hatırlayamadım, mecburen felsefe yapmak gerekti..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

undomiel
Üye - ? 30 Ocak 2005 12:25
--------------------------------------------------------------------------------
Pyr0 ses sus =oP
--------------------------------------------------------------------------------
pati pati resim =op

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?

yürü beee. işte bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Undomiel Hanım'dan da izin aldığımıza göre sayın Tedicit Hanım'a mektubumu iletebilirim.

Sevgili Tedicit Hanım, duydum ki benden zâtalinizin nü çalışmalarına modellik etmemi istemişssiniz. Bu haber beni çok sevindirdi. Sizinle yakın olabilme fırsatını hiçbir zaman kaçırmayacağımı bilmenizi isterim. Bu seve seve size nü modellik yapcağım anlamına gelir. Buluşma talebinizi bekliyorum.

Saygılarımla. Salvatore Selamon. Ünlü Selamon Oğulları'nın tek vârisi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Gay eşcinsel demek değildir, gay normal bir erkektir, tek farkı kadınlardan değil erkeklerden hoşlanır, eşcinsel karşı cinsin tavırlarını sergileyene denir..

Benim bi alakam yok, yanlış olmasın heh..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan

[Bu mesaj Spidee tarafından 30 Ocak 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 28 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
paticigi gay ler basti

budur abi ya ahauhaua :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
ingilizcede gay, queer, yani mutlu anlamına gelmektedir. asıl yozlaşma ingilizcede başlamış.

queer mutlu demek diil ne yazikki.ibne demek.
kusura bakmayin.
redhouse tan bakin isterseniz.

[signature][hline]pati pati resim =op

sende yaz yaz yaz =oP

Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?

[Bu mesaj undomiel tarafından 30 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...