Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoogleFight

ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar

Açıkçası tereddüt ettim bunu internet bölümüne mi yoksa konudışına mı açmalıyım diye.. ama bana burası biraz daha uygun kaçtı. eğer ki moderator arkadaşlardan uygun bulmayan olupta ilgili yere taşırsa sevinirim.

nette gezerken çok enterasan birşey buldum. Google ile ilgili eğlenceli hizmetlerden biri. Şahsen çok ilginç sonuçlar çıkabiliyor. acayip hoşuma gitti ve ben ilk defa gördüm yani belki daha önce görenleriniz bilenleriniz vardır. kimilerine saçma yada boş dahi gelebilir böyle birşeyi paylaşmak. ama bence çok güzel bir uygulama.

uygulama kısaca şöyle; İki kelimeyi karşılaştırıp hangisinin Google'da daha çok sonucu olduğunu söylüyor.

GoogleFight
Sosyal ağlarda paylaş

:)))
iyide burada sadece aranan terimlerle ilgili ne kadar sayfa olduğu gösteriliyor.

güzellikle ne alakası var şimdi? çirkin olanların sayfası az güzel olanların çok olarak yorumlamak ilginç geldi açıkçası :)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

You want the greatest thing
The greatest thing since bread came sliced
You've got it all you've got it sized
Like a friday fashion show
Teenager cruising in the corner
Trying to look like you don't try
Sosyal ağlarda paylaş

bunun kendi denememizden farkı; tek kelime olarak ariyo, tırnak işareti koymak gerekmiyor, bide 2 ayrı arama yapmak gerekmiyor sanırım

doğru güzellikle alakası yok ama güzel olan daha çok aranır diye düşündüm, ama kötü kelimesi için daha çok başlık olduğuna göre angelina jolie daha güzel değil, charlize theron daha güzel :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 03 Ocak 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
infernal olum dinin imanın inflames be:D

olay gereksiz ama baya iyi fikirmiş:) eğlencelik..

bigün amarıgaya başkan olursam doların arkasındaki In God We Trust yazısını In Flames We Trust olarak değiştirecem :D[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 03 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
ahaha Her yerde eziyoruz aha sonuçlarda da ezdik işteeeeeee
:D

galatasaray
( 967 000 results)

Versus

fenerbahçe
( 4 190 results)

Farka bak inananamıyorum İşte cimbomun gücü

fenerbahçede ç harfi var, tr karakter olayı bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...