Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

loto

duende

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
loto hakkında az bilinenler ya da en cok kazanılan para vs. booyle bildiginiz seyler varsa yazarmısınız donem odevimin son kısmı boyle bişiyle bitircem odvi herkes ufak ufak bikac bilgi yazsa cok ii olur şimdiden teşekkurler
,[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mesaj tarihi:
Loto ilk olarak Roma İmparatorluğu zamanında hazineden ayrılan bir kısım paranın çekilişle birine verilmesinin kararlaştırılması üzerine doğmuştur.
İtalyancada "kader" anlamına gelmektedir.

discovery de görmüştüm bu kadarını unuttum ama daha çok biliodum =)

Şuana kadar çıkan en büyük Loto ise 219 milyon sterlin ile İngilizlerde Yaşlı bir kadına ait.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Her hafta cumartesi saat 9'da yapılır çekili$.. zanledersem[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
Babam her hafta cumartesi beni sayısal oynamaya yollar boole kombinasyonları falan war...Babam hep aynı sayıları oynuo heralde bi taktik...Boole markette sıra falan olur yas trt de sayısal gece adında bir programla cekilis yapılır...Falan filan hede hödö[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
Loto insanın kendine yakışanı giymesidir.Şimdi ne alaka dediğinizi duyar gibiyim? Siz eğer o gün güzel elbiseler giyip loto yatırmaya kuyruğa girerseniz etrafta güzel manitalar olabilir.Bu yüzden eğer en güzel size en yakışan elbiseleri giyerseniz ordan manita ayıklayabilirsiniz.

*!tamam tamam gittim*[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
En çok çıkan numara 38 dir.
Bunun sebebi bilinmiyor açıklaması yapılsada benim fikrime göre 38 rakamı 49 rakamlı lotoda olabilecek en ağır sayıdır. eğer 99 rakam olsaydı 88 en ağırı olurdu gibi.
Ayrıca işine yararmı bilmem ama benim yazmış olduğum bi kombinasyon programı vardı

Buradan threadime ulaşabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 19 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
donem odevi matematikten hatta arama yaparsanız eskiden nasıl hesaplanacagını sormustum gorursunuz odev hesaplamakla ilgili onu hesapladıktan sonra bide ek bilgi gibi bişiler koyucam işte onun için sordum sizin soyliyeceginiz seyler aferim cok ugrasmıssın dedirtip ek puan almak için yani[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mesaj tarihi:
kumar kötüdür! :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
uncla, 19 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 19 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
6 sayı yazılır
hepsi tutarsa
voleyi vurursun =)

budur. :lol:

+1

Ama iddaa oyna bencede iddaa da daha fazla şansın olur.Loto flm yalan oldu bana göre.[signature][hline]Infarctus
Mesaj tarihi:
hep aglıyorum loto çıkmıyo loto çıkmıyo diye de yeni farkettim oynamıyorum diye çıkmıyormuş galiba ama zaten çıkıcak olsa kapının önünde 1 trilyon olan çanta şeklindede çıkar.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
  • Yeni Oluştur...