BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 fragmanlar nası diim hmm o filmle dünyada yayınlanıo yani gelicek die bi şartı oldunu sanmıorm çünkü bi filmin başında sadece o fragman yayınyanıodu hatta gazeteye çıkmıştı şimdi hangi film ve fragman hatrlamıorm :([signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ayrıca daha öncede diormm şimdi de diorm çizgi romana tamamen sadık kalan tek uyarlama..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 geliyor geliyor! Cinemaxx de gelecek hafta vizyoa girecekler arasında :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Güzelmiş ya hoşuma gitti.Göz kapakları ve dudakları ameliyatla alınmış mazoşist herif çok garipti,ama deli dövüşüyo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Hellboy 2 geliyor 2006 da kaynak=IMDB[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Aramice'de Sammael "Zehirleyen Melek" anlamına geliyor, aynı zamanda Şeytanın isimlerinden biri oluyor bu. Onu anlamadım ben, tutup Sammael'i Hellhound yapmak, olmamış. Hehehe. Film güzel oldukça. Sevdim beğendim. Dün izledim.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Abus, 30 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: Hellboy 2 geliyor 2006 da kaynak=IMDB bu güzel umarım bozmazlar çizgilerini ...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 su anda ingilterede vizyonda turkiyede birdaki hafta gelir heralde. bence o kadar umutlanmayin o kadar ahim sahim bir film deil. Benim fikrim bence ne kotu nede iyi. [Bu mesaj Ravenloft tarafından 31 Ağustos 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 aylardır sabırsızlıkla bekliyorum gelsin cuma günüde saldırıyim sinemaya :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kostüm nasıl iğrenç onu anlamadım? çizgi romandaki şekli aynen yansıtmışlar...[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oda kostüm deil adamın kendisi o ayrı[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hellboy abi ne iş boynuz falan yenge ha ehehhehee...abi? abi? abii abi dur gözünü seveyim abi abiii[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ha hellboy çizgi romanını sevmessin o ayrı, onu ayrı eleştirirsin de, film bence gayet başarılı olmuş, çizgi roman havası gördüm.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 begenmedim. sonu da gulunc olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence oldukça başarılıydı çizgi romanını bilmiyorum ama filmini oldukça beğendim. hatta belki çizgiromanını da okurum artık[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet süperdi, diğer filmlerdeki gibi hikayenin içine etmemişler(lotrda tom bombadil, spidermande koldan ağ çıkması, punisherda fbi ajanlığı vs). izlediğim tek iyi çizgiroman filmiydi derim rahatlıkla.. [spo1=aksiyon sahneleriyle ilgili.]aksiyon sahneleri gerçekten azdı, özellikle şu hitlerin suikastçısı ölmeden önce çok güzel matriximsi şeyler yaratabilirdi. bir de yaratık olarak sadece hellhound(lar) kullanılmasını yadırgadım. animasyon yapmaya üşenmişler heralde)[/spo][signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Onu bunu geçinde konu olarak Warcraft'a çok benziyordu. Warcrafttaki Undead Campaign bitince çıkan demo sanırım. Sözler aynıydı. From dust of bla bla A new shall Arise diyince dumur oldum. Sondada Demon Hunter'a bağladı zaten :D bence çok benzerlik war :D. Warcraftla kafayımı bozdum nedir?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oole bakarsan harbi benziyo war'a :D ama filmde bazı yerlerde içim sıkıldı diyebilirm [spo1=film hakknda]Ozellikle paso hellhound aynı geyik, bir de az aksiyon sahnesi olmuş[/spo][signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bence çok kötü bir filmdi yani verdiğim paraya acıdım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oha verdiğin paraya acıdın? yuhas.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 onumdeki veletlerin sesleri olmasa daha guzel olacakti[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: LvL_Sabo, 04 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki: oha verdiğin paraya acıdın? yuhas. çizgi roman severim ama bu filmi ve karakteri sevmedim zevkler ve renkler nede olsa :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 10 üzerinden sadece 5 veriyorum...Oda güzel alevli hatunumuz için... İzlerken resmen uykum geldi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Verdiği paraya acıyanlar arasına benide alın. Cidden o kadar sıkıldım ki filmde. Sadece şu kanı kum olan herif biraz ilginçti onun dışında o kadar baydım ki hele klişe bi mesajla bitmesi dahada deli etti beni. Bi spidermani 10 kere izlerim bunun yerine cidden. Espriler fena değildi ama kimse gülmüyordu sinemada buda sıkılmamda rol oynuyor. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bence film iyidi, ama süper değildi. [spo1=Bence film şöyle olmalıydı:]Ayrıca bence film kötü sonla bitse yani Hellboy kötü olarak kalsa süper olurdu. Bir sahnede Hellboy'un portalları açtıktan sonra dünyanın hali ve kendisinin halini gösteriyordu. Muhteşem bir atmosfer olurdu eğer Hellboy kötü tarafta olsaydı. Zaten yönetmen üçleme yapacağını söylemişti ve ikinci filmin post-production aşamasına geçti şuan. Eğer kötü tarafta bitseydi daha ilgi çekici bir üçleme izleyebilirdik diye düşünüyorum.[/spo][signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar