Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellboy

Head

Öne çıkan mesajlar

fragmanlar nası diim hmm o filmle dünyada yayınlanıo yani gelicek die bi şartı oldunu sanmıorm
çünkü bi filmin başında sadece o fragman yayınyanıodu hatta gazeteye çıkmıştı
şimdi hangi film ve fragman hatrlamıorm :([signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hellboy abi ne iş boynuz falan yenge ha ehehhehee...abi? abi? abii abi dur gözünü seveyim abi abiii[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

evet süperdi, diğer filmlerdeki gibi hikayenin içine etmemişler(lotrda tom bombadil, spidermande koldan ağ çıkması, punisherda fbi ajanlığı vs). izlediğim tek iyi çizgiroman filmiydi derim rahatlıkla..

[spo1=aksiyon sahneleriyle ilgili.]aksiyon sahneleri gerçekten azdı, özellikle şu hitlerin suikastçısı ölmeden önce çok güzel matriximsi şeyler yaratabilirdi. bir de yaratık olarak sadece hellhound(lar) kullanılmasını yadırgadım. animasyon yapmaya üşenmişler heralde)[/spo][signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu geçinde konu olarak Warcraft'a çok benziyordu. Warcrafttaki Undead Campaign bitince çıkan demo sanırım. Sözler aynıydı. From dust of bla bla A new shall Arise diyince dumur oldum. Sondada Demon Hunter'a bağladı zaten :D bence çok benzerlik war :D.
Warcraftla kafayımı bozdum nedir?[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 04 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
oha verdiğin paraya acıdın?
yuhas.

çizgi roman severim ama bu filmi ve karakteri sevmedim zevkler ve renkler nede olsa :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiği paraya acıyanlar arasına benide alın. Cidden o kadar sıkıldım ki filmde. Sadece şu kanı kum olan herif biraz ilginçti onun dışında o kadar baydım ki hele klişe bi mesajla bitmesi dahada deli etti beni. Bi spidermani 10 kere izlerim bunun yerine cidden. Espriler fena değildi ama kimse gülmüyordu sinemada buda sıkılmamda rol oynuyor. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bence film iyidi, ama süper değildi.

[spo1=Bence film şöyle olmalıydı:]Ayrıca bence film kötü sonla bitse yani Hellboy kötü olarak kalsa süper olurdu. Bir sahnede Hellboy'un portalları açtıktan sonra dünyanın hali ve kendisinin halini gösteriyordu. Muhteşem bir atmosfer olurdu eğer Hellboy kötü tarafta olsaydı. Zaten yönetmen üçleme yapacağını söylemişti ve ikinci filmin post-production aşamasına geçti şuan. Eğer kötü tarafta bitseydi daha ilgi çekici bir üçleme izleyebilirdik diye düşünüyorum.[/spo][signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...