Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 henüz sinemalarda gösterime girmemiş bu filmin DVD'sini kazaa'dan çekip izledim. güzel bir film olmuş. bazı yerlerini pek anlamadım subtitle'siz izlediğim için. ama bazı yerleri çok saçma olmuş yani bi kere kurma kolunu anlamıyosunuz. neyse spoiler olmasın. ama film bitince , öff devamı da olmalıydı diyeceksiniz. yetmedi , bariz az action sahnesi vardı.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 fragmanı çok hoş, babacum da izlemiş çok iyi diyor. sinemaya saklıyorum umarım patlamaz.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ne zmn geliyo sinemaya? filmin fragmanını izledim o tipte bi ecünnünün insan gibi konuşup dawranması fln çok hoşuma gitti çok ii yapmışlar maskeyi fln ayrıca oynayan adam da çok ii oynuyo fantastik we çok başarılı bi filme benziyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 Temmuz 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bir hatırlatma: Hellboy, aynı adlı çizgi romanın filmidir. Çizgi romanındaki ana karakteri çok güzel canlandırmışlar beyaz perdeye, animasyonları çok sevdim.. Trailer'ını izleyebildim sadece. Trailer da etkiledi beni. Acaba ne zaman gelecek sinemalara bilen var mıdır? Bir de DVD'sini indirmemişsindir, DVD-Rip'ini indirmişsindir. Eh ne farkı var, şu farkı var: DVD, CD ya da disket gibi elle tutulur bir medyadır. Oysa DVD-Rip filmler DVD'deki filmin bazı sıkıştırma yöntemleri kullanılarak, bilgisayarda izlenen ve depolanan halidir. "DVD'sini indirdim" demekle DVD-rip'ini değil de direk olarak DVD'nin içindeki tüm materyalleri (kesilmiş sahneler, trailerlar, röportajlar vs) indirmişsin gibi bir hava katıyor. O yüzden "DVD-Rip'ini indirdim" demek çok daha doğru bence. (ben ukalayım, konuşurum böyle, sen bakma bana) [signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya şimdi sen anladın mı? anladın. tamam o zaman.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bende vcd'de izlemiştim, fena film değil. Lakin sonunu çekmemişler cd'ye bende spoil sitelerinden öğrenmek zorunda kaldım. Hatun kişi ile olan ilişkisinin sonucunu merak etmiştim evet istediğim gibi idi. :D Hellboy'u gayet karizmatik bir tip yapmışlar, daveri balık adam da matrak birşey ama midesiz. Eğlenceli vakit geçirilebilecek bir film. Ama çok da ümitlenmeyin derim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yannız araba nasıl vurdurarak çalışıyorsa , kadın da tokatlanarak çalışıo[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Head, 22 Temmuz 2004 03:23 tarihinde demiş ki: yani bi kere kurma kolunu anlamıyosunuz. Ulen çok iyi halt ettin şindi zevki mevki kalmadı filmin izlenmez artıkın :-p Fragmanı bayaa gazlıydı...daredevil gibi olmasa da şöle keyifli keyifli izlesek.De marmarise de yaz sonuna gelmez meret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok eğlenceli bi film. hellboy un espriler mükemmel. bi yaratıkla kavga ediyor bu. yaratık dokunduğu yere yumurta bırakıyor. hellboy un kolunu çizmiş. kolundan 3 tane mi ne yumurta çıkıo. doktor-it planted 3 eggs in you in 5 seconds.(sayıları salladım galiba:D ) hellboy- didnt even buy me a drink.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 film güzeldir belki ama karakter iğrenç ya.. "war never changes"cı amca oynamasa suratına bakmam yani.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok hoş bir film özellikle hellboyun evil versionu normalinden daha karizma. Bunun yanında hellboyun dvdsi şuan nette var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hellboyun beckham saçı var gerçi kel ama arkadan toplamış öyle[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hellboy süper olmuş. mutlaka gidin. divx olarak izlesem de, etkileyiciydi, sinemada seyretmek çok daha iyi olur.. kurma olayını anlamadım. çizgi romanını okumuş biri varsa açıklar mı? hellhoundlar süperdi. hellboy hastası oldum. bir çok sahnede "x-men filmindeki wolverine böyle olmalıydı, pofuduk logan istemiyoruz" dedim adam cool yapılmış, efektler çok hoş vs.. çizgi romanını okuyamdım, sadece karıştırdım.. fanatikleri ne der bilemem, ama ben çok sevdim..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben trailerını izlemiştim. Gerçektende çok hoş. çizgiromandan çeviri olduğu belli ama hiç okumadm ben. Bir iki resmini koyabilirmisiniz?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bana göre çizgi romandan fime uyarlanmş en güzel film. çünkü konusundan sapmamş karekterler saptrlmamştr. hepsi çizgi romanda neyse odur şahsen ben hellboyun çizgi romanlarını baya seviyrm. SPOILER kurma olayını hatrlamıorm çizgi romanda yaf ama işte filmde açıklıo az çok ne işe yaradını sonuçta adam saat gibi olmş artk zamanın cyborgu gibi. ama o kurma onu7 hızlanrıo die düşünüorm ben[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme.[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Eternal, 27 Temmuz 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme. çünkü ülkemizde çizgi roman çock işi die görülüo çou kesimce tahminen sende böle görüosn şu açıklamandan sora insanların severek okuduu şeyleri sinemada izlemesinn verdii keyfi bilmemek diorz biz buna ( heleki konusu saptrlamş olan bişyetyse) örümcek adam ın b0ku çıkmş durumda herşeyide kötü hepsini ona göre baz almak da saçma olr 2 cümlnden neler çıkabiliomş bu arada[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Çocuk işi olarak gormuyorum..Sadece bu tip tiplemeler cocuklara hitap ediyor.Yapsınlar adam gibi comics (ör : spiderman) herkes gider. luzumsun bunlar cocukların ilgisini ceker..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sana göre çekio işte. spiderman adam gibi asla yaplmaz yaplrsa tutmaz piyasa yapıo adam çünkü venomu yapsa kaç kişi anlar o çocuklardan? bide spidermanın tek çizgi romanı yok aynı x-men gibi çeşidi bol baya ama hellboy öle deil ayrıca hellboyu ülkemizde bilen kaç kişi war;?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bugun trailer'ını seyrettım sinemeda.. kesin kararlıyım bir arakdasıma hedıye almaya gereklıye gıttııgımde bır helboy bırde catwoman cızgıromanı alcam cok pahalı degılse paramda varsa kesın...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben sadece fragmanını izledim, çizgi romanını da okumadım ama yine de sorayım: Çizgi romana sadık kalmışlar mı yoksa "hade len!" dedirtiyor mu?[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkiyeye gelmeyecekmiş sinemalara galiba öle bişey duymuş idim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi fragmanı yayınlatan zaten getiren firma yoksa sinamlar zevkinden değil var prosedürleri..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bilmiyom ben filmi çoktan izledim fena güzeldi gideriz izleriz bi daha olmazsa ben sadece gelmeyecek diye duydum dedim asparagaz olabiliritesi olan bişey[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o film 12 yaş grubu içinse ben de donald amcayım bir kere konusu güzel kurgusu güzel ve sağlam aksiyon var filmde hayata dair bir şey vermiyorlar herhangi bir şey öğretme böyle emsaj verme amacı da yok işte filmi güzel yapan da o oturuyorsun ve isliyorsun ki bence marvell ın bütün filmlerinden kat ve kat iyi bit fantazi kurgu olmuş yani gidin pişman olmayacaksınız[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Hellboy × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok hoş bir film özellikle hellboyun evil versionu normalinden daha karizma. Bunun yanında hellboyun dvdsi şuan nette var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hellboyun beckham saçı var gerçi kel ama arkadan toplamış öyle[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hellboy süper olmuş. mutlaka gidin. divx olarak izlesem de, etkileyiciydi, sinemada seyretmek çok daha iyi olur.. kurma olayını anlamadım. çizgi romanını okumuş biri varsa açıklar mı? hellhoundlar süperdi. hellboy hastası oldum. bir çok sahnede "x-men filmindeki wolverine böyle olmalıydı, pofuduk logan istemiyoruz" dedim adam cool yapılmış, efektler çok hoş vs.. çizgi romanını okuyamdım, sadece karıştırdım.. fanatikleri ne der bilemem, ama ben çok sevdim..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben trailerını izlemiştim. Gerçektende çok hoş. çizgiromandan çeviri olduğu belli ama hiç okumadm ben. Bir iki resmini koyabilirmisiniz?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bana göre çizgi romandan fime uyarlanmş en güzel film. çünkü konusundan sapmamş karekterler saptrlmamştr. hepsi çizgi romanda neyse odur şahsen ben hellboyun çizgi romanlarını baya seviyrm. SPOILER kurma olayını hatrlamıorm çizgi romanda yaf ama işte filmde açıklıo az çok ne işe yaradını sonuçta adam saat gibi olmş artk zamanın cyborgu gibi. ama o kurma onu7 hızlanrıo die düşünüorm ben[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme.[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Eternal, 27 Temmuz 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme. çünkü ülkemizde çizgi roman çock işi die görülüo çou kesimce tahminen sende böle görüosn şu açıklamandan sora insanların severek okuduu şeyleri sinemada izlemesinn verdii keyfi bilmemek diorz biz buna ( heleki konusu saptrlamş olan bişyetyse) örümcek adam ın b0ku çıkmş durumda herşeyide kötü hepsini ona göre baz almak da saçma olr 2 cümlnden neler çıkabiliomş bu arada[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Çocuk işi olarak gormuyorum..Sadece bu tip tiplemeler cocuklara hitap ediyor.Yapsınlar adam gibi comics (ör : spiderman) herkes gider. luzumsun bunlar cocukların ilgisini ceker..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sana göre çekio işte. spiderman adam gibi asla yaplmaz yaplrsa tutmaz piyasa yapıo adam çünkü venomu yapsa kaç kişi anlar o çocuklardan? bide spidermanın tek çizgi romanı yok aynı x-men gibi çeşidi bol baya ama hellboy öle deil ayrıca hellboyu ülkemizde bilen kaç kişi war;?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bugun trailer'ını seyrettım sinemeda.. kesin kararlıyım bir arakdasıma hedıye almaya gereklıye gıttııgımde bır helboy bırde catwoman cızgıromanı alcam cok pahalı degılse paramda varsa kesın...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben sadece fragmanını izledim, çizgi romanını da okumadım ama yine de sorayım: Çizgi romana sadık kalmışlar mı yoksa "hade len!" dedirtiyor mu?[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkiyeye gelmeyecekmiş sinemalara galiba öle bişey duymuş idim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi fragmanı yayınlatan zaten getiren firma yoksa sinamlar zevkinden değil var prosedürleri..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bilmiyom ben filmi çoktan izledim fena güzeldi gideriz izleriz bi daha olmazsa ben sadece gelmeyecek diye duydum dedim asparagaz olabiliritesi olan bişey[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o film 12 yaş grubu içinse ben de donald amcayım bir kere konusu güzel kurgusu güzel ve sağlam aksiyon var filmde hayata dair bir şey vermiyorlar herhangi bir şey öğretme böyle emsaj verme amacı da yok işte filmi güzel yapan da o oturuyorsun ve isliyorsun ki bence marvell ın bütün filmlerinden kat ve kat iyi bit fantazi kurgu olmuş yani gidin pişman olmayacaksınız[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Hellboy × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben trailerını izlemiştim. Gerçektende çok hoş. çizgiromandan çeviri olduğu belli ama hiç okumadm ben. Bir iki resmini koyabilirmisiniz?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bana göre çizgi romandan fime uyarlanmş en güzel film. çünkü konusundan sapmamş karekterler saptrlmamştr. hepsi çizgi romanda neyse odur şahsen ben hellboyun çizgi romanlarını baya seviyrm. SPOILER kurma olayını hatrlamıorm çizgi romanda yaf ama işte filmde açıklıo az çok ne işe yaradını sonuçta adam saat gibi olmş artk zamanın cyborgu gibi. ama o kurma onu7 hızlanrıo die düşünüorm ben[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme.[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Eternal, 27 Temmuz 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Luzumsuz gereksiz bir film.. Hulk gibi elinde pop corn 12 yasındaki cocuklar dolusur filme. çünkü ülkemizde çizgi roman çock işi die görülüo çou kesimce tahminen sende böle görüosn şu açıklamandan sora insanların severek okuduu şeyleri sinemada izlemesinn verdii keyfi bilmemek diorz biz buna ( heleki konusu saptrlamş olan bişyetyse) örümcek adam ın b0ku çıkmş durumda herşeyide kötü hepsini ona göre baz almak da saçma olr 2 cümlnden neler çıkabiliomş bu arada[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Çocuk işi olarak gormuyorum..Sadece bu tip tiplemeler cocuklara hitap ediyor.Yapsınlar adam gibi comics (ör : spiderman) herkes gider. luzumsun bunlar cocukların ilgisini ceker..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sana göre çekio işte. spiderman adam gibi asla yaplmaz yaplrsa tutmaz piyasa yapıo adam çünkü venomu yapsa kaç kişi anlar o çocuklardan? bide spidermanın tek çizgi romanı yok aynı x-men gibi çeşidi bol baya ama hellboy öle deil ayrıca hellboyu ülkemizde bilen kaç kişi war;?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bugun trailer'ını seyrettım sinemeda.. kesin kararlıyım bir arakdasıma hedıye almaya gereklıye gıttııgımde bır helboy bırde catwoman cızgıromanı alcam cok pahalı degılse paramda varsa kesın...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben sadece fragmanını izledim, çizgi romanını da okumadım ama yine de sorayım: Çizgi romana sadık kalmışlar mı yoksa "hade len!" dedirtiyor mu?[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkiyeye gelmeyecekmiş sinemalara galiba öle bişey duymuş idim[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi fragmanı yayınlatan zaten getiren firma yoksa sinamlar zevkinden değil var prosedürleri..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bilmiyom ben filmi çoktan izledim fena güzeldi gideriz izleriz bi daha olmazsa ben sadece gelmeyecek diye duydum dedim asparagaz olabiliritesi olan bişey[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o film 12 yaş grubu içinse ben de donald amcayım bir kere konusu güzel kurgusu güzel ve sağlam aksiyon var filmde hayata dair bir şey vermiyorlar herhangi bir şey öğretme böyle emsaj verme amacı da yok işte filmi güzel yapan da o oturuyorsun ve isliyorsun ki bence marvell ın bütün filmlerinden kat ve kat iyi bit fantazi kurgu olmuş yani gidin pişman olmayacaksınız[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar