Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İki gün önce hastalandım. Önce sürekli bir burun akıntısı, göz yaşarması öyle ki gözlerim grmüyor, ders çalışacam çalışamıyorum Uyuyup uyanınca geçer dedim kafama göre ilaç aldım (Tylolhot). Sabah kalktığımda ateşim yükselmişti. Senede bir kaç kere ateşlendiğimden doktora gitmeye tenezzül etmeyecektim ki oda arkadaşımın tepkilerine dayanamadım, gittik doktora. Ayrıntıları geçerek anlatayım, 40 derece ateşim varmış. Doktor: Evladım budalamısın, havale geçireceksin, beynin yamulacak gibisinden laflar etti, ardından iki adet te iğne vurdu. Yurda gittim zar zor yattım 18 saat sonra uyanabildim. Bunu niye anlattım diye sorarsanız eğer, sakın ola ateşiniz yükseldiğinde küçümsemeyin, üşenmeyin gidin doktora. Yüksek ateş beyine kalıcı hasarlar verebiliyormuş, bunu ben de yeni öğrendim. Sağlığınıza dikkat edin.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 geçmiş olsun![signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bende yine biri mynetten fln copyledi sandım neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 geçmiş olsuuun... çabuk çabuk geçer inş..[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Allah korumuş. 40 derece ateşle ayakta durabilmek her yiğidin harcı deil. Büyük geçmiş olsun.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hehe zaten ayakta durmuyordum. Delikanlılık işi de değil diye yazmak, paylaşmak istedim bunları, sağlık her şeyden önemli. Dünyanın en güçlü adamı bile mikroskopla ancak görülebilen bir virüs yüzünden ölebilir, aman diyim[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 uf fenaymış, geçmiş olsun. boğaz ağrısını da küçümsemeyin bu arada, 4 gün üstüste iğne yemiştim geçen sene haziran'da, dandik bi boğaz ağrısıyla başlayan bişey yüzünden.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 banada olmustu kucuk bi ate sndım ama sonra 42 ye cıktı ve hastanelık oldum sora seruma fln baglandım oldu da odlu bencede kucumsmeyın...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim sadece simdi bogazim cok kotu agriyo ve oksuruom sadece bu var sonra daha kotu ilerliyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla ben katı birşey yiyememeye başlamıştım, öyle gitmiştik doktora. abse oluşmuş demişti. doktora gitmek iyidir ya. bayramlarda filan eksik etmeyin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 20 Şubat 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 çok geçmiş olsun şimdi senin beyninde kalıcı hasar mı oluştu? (neşeler yerine gelsin diye söledim kızma lol)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 acı patlıcanı kıraği çalmaz hehe[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Geçmi$ olsun :([signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Geçmis olsun kardes.evvelsi zaturre olmustum ben.Dusuremediler atesimi en sonunda fitil almak zorunda kaldim.Ki komsumuz doktor felan,cok kotuy cok[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... [Bu mesaj Suark tarafından 20 Şubat 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 olüodum ateşiim 50 derece oldu,1 hafta komada kaldım kendime geldim:)geçmiş olsun..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 doktor biraz abartmış olabilir sanki, yani daha doğrusu 20 yaşına kadar falan o kadar tehlikeli bir olay değil ateş (bebekler dışında), yükseği bile. benim 39 derece olur, annemler siklemez, duşa gir düşer derler bi de rapor yazarlar uyumam için o kadar. çok geçmiş olsun ayrıca tabiki.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Wispy, 20 Şubat 2005 12:56 tarihinde demiş ki: İki gün önce hastalandım. Önce sürekli bir burun akıntısı, göz yaşarması öyle ki gözlerim grmüyor, ders çalışacam çalışamıyorum Uyuyup uyanınca geçer dedim kafama göre ilaç aldım (Tylolhot). Tylolhot kaldırılıyor İçinde uyuşturucu madde kullanıldığı için (ve zaten otçular da sıklıkla kullandığı için) yenileri piyasaya çıktı.benim doktorumun tavsiyesi Oledro Hot.Uyku da getirmiyor.Zaten Tylolhot içince değil ders çalışmak,iki adım önünü göremiyorsun.En yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 +1.. bir ara gazetede de çıkmıştı tylolhot ile ilgili bir haber, kalp krizine falan da yol açıyormuş yanlış hatırlamıyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aman aman büyük geçmiş olsun.. o ateş olyından bademciklerim alınana kadar ben de inanılmaz çektim.. geçmiş olsun tekrardan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Geçmiş olsun.. Ya abi ihmal etmeyin böyle şeyleri, geri dönüşü olmayabilir! Tekrar çok çok geçmiş olsun...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... [Bu mesaj Massimo tarafından 20 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Geçmiş olsun.. Benim de boğazım ağrıyor bir iki gündür ama dur bakalım..:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Heffer, 20 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun.. Benim de boğazım ağrıyor bir iki gündür ama dur bakalım..:) 1 sayfa önceki saeros un yazdığı yazıyı bi oku. Sonuçta 4 iğne yemek var!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar