Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman diyim ateşiniz çıkarsa küçümsemeyin

Wispy

Öne çıkan mesajlar

İki gün önce hastalandım.
Önce sürekli bir burun akıntısı, göz yaşarması öyle ki gözlerim grmüyor, ders çalışacam çalışamıyorum Uyuyup uyanınca geçer dedim kafama göre ilaç aldım (Tylolhot).
Sabah kalktığımda ateşim yükselmişti. Senede bir kaç kere ateşlendiğimden doktora gitmeye tenezzül etmeyecektim ki oda arkadaşımın tepkilerine dayanamadım, gittik doktora.
Ayrıntıları geçerek anlatayım, 40 derece ateşim varmış. Doktor: Evladım budalamısın, havale geçireceksin, beynin yamulacak gibisinden laflar etti, ardından iki adet te iğne vurdu. Yurda gittim zar zor yattım 18 saat sonra uyanabildim.
Bunu niye anlattım diye sorarsanız eğer, sakın ola ateşiniz yükseldiğinde küçümsemeyin, üşenmeyin gidin doktora. Yüksek ateş beyine kalıcı hasarlar verebiliyormuş, bunu ben de yeni öğrendim.
Sağlığınıza dikkat edin.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe zaten ayakta durmuyordum.
Delikanlılık işi de değil diye yazmak, paylaşmak istedim bunları, sağlık her şeyden önemli. Dünyanın en güçlü adamı bile mikroskopla ancak görülebilen bir virüs yüzünden ölebilir, aman diyim[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben katı birşey yiyememeye başlamıştım, öyle gitmiştik doktora. abse oluşmuş demişti.

doktora gitmek iyidir ya. bayramlarda filan eksik etmeyin.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 20 Şubat 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmis olsun kardes.evvelsi zaturre olmustum ben.Dusuremediler atesimi en sonunda fitil almak zorunda kaldim.Ki komsumuz doktor felan,cok kotuy cok[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...

[Bu mesaj Suark tarafından 20 Şubat 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doktor biraz abartmış olabilir sanki, yani daha doğrusu 20 yaşına kadar falan o kadar tehlikeli bir olay değil ateş (bebekler dışında), yükseği bile. benim 39 derece olur, annemler siklemez, duşa gir düşer derler bi de rapor yazarlar uyumam için o kadar. çok geçmiş olsun ayrıca tabiki.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 20 Şubat 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
İki gün önce hastalandım.
Önce sürekli bir burun akıntısı, göz yaşarması öyle ki gözlerim grmüyor, ders çalışacam çalışamıyorum Uyuyup uyanınca geçer dedim kafama göre ilaç aldım (Tylolhot).

Tylolhot kaldırılıyor
İçinde uyuşturucu madde kullanıldığı için (ve zaten otçular da sıklıkla kullandığı için) yenileri piyasaya çıktı.benim doktorumun tavsiyesi Oledro Hot.Uyku da getirmiyor.Zaten Tylolhot içince değil ders çalışmak,iki adım önünü göremiyorsun.En yakın zamanda değiştirmeni tavsiye ederim.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King
pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun..
Ya abi ihmal etmeyin böyle şeyleri, geri dönüşü olmayabilir! Tekrar çok çok geçmiş olsun...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...

[Bu mesaj Massimo tarafından 20 Şubat 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 20 Şubat 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun..
Benim de boğazım ağrıyor bir iki gündür ama dur bakalım..:)

1 sayfa önceki saeros un yazdığı yazıyı bi oku.
Sonuçta 4 iğne yemek var!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...