Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gercek soldatcinin hazin zaferi

Tordex

Öne çıkan mesajlar

1 - 1:30 sıralarında (az once ) soldattan ytenı cıkdım oyunun cırkınlıgını sızlerle paylasmak ıstedım.

bi kere ne yazıkkı 3 kafadarın bana tuzagi sonucu 3 vs 1 oynamak zorunda kaldım. bunun yanında bu takımla barret savası yapıyodumkı haritadaki 4 spawm pointten 3 unde pusu vardı. yetmıyomus gibi oyunda her 3 kısıdede speed vardı.

iştew bu sartlar altinda bu kadar ezk bir bicimde oynanan bu oyundan ben galıp cıktım sızlerden ıstegım bu 3 arkadasa resmı bı yasak konulmasada toplumsal bı tepkı verılmesı.
ps : (ki ilginctir oyunun bitmesine cok kısa bir sure kala 3 arkadasda oyundan anı bır bıcımde cıkdı sslerde benım 61 olumumu gorebilirsiniz en uste dikkat edersenız oyundan cıkan son kısıyı yede sag tarafa dikat edersenız en son olumumu ve cıkanlardan 1 inin fragını gorebilirsiniz)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 17 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Bütün server onlara karşıyken adminlerin birşey yapmaması ilginç tabi.

katılıyorum ve adminlere sayısını_hatırlamadığımıncı kez gereğinin yapılmasını söylüyorum.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunlar bölünerek çoğalıyor sanırım.itsmillertime diye biride katıldı aralarına.yine aynı tip, aynı silah.allahım yokmu bu tiplere bi antibiyotik?[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

şu olan olaylar admin mod ve geri kalan konuyla alakalı kişilerin ilgisizliğindendir. 1 ay okullar tatildi maşşallah herkes burda ne güzel yazdılar ettiler ilgilenir gözüktüler. sonra serveri aç git ohh ne güzel iş.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

yetersiz veletler bunlar sonuçta her turlu eziliyolar bırakın takılsınlar yazıktır gunahtır orencekler...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Sosyal ağlarda paylaş

yazık da değil günah da değil.

ben şahsen bizim okuldan olup da soldatta da takıldığımız arkadaşlarımı bu elemanlara karşı örgütledim artık bunlardan minimum 2 tanesi bir arada görünce birbirize saldırmıyoruz.

şu anki anti-e(zik)&l(amer) soldat alliance üyeleri şöle :
RebeL
Turkish-Soldier
Zeppelin
Life_e
Horacules[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu adamları ben de hiç sevmiyorum da
sen yendim demişsin bunları ama ss ler bence pek de öle göstermiyo...yani dikkatimi ceken bir iki nokta var deyinmeden edemicem.:
oncelikle iki ss arasındaki time farkına bakıp senin deaths ine bakarsak durum vahim gözüküyo :) ayrıca ss de gözüken (biterken) ki adam 30 frag lı..3w1 maacta tek olan adamın frag ının üstün olması normal bi durum nihayetinde o 3 kişi sadece seni vurabiliyo senin vurcak 3 tane adamın var :) hem ztn
böyle senin fraglarını 3 e bölcek olursak mesela ortalama kişi başı senden fazla frag yaptıkları gözüküyo
ha bu sirada soldatta speed yok :)
bide beyler grubunuza bende dahil olmak istiyorum.benimde bu heriflerle pek iyi anılarım yok yanii..birlik olmalıyız bence anca beracer kanca beraber bunlar görünüşe göre uzun süreler boyunca burdalar adminlerin bişey yapcak halleri yok gibi gözüküyo

[Bu mesaj snooze tarafından 18 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

snooze öyle kolay değil işte kardeşim. Ben ki iyi oyuncuyumdur. 3 v 1 yaptık kill ve death sayılarım açık haritalarda eşit hatta bazen death geçiyordu. Kolaysa git al bakalım 3 v 1, 30 10 gibi bi şekilde bizde alnından öpelim.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca böyle bir örgütlenmeyide hala anlamış değilm şahsen ben zevk alıyorum 1 v 3 oynamaktan. Mazoşist değilim ama kendini geliştirmen için şans işte oyna 3 tane bota karşı,
sadece insan spawnkill yiyince uyuz oluyor ama spawnkill yememekte kabiliyet bence. Birde hiç konuşmuyorlar ya msn den falan anlaşıyorlar kendi aralarında konuşsalar biraz daha zevk alıcam :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
snooze, 18 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
sen yendim demişsin bunları ama ss ler bence pek de öle göstermiyo...yani dikkatimi ceken bir iki nokta var deyinmeden edemicem.:
oncelikle iki ss arasındaki time farkına bakıp senin deaths ine bakarsak durum vahim gözüküyo :) ayrıca ss de gözüken (biterken) ki adam 30 frag lı..3w1 maacta tek olan adamın frag ının üstün olması normal bi durum nihayetinde o 3 kişi sadece seni vurabiliyo senin vurcak 3 tane adamın var :) hem ztn
böyle senin fraglarını 3 e bölcek olursak mesela ortalama kişi başı senden fazla frag yaptıkları gözüküyo
bide beyler grubunuza bende dahil olmak istiyorum.benimde bu heriflerle pek iyi anılarım yok yanii..birlik olmalıyız bence anca beracer kanca beraber bunlar görünüşe göre uzun süreler boyunca burdalar adminlerin bişey yapcak halleri yok gibi gözüküyo

ehe 4 spwan pointten 3 unu pusuyolar ben bu kadar adam oldurduysem bu benım basarım nşada(normal sartlar altında :P [1 atm 0 ° de]) benım frag alamam lazım geyık olsun die yazdım
zaten :P

ayrıca soldatta speed var ne yazıkkı

soldatı botlarla kur speedi + degil - yonunde azalt matrix mode gibi oynarsın istersen deneyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tjutg, 18 Şubat 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Birde hiç konuşmuyorlar ya msn den falan anlaşıyorlar kendi aralarında konuşsalar biraz daha zevk alıcam :).

ben bi kere rast geldim konuştuğuna.dün gece oynarken morvern girdi (hemen 15 sn arkasındanda tmrmlk) servera girer girmez (ben ve swswsw arkadaş vardık sadece) "noob" dedi bize...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

cücük adam cs'sinde (mumi nerdesiiiin) bile böyle abukluklar çıkabiliyor ya, daha neler göreceğiz dur bakalım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
snooze, 18 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki:

evet arkadaşı bayağı kızdırmışlar
ama şunuda ekliyim
soldatta speed var , nebuladada yapılıyordu , paticik in server kapanmadan öncede yapanlar vardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...