Tordex Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 - 1:30 sıralarında (az once ) soldattan ytenı cıkdım oyunun cırkınlıgını sızlerle paylasmak ıstedım. bi kere ne yazıkkı 3 kafadarın bana tuzagi sonucu 3 vs 1 oynamak zorunda kaldım. bunun yanında bu takımla barret savası yapıyodumkı haritadaki 4 spawm pointten 3 unde pusu vardı. yetmıyomus gibi oyunda her 3 kısıdede speed vardı. iştew bu sartlar altinda bu kadar ezk bir bicimde oynanan bu oyundan ben galıp cıktım sızlerden ıstegım bu 3 arkadasa resmı bı yasak konulmasada toplumsal bı tepkı verılmesı. ps : (ki ilginctir oyunun bitmesine cok kısa bir sure kala 3 arkadasda oyundan anı bır bıcımde cıkdı sslerde benım 61 olumumu gorebilirsiniz en uste dikkat edersenız oyundan cıkan son kısıyı yede sag tarafa dikat edersenız en son olumumu ve cıkanlardan 1 inin fragını gorebilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bütün server onlara karşıyken adminlerin birşey yapmaması ilginç tabi.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ne yapabilirler ki? baska nick alip girerler yine, ne degisir? cok kotu durum, iplerine filan bakilsa ayni cafedenlerse ip banlansa mesela... wasti buraya yumruk havaya[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Alomatik_2k, 17 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Bütün server onlara karşıyken adminlerin birşey yapmaması ilginç tabi. katiliyorum ip ban atsan baska cafeye gider ordanda girer yanliz bunuda unutmayin. ama amacınız baska cafeye gondermekse yapin[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Alomatik_2k, 17 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Bütün server onlara karşıyken adminlerin birşey yapmaması ilginç tabi. katılıyorum ve adminlere sayısını_hatırlamadığımıncı kez gereğinin yapılmasını söylüyorum.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 BARRETCİ KARDEŞLERE ÖLÜM!...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abi bunlar bölünerek çoğalıyor sanırım.itsmillertime diye biride katıldı aralarına.yine aynı tip, aynı silah.allahım yokmu bu tiplere bi antibiyotik?[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 votekick konsa aslında.. zaten bu adamları artık gördüğüm yerde çıkarım oyundan ben.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Votekick işe yaramaz, zaten en az 3 kişi oluyorlar gerekli çoğunluğa ulaşamazsın.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şu olan olaylar admin mod ve geri kalan konuyla alakalı kişilerin ilgisizliğindendir. 1 ay okullar tatildi maşşallah herkes burda ne güzel yazdılar ettiler ilgilenir gözüktüler. sonra serveri aç git ohh ne güzel iş.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yetersiz veletler bunlar sonuçta her turlu eziliyolar bırakın takılsınlar yazıktır gunahtır orencekler...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yazık da değil günah da değil. ben şahsen bizim okuldan olup da soldatta da takıldığımız arkadaşlarımı bu elemanlara karşı örgütledim artık bunlardan minimum 2 tanesi bir arada görünce birbirize saldırmıyoruz. şu anki anti-e(zik)&l(amer) soldat alliance üyeleri şöle : RebeL Turkish-Soldier Zeppelin Life_e Horacules[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yanlı$ anlaşılma olmasın ben zeppelin le aynı okuldan falan değilim :D ama aynı örgütteyiz :)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Beni de örgüte alın, bunlarla 3vs1, 4vs1 yapmak çok eğlenceli ama bi süre sonra sıkıyor :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snooze Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yahu bu adamları ben de hiç sevmiyorum da sen yendim demişsin bunları ama ss ler bence pek de öle göstermiyo...yani dikkatimi ceken bir iki nokta var deyinmeden edemicem.: oncelikle iki ss arasındaki time farkına bakıp senin deaths ine bakarsak durum vahim gözüküyo :) ayrıca ss de gözüken (biterken) ki adam 30 frag lı..3w1 maacta tek olan adamın frag ının üstün olması normal bi durum nihayetinde o 3 kişi sadece seni vurabiliyo senin vurcak 3 tane adamın var :) hem ztn böyle senin fraglarını 3 e bölcek olursak mesela ortalama kişi başı senden fazla frag yaptıkları gözüküyo ha bu sirada soldatta speed yok :) bide beyler grubunuza bende dahil olmak istiyorum.benimde bu heriflerle pek iyi anılarım yok yanii..birlik olmalıyız bence anca beracer kanca beraber bunlar görünüşe göre uzun süreler boyunca burdalar adminlerin bişey yapcak halleri yok gibi gözüküyo [Bu mesaj snooze tarafından 18 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 snooze öyle kolay değil işte kardeşim. Ben ki iyi oyuncuyumdur. 3 v 1 yaptık kill ve death sayılarım açık haritalarda eşit hatta bazen death geçiyordu. Kolaysa git al bakalım 3 v 1, 30 10 gibi bi şekilde bizde alnından öpelim.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ayrıca böyle bir örgütlenmeyide hala anlamış değilm şahsen ben zevk alıyorum 1 v 3 oynamaktan. Mazoşist değilim ama kendini geliştirmen için şans işte oyna 3 tane bota karşı, sadece insan spawnkill yiyince uyuz oluyor ama spawnkill yememekte kabiliyet bence. Birde hiç konuşmuyorlar ya msn den falan anlaşıyorlar kendi aralarında konuşsalar biraz daha zevk alıcam :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tordex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: snooze, 18 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: yahu bu adamları ben de hiç sevmiyorum da sen yendim demişsin bunları ama ss ler bence pek de öle göstermiyo...yani dikkatimi ceken bir iki nokta var deyinmeden edemicem.: oncelikle iki ss arasındaki time farkına bakıp senin deaths ine bakarsak durum vahim gözüküyo :) ayrıca ss de gözüken (biterken) ki adam 30 frag lı..3w1 maacta tek olan adamın frag ının üstün olması normal bi durum nihayetinde o 3 kişi sadece seni vurabiliyo senin vurcak 3 tane adamın var :) hem ztn böyle senin fraglarını 3 e bölcek olursak mesela ortalama kişi başı senden fazla frag yaptıkları gözüküyo ha bu sirada soldatta speed yok :) bide beyler grubunuza bende dahil olmak istiyorum.benimde bu heriflerle pek iyi anılarım yok yanii..birlik olmalıyız bence anca beracer kanca beraber bunlar görünüşe göre uzun süreler boyunca burdalar adminlerin bişey yapcak halleri yok gibi gözüküyo [Bu mesaj snooze tarafından 18 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] ehe 4 spwan pointten 3 unu pusuyolar ben bu kadar adam oldurduysem bu benım basarım nşada(normal sartlar altında :P [1 atm 0 ° de]) benım frag alamam lazım geyık olsun die yazdım zaten :P ayrıca soldatta speed var ne yazıkkı soldatı botlarla kur speedi + degil - yonunde azalt matrix mode gibi oynarsın istersen deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Tjutg, 18 Şubat 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Birde hiç konuşmuyorlar ya msn den falan anlaşıyorlar kendi aralarında konuşsalar biraz daha zevk alıcam :). ben bi kere rast geldim konuştuğuna.dün gece oynarken morvern girdi (hemen 15 sn arkasındanda tmrmlk) servera girer girmez (ben ve swswsw arkadaş vardık sadece) "noob" dedi bize...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yoksa yoksa bunlar Türk değil mi?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 cücük adam cs'sinde (mumi nerdesiiiin) bile böyle abukluklar çıkabiliyor ya, daha neler göreceğiz dur bakalım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: PUMA, 18 Şubat 2005 10:46 tarihinde demiş ki: "noob" dedi bize... doğru demiş :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Şubat 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bir meydan okuma seziyorum?istediğin zaman ve yerde, bonec.o zaman noob olup olmadığımı görürsün :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: snooze, 18 Şubat 2005 01:21 tarihinde demiş ki: yahu bu adamları ben de hiç sevmiyorum da sen yendim demişsin bunları ama ss ler bence pek de öle göstermiyo...yani dikkatimi ceken bir iki nokta var deyinmeden edemicem.: oncelikle iki ss arasındaki time farkına bakıp senin deaths ine bakarsak durum vahim gözüküyo :) ayrıca ss de gözüken (biterken) ki adam 30 frag lı..3w1 maacta tek olan adamın frag ının üstün olması normal bi durum nihayetinde o 3 kişi sadece seni vurabiliyo senin vurcak 3 tane adamın var :) hem ztn böyle senin fraglarını 3 e bölcek olursak mesela ortalama kişi başı senden fazla frag yaptıkları gözüküyo ha bu sirada soldatta speed yok :) bide beyler grubunuza bende dahil olmak istiyorum.benimde bu heriflerle pek iyi anılarım yok yanii..birlik olmalıyız bence anca beracer kanca beraber bunlar görünüşe göre uzun süreler boyunca burdalar adminlerin bişey yapcak halleri yok gibi gözüküyo [Bu mesaj snooze tarafından 18 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] evet arkadaşı bayağı kızdırmışlar ama şunuda ekliyim soldatta speed var , nebuladada yapılıyordu , paticik in server kapanmadan öncede yapanlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 speedden kastınız hile mi yoksa havadayken prone ve hemen arkasından ayağa kalkmak suretiyle yere daha hızlı inme mi ?[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar