felixxx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dün biri bana " -ya sen çok geniş bi insansın " dedi. Bu cümlede geniş insan olmak rahat insan,bişeyi pek takmayan insan anlamına gelir sanırım ? öyle dimi[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya bilemiyorum bana da bi kiz bi ara "o iri cüsseyle kapilardan nasi geçiosun" demisti. Kimin soyledigine bakar yani (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence her tepkiye açık olmak her olaya karşılık verebilmek gibi bişi...[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sisman olarak felanmi_?[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 43 kiloyum[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ufkun genisdir belki.Hayellerin genisdir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 GEniş insan olmak genelde rahat olmak kendisi hakkinda söylenenleri pek takmayan insandir, benim bildiğim..[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oyle genısım kı askerlık gıbı saglam bır boruyu yemeye calısıyorum bıraz argo oldu kusura bakamayın[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bayanlara söylendiğinde hoş bir anlam kazanmamakla birlikte erkeklere genelde güzellikle söylenmiş bir "vurdumduymaz" anlamı taşır. "hiçbir şeyi kaale almıyorsun" bağlamında..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tepkileri kaldırabilmek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 relaxx adam[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya aslında bazı insanlar bişileri takmıyomuş gibi gözükseler de bence içten içe bişeyleri düşünürler yani düşünmemek mümkün diil bence.yani bazıları bana da genişsin dio ama genişliğim yapcağım işi yapmamı engellemez yalnızca zamanını veya yapılış şeklini deiştirir birascık:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 geniş insan Hiçbir şeyi umursamayan panik olmayan soğukkanlı olan vurdumduymaz kişi ahanda ben =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: geniş insan Hiçbir şeyi umursamayan panik olmayan soğukkanlı olan vurdumduymaz kişi ahanda ben =) ya sen nasıl bir insansın dedigimde ne dersin black? ne diyon La seyn höytt falan dersen sen geniş insan değilsin :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sanane lan derim =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya kafana herşeyi takmıyan rahat davranan kafana gore takılan bır ınsansın demek...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 felixx yas lkac? (yok 43 kiloyum demişssimde bu durumda ya reşim manaygi bir kadin yada yaşca benden bile ufak olan az sayıda patiden birisin mrk ettim) ve arkadaslarin dedigi gibi kisiye bakar ne denmek istedigi...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bakis acisi genis demis olabilir mi? dunya gorusu , yasami anlayisi falan. edebi bi annam yani :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bana annem hep der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Maxuth, 19 Şubat 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Bana annem hep der... bana demez :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 vurdumduymaz[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Vurdumduymazdan ziyede alıngan olmayan kişi anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hadi bana dese neyse =) real geniş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hmm geniş insan. vurdumduymaz, rahat olabilir evet. şey de olabilir ama, geniş, kültürlü, yaşamı her yönden gören, vs.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Raistin, 19 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: felixx yas lkac? (yok 43 kiloyum demişssimde bu durumda ya reşim manaygi bir kadin yada yaşca benden bile ufak olan az sayıda patiden birisin mrk ettim) ve arkadaslarin dedigi gibi kisiye bakar ne denmek istedigi... Yaş 19 kardeşim.http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5995[Bu mesaj felixxx tarafından 19 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar