Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geniş İnsan Olmak,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

oyle genısım kı askerlık gıbı saglam bır boruyu yemeye calısıyorum

bıraz argo oldu kusura bakamayın[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında bazı insanlar bişileri takmıyomuş gibi gözükseler de bence içten içe bişeyleri düşünürler yani düşünmemek mümkün diil bence.yani bazıları bana da genişsin dio ama genişliğim yapcağım işi yapmamı engellemez yalnızca zamanını veya yapılış şeklini deiştirir birascık:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geniş insan

Hiçbir şeyi umursamayan panik olmayan soğukkanlı olan vurdumduymaz kişi

ahanda ben =)

ya sen nasıl bir insansın dedigimde ne dersin black?

ne diyon La seyn höytt falan dersen sen geniş insan değilsin :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

felixx yas lkac? (yok 43 kiloyum demişssimde bu durumda ya reşim manaygi bir kadin yada yaşca benden bile ufak olan az sayıda patiden birisin mrk ettim) ve arkadaslarin dedigi gibi kisiye bakar ne denmek istedigi...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 19 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
felixx yas lkac? (yok 43 kiloyum demişssimde bu durumda ya reşim manaygi bir kadin yada yaşca benden bile ufak olan az sayıda patiden birisin mrk ettim) ve arkadaslarin dedigi gibi kisiye bakar ne denmek istedigi...

Yaş 19 kardeşim.
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5995

[Bu mesaj felixxx tarafından 19 Şubat 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...