Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 NBA kurulduğundan beri bir çok takım şampiyon olmuştur ama hep iki takım düzenli olarak istikrarı yakalamıştır LAKERS ve CELTİCS... Celtics 60 larda russelin 70 lerde havlicekin ve 80 lerde larry birdin ve McHale in önderliğinde lige damgasını vurmuştur. Lakers ise 70 lerde chamberlain ve jerry west ile 80 lerde magic ve jabbarla 2000 lerde ise shaq ve kobe ile lige damgasını vurmuştur Peki sizce kim daha büyük ve daha fazla saygıyı hakediyor bütün NBA sewerlerin yorumlarını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ikiside değişik dönemlerde başarıdan başarıya koştu, karar vermek zor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 60 larda ve 80 lerde bu iki takım biribirleriyle finallerde hep eşleşmiştir 60 ları boston bill russel farkıyla alsada 80 lerin kapışması inanılmaz olmuştur adeta bird-magic kapışması içinde geçen finaller mükemmeldir bu iki takım 80-90 yılları arasını adeta domine edip bu 10 yılda 8 kez şampiyonlukları paylaşmıştır (lakers 5-3 boston) yani durum 1-1 gibi ama bu iki takım herzaman biribirlerine rakip olmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Indiana Pacers[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 konuyla olan alakası ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 > all yazmayı unutmuşum[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cok sacma bı soru kımın hangı takıma sempatısı warya o daha ıyıdır ama oyuncular bakımından bence lakers[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konu izafidir. Değerlendirmelerde de subjektif cevaplar alacaksınızdır. Herşeyin öncesin de böyle bir soruya cevap yazabilmek için büyük kavramının ne olduğu ve ne anlaşılması gerektiğinin ifade edilmesi lazımdır. Keza saygı kavramında da durum çok farklı değildir. Kişisel görüşüm basketbolu seven herkesin, basketbola değer katan herşeyi büyük göreceği ve saygı duyacağıdır. İş yaşamında öğrendiğim en önemli şeylerden biriside bir soru sorarken alacağım cevabın bana ne katacağını hesaplamaktır. Katma değeri olmayacak sorulardan bu şekilde uzaklaşmak herkesin değerli zamanı açısından önemlidir diye düşünüyorum.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 [Bu mesaj Kumadam tarafından 12 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kumadam'a katılıyorum. Böyle soruya da "ben daha büyüğüm hede hödö" diyorum.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sorunun insanlara ne katacağını sn soru sahibinde daha iyi bilemezsin canı isteyen cevap atar ben seçenekleri sundum o zaman anketlerin bizim hayatımızda hiç bir önemi olmaz bnmde senin iş hayatında öğrendiklerine ihtiyacım yokk ee naapalım peki???? o yüzden birz saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yahu bu sorunun kesin cevabı mı olur? Kim hangi takımı tutuyorsa onu savunacaktır. Sonra da diklen millete aferin.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne demek diklen tarafsız olan cevabını verir herkez şunu tutuyor diye bişey yok bn mantıklıca seçenekleri sıraladım cvap vermeyen vermez. Öğüt vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Öncelikle saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. Bunu ifade eden cümlelerime de rastlamadım yazdıklarımda. Tekrar yazdıklarımı okumanı salık veririm. Bu sorunun soran kişinin amacı ile ilgili bir sernezişim olmadığı gibi, anketleri yazarak verdiğin örnekten yola çıkarak anket yapısında soruların net cevaplar içermesi gerektiğini hatırlatmak isterim. Kendi yaşam tecrübemi empoze etme gibi bir eğilim olmadığının yanı sıra yine son cümle de de belirtmek istediğim yazdıklarımın bir saygısızlık unsuru taşımadığıdır.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 daha ne kadar net açıklıyım sonuçları verdim şu şunu kazanmış dedim ayrıca bana resmen öğüt veriyorsun bu nedir sence arkadaşım??? anketle işin yoksa bırak istiyen cevabını yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kumadam gibi forumun belkide en aklı başındaki adamıyla kavgaya girdin ya helal yani..gerçi kumadam girmedi sen girdin o ayrı..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya bari kumadama yapmayın ayıptır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Celtics nedense hep daha sempatik gelmi$tir bana...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya aslında tartışılabilir bi topic yani ben şahsen burda çok fazla lakers veya celtics taraftarı görmüyorum (hatta hiç). ama rainmanin mi suçudur bilmiyorum yorumları çok okumadığım için bilemiyorum konu bi anda kavgaya dönüşmüş..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yani şu basit sorudan da bir kavga ortamı yaratmışsınız , bravo diyorum.arkadaşlar alt tarafı geçmişlerine ve şimdiki hallerine bakıp şu 2 takımdan hangisi daha iyi ona karar vericeksiniz.lakers ı tutan niye lakers'ın , boston'u tutan niye boston'un daha büyük bir kulüp oldugunu yazsın , savunsun. burası zaten bir forum ,cevabı belli soruların tartısılması mı daha iyi yoksa ufak bir tartışma ortamı yaratarak ( tabi saygı kuralları çerçevesinde) sonucu belli olmayan birşeyi mi tartışmak daha iyi , buna siz karar verin.[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 biz kumadamla soruumuzu halletik herhangi bir kavga yoktur sadece ufak bir tartışma yani hiçbir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 En büyük Sixers derim bende. İlla ikisini karşılaştır dersen Lakers derim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 go celtics go[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 celtics??? lakers :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 celtics[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 celtics[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar