razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 yüz yıl sonra bi garbıç başlığı açam şunu gördüm 3 hafta önce ehe eheh diyip güldüm en masum duygularımla. bak nasıl da çoşmuş organik ve glutensiz neydi bu, niye güldüm? e çünkü ergenlik zamanlarımızdan çok gaz bir sahneydi, hatta memeleri de var. Spoiler neyse işte poz ve müzik ikonik yani, o yüzden de 20 sene sonra hala yaşandığını görünce, hem de oyuncunun kendi olunca vay be diyosun. az önce şunu gördüm, bu ikonik sahnenin rastgele gerçek hayat sahnesiyle hortlatılmasından bir hafta sonra. hayatında reddit görmemiş yönetmen ve oyuncuların hesap açıp bana istediğinizi sorun diyerek yeni filmlerinin reklamını yapması son yıllarda baya popüler olan bişey. ama ulan dedim bir hafta öncesinde gördüğüm bu viral postla denk gelmesi... sonra filmin afişini gördüm. Spoiler ulan araba bile aynı ʙᴜ ᴘᴏꜱᴛᴛᴀ ᴜʀᴜɴ ʏᴇʀʟᴇꜱᴛɪʀᴍᴇ ᴠᴀʀᴅɪʀ.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 bu memeye gülmek ve sevmekle beraber arabalarının üçünün de farklı olduğunu belirtmek isterim. siyah nissan 180sx turuncu mazda rx7 kırmızı toyota trueno 2
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Gold’un araba nerd’u oldugunu da ogrenmis olduk boylece. Bana hepsi mazda 323 ;(
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 fh6 oynayınca öğrendim ya yeni. hemen satmak istedim 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 ahah harbi son iki aynı değil miymiş lan. neyse ya o zaten engagement için kasıtlı bıraktım sdf. bak bunu da çok yapıyolar.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 ilk izleyince herifi random asyalı sandım btw.
Öne çıkan mesajlar