Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 (düzenlendi) 8 yıl sonra devam edeceklerini hiç düşünmüyordum ama bütün hikayeyi işleyen bir sürümünü yapmışlar galiba sonunda, büyük sürpriz oldu. anime finalini izlemeyecek kadar soğudum ama ikinci oyun o kadar iyiydi ki gözü kapalı atlarım buna kesin. custom charımızla eren'i öldürebiliyorsak zaten daha detaylı bilgi var bunda bakmak isteyen varsa. Temmuz 2, 2026 Sam tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 (düzenlendi) orijinal ost yoksa olmaz ama Temmuz 2, 2026 razzRaziel tarafından düzenlendi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 aga be, şu oyunları niye ps3 e yapar gibi yapıyorlar biraz daha bütçe çıkın be abicim.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 GONDARCENGIZ, 02.07.2026 17:38 tarihinde dedi ki: aga be, şu oyunları niye ps3 e yapar gibi yapıyorlar biraz daha bütçe çıkın be abicim. standart KT / BAMCO slop. Bunlar franchise oyunlarini ayni oyuna farkli numara koyup yeni diye cikararak cozduler lol 90 lar dizi/film uyarlama slop u hala alive and well japonyada Sam, 02.07.2026 16:10 tarihinde dedi ki: 8 yıl sonra devam edeceklerini hiç düşünmüyordum ama bütün hikayeyi işleyen bir sürümünü yapmışlar galiba sonunda, büyük sürpriz oldu. anime finalini izlemeyecek kadar soğudum ama ikinci oyun o kadar iyiydi ki gözü kapalı atlarım buna kesin. custom charımızla eren'i öldürebiliyorsak zaten Cekemeyenller anten taksin, ereh did nothing wrong
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 en slop denemeyecek anime uyarlaması ya, miles montofon var bir de bu gameplay'de, başka oyun yok benzeri. millet yokluktan roblox çakması gibi birşey açıyordu browser'da hatta. 10 yılda 2 tane yaptılar zaten topu topu. başka da gelmez artık hikayesini tamamlayınca. bunun ikincisi 7000 steam review, miles montofon 37000 review zaten bütçe gömecek kadar satan oyunlar değiller şu en popüler serilerden biri için bile. mappa'ya açılış animasyonu ve seiyuulara gömmüşlerdir olanı da. bize kazık fiyata koymasalar başka ihsan istemem.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2026 standart 50, deluxe 60, erwin, historia filan paywall. 10 sene indirim gormez koei tecmo anime oyunu olarak lol (fairy tail bknz)
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2026 Bu grafiklerle playstation 3'e çıkartıyorlar sanırım.
Öne çıkan mesajlar