xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 aslında bir rahatsızlığım ya da şikayetim yok yalnızca genel bir kontrole girmek istiyorum. hem kalp hem genel vitamin değerler hormonlar gibi. özel sigortam var. check-upta çok standart bir kontrol var zaten aha şuna da baktırmak istersen ücretli gibi şeyler diyorlar. bu duruma düşmemek için acaba iç hastalıklarına ya da direk kardiyolojiden randevu alarak mı devam etmek lazım sizce ? genel ve ihtiyaçsa spesifik kan tahlili, efor testi vs yaptırıp bi durumumu genel olarak bilmek istiyorum. varsa bunu yapan yaptıran bi tecrübe sahibi olan patiler paylaşsanız ?
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 (düzenlendi) Genel kontrol mü istiyorsun yoksa kalp ve kan değerleri mi ? Sadece onları istiyorsan onları iste, ben galiba tam anlamadım seni. Özel sigortaların bazıları full check up veriyor yıllık. İstersen onu da kullanabilirsin. Kan değerlerinde yanlış bilmiyorsam vitamin gibi şeyler için ama ekstra ücret alıyorlar. Sağlık merkezlerinde ücretsiz yapıyorlardı sanırım ama. Nasıl ? Hiç yardımcı olmadan kafanı karıştırdım mı daha da ? Haziran 15, 2026 Akhlaur tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 aile doktoruna git genel kan tahlili yaptırabilir miyim de
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Akhlaur, 16.06.2026 00:21 tarihinde dedi ki: Genel kontrol mü istiyorsun yoksa kalp ve kan değerleri mi ? Sadece onları istiyorsan onları iste, ben galiba tam anlamadım seni. Özel sigortaların bazıları full check up veriyor yıllık. İstersen onu da kullanabilirsin. Kan değerlerinde yanlış bilmiyorsam vitamin gibi şeyler için ama ekstra ücret alıyorlar. Sağlık merkezlerinde ücretsiz yapıyorlardı sanırım ama. allianz tamamlayıcıdan mı yoksa medicalpark'ın tezgahlamasından dolayı mı bilemedim geçen sene full check up aldım ama beni gezdiren danışman şunuda isterseniz ek ücret ama bunu yaptırırsan şunu bilirsin gibi şeyler söyledi. bu yıl ki hakkımı yine kullanacağım ama spesifik olarak kardiyoloji ve ya iç hastalıklarda bu isteğime göre özellikle şu tahlillerede baktır dediğin bir şeyler olur mu ?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Fistan, 16.06.2026 00:23 tarihinde dedi ki: aile doktoruna git genel kan tahlili yaptırabilir miyim de aile doktoru sadece devletten randevu veriyor doğru mu ? aile hekimlerinin olduğu yerde alamıyorlar galiba ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 bazı asm'lerde direkt alınıyor kan ama senin aile hekiminin olduğu yerde alınıyor mu bilemem, aile hekimin yönlendirir, para vermene de gerek yok özele falan
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Fistan, 16.06.2026 00:58 tarihinde dedi ki: bazı asm'lerde direkt alınıyor kan ama senin aile hekiminin olduğu yerde alınıyor mu bilemem, aile hekimin yönlendirir, para vermene de gerek yok özele falan iyi dedin ben bi sabah uğrayayım sorayım bunu
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2026 xwhiplashx, 16.06.2026 00:23 tarihinde dedi ki: allianz tamamlayıcıdan mı yoksa medicalpark'ın tezgahlamasından dolayı mı bilemedim geçen sene full check up aldım ama beni gezdiren danışman şunuda isterseniz ek ücret ama bunu yaptırırsan şunu bilirsin gibi şeyler söyledi. bu yıl ki hakkımı yine kullanacağım ama spesifik olarak kardiyoloji ve ya iç hastalıklarda bu isteğime göre özellikle şu tahlillerede baktır dediğin bir şeyler olur mu ? Abi full check up lar çok genel bakar zaten. Özel olarak baktırmak istediğin şeylere para verirsin. 35-40 aralığında olduğunu tahmin ediyorum ki o zaman genel bi kalp baksa yeter zaten. Bir de kan değerlerine vitamin falan baktır bence yeterli. He illa baktırayım diyorsan prostat zamanı da yaklaşıyor sen bilirsin asd.
Öne çıkan mesajlar