Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 (düzenlendi) Bu sene tatile tek başıma gidecek gibi durduğumdan sıkılmamak için önceden temel bir plan yapayım dedim. Bisiklet yoldaşım sevgili yaptığı için beni çok pis sattı. Likya Yolu'nu da tek başıma yürümeye korkuyorum.... Motorla çıkacağım. @bLackcha0s da anca yatırsın moturunu sdf. Rota şu şekilde: 16 ya da 18 Mayıs akşamı Antalya (DGR'ye bağlı) 19-23 Kaş 24-26 Datça 27 Bodrum ARIFE 28 İzmir BAYRAM 29-30 Assos BAYRAM 31 Tekirdağ üzerinden İstanbul (Belki ekstra izin alıp dönüşü 1 gün sonraya çekerim. Motorla trafikten kaçabiliyorum ama noolur noolmaz. Bakarız ona) Şincik şöyle bir durum var. Şu yaşıma gelmiş olmama rağmen Bodrum'dan ötesini tam anlamıyla gezemedim. Bir tek Fethiye, o da merkez Defalarca gittim ama hep iş için gitmiştim. İlk kez gezmek için gideceğim. Zaten internette bir yığın yorum morum var ama farkettim ki hep manitanı alıp gitmek üzerine yapılmış. Otelden otele geçmek istemiyorum. Çadır taşıyıp bir de onu kurmakla da uğraşamam. 3-5 tane camping tarzı bir yerler buldum, onlar da ya bekar 35+ kadınlara yönelik "Atmosferik düttürülü nefes alıp evrene götümüzden enerji verme" ya da aşırı derecede berbat/çadırını kendin getir campingleri. Hem konaklama hem de gitmişken şurayı görmezsen olmaz şeklinde tavsiyeleriniz varsa çok makbule geçer. İlla buralarda kalacağım diye bir şey de yok. Sallıyorum Kaş'ta kalma, Ardasan/Kabak/Dalyan vs.'de çok güzel bir yer var derseniz onu da yapabilirim. Tek olduğum için çok rahatım yani. Nisan 7, 2026 Aceace tarafından düzenlendi 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 ahah ben 1 senede 1500km ancak yaptım onun da 700km çanakkale git-gel oldu. yok hanımı da bırakamıyorum maalesef sen git arabayla gelirim ben diyor da anlamsız geliyor bana. şimdi şöyle Kaş 19-23 ideal ancak tek başına sıkılırsın ufaktan bi kekova taraflarına uzan oraları gör ancak ben olsam Antalya'dan inerim antalya - kaş yolu motor için müthiş bir yol eskisi gibi de değil epey düzleştirdiler yolları. Önce bir phaselis koyu çıralı 1-2 gün chill güzel olur burada. Sonra olympos - adrasan oradan bi gelidonya fenerine uzanılır ancak git gel yorar o yol. devam ediyoruz Demre tarafında ufak tefek koylar var kahverengi tabela görürsen bi mola ver bak derim harika koylar ve antik yerler çıkıyor insanın karşısına ama çok da zaman kaybetmeye gerek yok geldin Kekova'ya burada da bir deniz gir çık takıl konaklama yapmadan doğru Kaş'a 3-4 gün burada yorgunluk at. Ufacık yer bir gün derya beach (19 mayıs denk getirirsen laik atak coşkusu olur) hijazz da akşam grup dinle, gagarin önünde insanlarla sohbet et, mavi barda bira iç. Limanağzı, hidayet buralarda deniz keyfi yap. Kaş'tan ayrıl yol üstünde ufaktan bi kaputaş'a ayağını sok maksat görmek olsun. devam. Kalkan, patara devam durma bir şey yok. Fethiye'ye doğru yola çıktın önce Gölbent'te yol ayrılıyor Faralya ve Kabak koylarını görmek istersen oradan içeriye giriyor yol. Hippi ortamları açıkçası Kabak güzel değil faralya da eh işte yola değmez. Fethiye'yi pas geçtin geldin marmaris'e burada datça için içeriye giriyorsun 1 saat daha yol var. İlerlersen akyaka var bence buraya da şans verebilirsin datça bayabilir çünkü 1-2 gün için o yol değmez datça yarımadası bambaşka bir dünya her koyu her bükü müthiş ayrı ayrı gezmek lazım tadı damağında kalmasın, pişman olma. buraya girersen feribot ile bodrum'a geçebilirsin kalan rotayı yazmıyorum hep bilindik şeyler işte 1
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 marmaris-datça yolu motorsiklet için güzel. 20. km'den sonra kaymak gibi yol yaptılar. bir gün knidos'a ayrılabilir. knidos'a motor sürmek isterdim. palamutbükü tarafı deniz, manzara, sakinlik açısından güzeldir. datça çevresindeki koylar genelde sakindir zaten. gezecek bir sürü yer varmış gibi geliyor bana. ayvalık'ta da cennet diyebileceğim birkaç köşe var ama bayram tatilinde hayvan gibi kalabalık olur diye tahmin ediyorum. tekerine taş değmesin.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 antalya merkeze gelince görüşelim. discorddan ulaş bana. yada özel msj at
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Ooo valla süper oldu. Kesin arıcam gelince
Öne çıkan mesajlar