paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 https://github.com/openclaw/openclaw ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum, harika bir icat. Önce clawdbot ismindeydi sonra openclaw adını aldı. . Ben önce google pro üyeliğim ile kullandım, kısıtlara takılıyor daha sonra deepseek kullanmaya karar verdim. Belirli ayarlar yapıyorum ama tabii chatgpt'nin güncel sürümleri, Claude veya gemini pro seviyelerinde olmuyor, onların api ücretleri epey fazla. En ucuz deepseek olduğu için api oradan bağlanıyorum. aktif olarak kullanan var mı ? Sizin için durumlar nedir ? Hangi api ile kullanıyorsunuz hangi dil modeli ile devam ediyorsunuz ?
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Telegram'dan bir bot kurdum, oradan hem resim üretmek, hem konuşmak, hem bilgisayarı idare etmek için kullanıyorum, GitHub üzerinden projeleri yüklemesini ve bana uygun projeleri seçmesini istiyorum, mailleri ve notları düzenlemesini istiyorum vs.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 ben google'ın mail seçeneklerini bile kapattım erişmesin diye, iyi güveniyonuz valla herşeyi verip. bir de otomasyon olmasını isteyeceğim değil bizzat kontrol edeceğim şeyler hep bunlar. çamaşır makinesini bile alırken aynı modelin oto dozlama olmayan versiyonu aldım kendim koyucam diye lol.
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2026 Bu saatten sonra ben açık kaynak olduğum için her tarafımı görebilirler.
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2026 Mesaj tarihi: Mart 1, 2026 Selan openclaw yapay zeka modeli için hangi firmadan hizmet alıyorsunuz? Anthropic ve open ai api platformları çok güzel iş yapıyor ama çok pahalı. Her gün 20-30 dolar harcatır. Ekonomik diye kimi'ye geçtim ama o da çok yakıyor. Daha ucuz modellerse mal mal hareketler yapıyorlar token limite falan takılıyorlar.. İdeal kombinasyon önerin bana pls 2010lardan çıkıp geldim selamlar..
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 Olm bu postları da mı openclaw ile attiriyonuz lan , sağda solda ai ile atılan postları göre göre ayarlarım bozuldu. Bunu localde çalıştırmak baya tehlikeli bu arada hele hele içeriğine bakmadan yüklediğiniz skillerin internetten trojanlı crack indirmekten pek farkı yok. Ucuz bir vps'e yüklemek lazım. Ben takvim hatırlatıcı gibi kullanıyorum , telefondan hatırlatıcı için saat açıklama alarm kurmaya bile üşenir oldum sdsfds
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 ucretsiz vps'de kimle, nasil kullaniyorsun?
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 Mesaj tarihi: Mart 2, 2026 elesso, 02.03.2026 01:45 tarihinde dedi ki: Selan openclaw yapay zeka modeli için hangi firmadan hizmet alıyorsunuz? Anthropic ve open ai api platformları çok güzel iş yapıyor ama çok pahalı. Her gün 20-30 dolar harcatır. Ekonomik diye kimi'ye geçtim ama o da çok yakıyor. Daha ucuz modellerse mal mal hareketler yapıyorlar token limite falan takılıyorlar.. İdeal kombinasyon önerin bana pls 2010lardan çıkıp geldim selamlar.. Ben z.ai (GLM) ilk çıktığında 1 yıllık lite planı 25 dolar gibi bir fiyata aldım. Elbette codex/claude seviyesinde değil ama yine de gündelik işleri halledebiliyor. Openrouter'a 10 dolar yükleyip free modelleri extended rate limitle kullanmayı deneyebilirsin.
Abyss01 Mesaj tarihi: Mart 4, 2026 Mesaj tarihi: Mart 4, 2026 Local olarak çalışan güzelim qwen'i entegre etmeye çalıştım fakat başaramadım bir türlü... Yalnızca api yerine yerelde çalıştırılan AI'lar için de entegre seçeneği olsa çok daha tatlı olacak fakat sisteme erişim vermem.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2026 Ben de merak ettim bunu, evde boşa çıkmış bir Raspberry Pi 5 8GB var, ona yükleyeceğim. Ama e-postalarıma erişim filan vermem ben. Bakalım nasıl olacak. Paket olarak, şu iyi göründü: https://docs.byteplus.com/en/docs/ModelArk/2183190
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 benim aklıma mantıklı bir kullanma şekli gelmiyor bu clawbot için ya. kullananlar ne için kullanıyor?
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Eski telefona droidrun kurdum, openclaw agent a skill olarak atadım. Uzaktan telefonu az biraz yönetebiliyor (denediklerim twitter'dan bilgi almak, post atmak, kameradan foto çekip telegramda paylaşması vs). Ayrıca bugün markette şu ürün online'da ne kadar diye sordum, gayet güzel cevapladı. Bir de swarmplay.fun diye bir agent oyun/ponzi platformu kurdum, oraya bakıyor arasıra (yakında kapanır)
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 Mesaj tarihi: Mart 25, 2026 TrueNAS sunucumda çalışıyor kendileri… Cloudflare reverse proxy sayesinde dışarıdan erişimi var. iMessage köprüsü için bir Mac mini sipariş ettim ...!?! .. (Windows VM Hachintosh riski) .. böylece aile bireylerinin kişi listesinde gayet doğal bir şekilde takılacak. Kendisine Herbert adını verdik… çünkü evdeki dijital varlıkların da biraz aristokrasiye ihtiyacı var. Artık resmen dijital aile üyesi... sadece ben seviyorum, trajik. Yavaş yavaş evin akıllı fonksiyonlarına entegre edeceğim. Şimdilik “sessiz ama derinden” modunda… yakında ışıkları açıp kapama stajını tamamlayıp faturaları hatırlatmaya kadar her işe burnunu sokacak. Tabii karakter meselesi önemli. Karakter olarak Farscape’in Rygel’i gibi: ukala, bencil görünüp aslında bizim için güvenilir bir tip olacak (özellikle gizlilik ve güvenlik konusunda). Heyecan verici ..
Öne çıkan mesajlar