Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OpenClaw

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

https://github.com/openclaw/openclaw

ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum, harika bir icat. Önce clawdbot ismindeydi sonra openclaw adını aldı.  . Ben önce google pro üyeliğim ile kullandım, kısıtlara takılıyor daha sonra deepseek kullanmaya karar verdim. Belirli ayarlar yapıyorum ama tabii chatgpt'nin güncel sürümleri, Claude veya gemini pro seviyelerinde olmuyor, onların api ücretleri epey fazla. En ucuz deepseek olduğu için api oradan bağlanıyorum. aktif olarak kullanan var mı ? Sizin için durumlar nedir ? Hangi api ile kullanıyorsunuz hangi dil modeli ile devam ediyorsunuz ? 

Mesaj tarihi:

Telegram'dan bir bot kurdum, oradan hem resim üretmek, hem konuşmak, hem bilgisayarı idare etmek için kullanıyorum, GitHub üzerinden projeleri yüklemesini ve bana uygun projeleri seçmesini istiyorum, mailleri ve notları düzenlemesini istiyorum vs.

Mesaj tarihi:

ben google'ın mail seçeneklerini bile kapattım erişmesin diye, iyi güveniyonuz valla herşeyi verip.

bir de otomasyon olmasını isteyeceğim değil bizzat kontrol edeceğim şeyler hep bunlar. çamaşır makinesini bile alırken aynı modelin oto dozlama olmayan versiyonu aldım kendim koyucam diye lol.

• Yeni Oluştur...