Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkese merhabalar ve tanrı imparator sizi korusun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu forma yeni katıldım ve aktif bir üyesi olmak için büyük bir destek duyuyorum. formda öncelikli ilgi alanlarım genel olarak masaüstü oyunları ve kitaplar olacaktır. özellikle warhammer 40k/fantasy/age of sigmar ile ilgileniyorum ve toplayabildiğim tüm konu hakkında ki kitapları kütüphaneme ekliyorum. tekrardan tanıştığımıza memnun oldum.

Mesaj tarihi:
debua, 16.02.2026 19:25 tarihinde dedi ki:

Bu forma yeni katıldım ve aktif bir üyesi olmak için büyük bir destek duyuyorum. formda öncelikli ilgi alanlarım genel olarak masaüstü oyunları ve kitaplar olacaktır. özellikle warhammer 40k/fantasy/age of sigmar ile ilgileniyorum ve toplayabildiğim tüm konu hakkında ki kitapları kütüphaneme ekliyorum. tekrardan tanıştığımıza memnun oldum.

selam hoşgeldin

türkçe 2. dilin mi? 😄

Mesaj tarihi:
Saeros, 17.02.2026 10:25 tarihinde dedi ki:

selam hoşgeldin

türkçe 2. dilin mi? 😄

hahaha hayır sadece umursamadan yazıyorum. Bu arada yeni katılanlar dışında başka bir konu seçemiyorum nedenini biliyor musun ?

Mesaj tarihi:
Saeros, 17.02.2026 10:25 tarihinde dedi ki:

selam hoşgeldin

türkçe 2. dilin mi? 😄

Yok degil bro.kendisi warhammer 40k gurusu.etini kemigini sömürün diye benim referansımla üye oldu:)

Warhammer 40k ya yazacak ama yazamıyor şu an:))

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...