knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Norak, 30.04.2026 20:20 tarihinde dedi ki: 40k'da gene bir grafik, gameplay falan var gosterebildikleri, twm3 anca concept, gecici asset falan gosteriyorlar asd, 2028'den once cikarsa surpriz olur sanki. Dow 4, 11th edition'ın arkasindan bu yaz. 2027'de belki tw40k 2028'de bellllki twm 3, gibi durmakta simdilik. anlaşıldı bunlar warhammer'a abanmaya devam edecek. twm 3 ü ben 2027 de isterdim açıkcası çünkü warhammer biraz baydı abi... rome2 yamayı anlam veremedim neyse
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 rome 2 patchlerde 1 dev çalışıyor sadece galiba. Rome 2 sebebi de, eski oyunlardan en çok oynanan ve satan hala o olmasıymış.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2026 Valla ben bu yıl oturdum punic wars’ı oynadım, sonra kuruluş campaign’i oynayacaktım ama “game pass bitiyor bitince oynarsın” dedim kendime. 15-20 yıl sonra hala muadili yok rome 2’nin yani. Roma setting’i için öyle bir oyun bir daha zor gelir. Çeşit çeşit campaign’i var ve grafikleriyle gameplay sistemleri hala oynanır halde, kritik eşiğin bu tarafında neyse ki. Medieval 2 öyle değil mesela, replenishment yok, unit stats antika herşey 1hp, animasyon seti belirliyor sonucu vs. medieval 3’ü de umarım o ayarda yaparlar çünkü bu hayatta medieval 4 görmeyiz artık bu adamlardan. Hayatta iki seri için pc yeniliyordum biri elder scrolls öbürü total war, ikisi de 20 yılda bir çıkar oldu. Kimine aynı filmi her yıl çeken Jason statham stüdyosu, kimine de her yıl emekli olan daniel day lewis stüdyosu..
Öne çıkan mesajlar