Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arc Raiders

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Escape from tarkov'a alternatif geldi diyecem ama değil. ikisi de evet extraction ama benzer hissettirmiyor, baya farklılar. bu oyun daha çok casual. gir çantan full dolana kadar lootla 10dk da çık şeklinde oynayabiliyorsun. 100 çeşit mermi yerine light,medium,heavy mermi şeklinde daha basit bir sistemi var. detaylı bir weapon modification yok baya basit hali var. questleri çok daha rahat takip edebiliyorsunuz. 

extraction shooter sevenler için baya güzel bir alternatif ama. end game'i daha göremedim doğal olarak. bazı oyunlarda insan bile görmeden biterken bazen de adamdan geçilmiyor. kavrayamadım tam olayı. ama şu an için zevkli bir oyun.

Mesaj tarihi:

önceden the huntı oynamıştım biraz şimdi de buna baktım. Extraction shooterlar bana göre değilmiş. Dünyası, grafikleri güzel de, boş boş dolan sonra rastgele biri gelsin vursun seni muhabbeti bayıyor beni. Solo olarak sarmadı hiç beni. 

Mesaj tarihi:

"boş boş dolan sonra rastgele biri gelsin vursun seni" mevzusu PubG'de feci beter bir şeydi. bu oyunda o kadar kötü değil bence.
esas sıkıntıyı combat mekaniklerinde yaşıyorum. Tarkov hiç oynamadım, belki onda da böyledir.

oyunda ilk başlarda ulaşabildiğimiz silahlar tüy gibi damage veren aletler. havada uçan robotları tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, tarıyorsun, anca öyle patlıyorlar. o robotlar tazer gibi bir şey atıyorlar, bir seferde canının çoğunu ve zırhını yok ediyor. o yüzden sürekli saklanarak ateş etmen gerekiyor.

bir silah tipi var mesela, her seferinde 2 mermi 2 mermi yüklüyor, reloadının sonuna kadar bitmesini beklemek gerekiyor yoksa "tamam artık reload olmuştur herhalde" diye ateşe başlayınca öyle boş boş ortada kalıyorsun.

o bahsettiğim silaha benzer bir silah kullanan PvP oyuncuları var, arkandan ateş ettikleri an şansın olmuyor, canının çoğu gidiyor. eldeki tüy gibi damage veren silahların etkisi çok düşük.

bu bahsettiğim silahın ne olduğunu anlamadım. daha rastlayamadım o alete.

belki full sürüm çıktığında bu kadar sıkıntı çekmeyiz, bir sürü upgrade ve workbench kapalı çünkü. mesela oyunda roket atan uçan robotlar var, onları gördüğünde kaçmak bile fayda etmiyor 😄

• Yeni Oluştur...