Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fenerbahçe ile Atalanta, Ademola Lookman’un transferi için 35 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı. Taraflar, peşin ödeme miktarı ile kalan bedelin ödeme planı üzerine görüşmelere başladı.
Y.S.

Mesaj tarihi:

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti.
Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Başkan Vekili Murat Salar,

Ali Koç'un kulüpten tüm alacaklarını sarı-lacivertlilere hibe ettiğini duyurdu.

• Like 1
Mesaj tarihi:

gelmemesi bence daha iyi oldu. bıktım ben bu bıçkın gözüken ama fıs çıkan afrikalı topçulardan. st maksimen, duran falan filan yeter gayri. bize şöyle iskandinav veya balkan kökenli uzun boylu yapılı forvet lazım top indirecek. 

Mesaj tarihi:

Ya abi 6 aydır forvet lazım diyor herkes, biliyon bunu. Hatta sol bek veya stoper de lazım. Sen gidiyon orta saha bakıyon sürekli, kanteyle nessiri yi takas edecen, duran zaten yok. Ben mi atacam aq golü, elindeki de gidiyor lol

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

2 senedir konuşulan paralar bir tek bana mı abartı geliyor?

no-name topçulara 20m veriliyor. maaşlar bu no-name isimler hariç min 7-8m euro'dan başlıyor.

20m sidiki , 20m nene , 20 yine kerem , 30m guendouzi çok acayip rakamlar.

6m verdiğin musaba 40 verdiğin 2 kanattan daha etkili.

sadece fenerde değil , galatasarayda aynı. (sene başında 3 topçuya 150m'a yakın para verdiler)

tüm dünyada piyasa böyle desek oda değil. eskiden sadece maaş olarak katar/arabistan seviyesindeydik şuan bonservis olarakta o seviyedeyiz.

yakında uefa ffp ile bizim kulüplere inceleme başlatır ve başlatması da gerekir şu durumda bence. "sattığın kadar al" olayını uzun süreli uygulamak lazım. onunda etrafından dönerler o ayrı :d

40m'a lookman almadığımıza sevindim ama o 40m kim bilir kime harcayacaklar. daha beteri de olabilir.

yusema tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

🤔

Cristiano Ronaldo’nun, Karim Benzema’nın Al-Hilal transferine müdahalesi nedeniyle Kanté Fenerbahçe’ye, En-Nesyri ise Al-Ittihad’a henüz imza atamadı. Kulüpler anlaşmaları tamamladı ve Suudi Pro Lig’e sundu; onay çıkmadığı için resmi imzalar beklemede

Y.S.

• Yeni Oluştur...