Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

müthiş bir transfer adam tam bir orta saha ya. dün 1 saate yakın videolarını izledim çok temiz şutları çok sert olmasa da düzgün hep, pasları tacklingleri falan da çok iyi. antalyadan maestroya 10m istenen yerde buna 20m vermek bedava

• Like 1
Mesaj tarihi:
kizillelma, 20.12.2025 18:09 tarihinde dedi ki:

Müsabakayı izlemeye gelen S.Saran kahvenin yanında pudra şekerli Kavala  kurabiyesi yedi ..

rockstar bir kulübüz. sex, drugs & rock n roll.

• Haha 2
Mesaj tarihi:

Vay sado vay : Yabıştırrr

Sadettin Saran’ın savcılık ifadesi: • Asos’taki evimde bulunan maddeler yapılan ilk testte uyuşturucu olarak görülebilir ama kriminal sonucunun beklenmesini talep ederim. • Ela Rümeysa Cebeci ile 3 yıl önce bana mesaj atınca tanıştım. Kendisiyle hiç uyuşturucu madde kullanmadım. Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinde iftiraya uğradığım için pek çok kişi tarafından bana organik sakinleştiriler verildi. Ben de bunları kullandım bunların içerisinde uyuşturucu etken maddesi olduğunu düşünmüyorum. • Ela Rümeysa Cebeci’nin “Müthiş bir şeymiş o bahçeden topla getir bana bir dahakine” mesajı Saran’a soruldu; “İzlediğimiz bir filmdeki repliklerden kaynaklı kendi aramızda metafor şeklinde geliştirdiğimiz bir espiridir. Benim kesinlikle böyle bir şeyle alakam olmaz.” • Evimdeki cam kavanozdaki ilaçlar kızımın ilaçlarıdır. Uyuşturucu madde değildir.” • Assos’taki evimde hizmetçi sinekleri uzaklaştırmak için lavanta yaprakları yakmış. Mangaldan sonra da arılar gelince hizmetli kahve, lavanta ve adaçayı yakmış. Ele geçirilen maddeler onların kalıntısıdır.” • Assos’taki evimde bulunan maddelerdeki uyuşturucu olduğuna dair yapılan ilk test pozitif çıkmış olabilir ancak kriminal raporun beklenmesini talep ederiz. • Assos’taki villada çok fazla insanın katıldığı davetler düzenleriz. Hatta en son 21 Ağustos’ta kızımın düğününde 400’den fazla davetli vardı. Onlarda evin içinde değil bahçedelerdi. Bulunan maddeler bahçede bulunmuştur. Benim olmadığım zamanda bir başkası tarafından kullanılıp atılmışsa da bilgim yoktur. • Çıkan maddeler üzerinde parmak izi incelemesi yapılsın, suçlamaları kabul etmiyorum.

Mesaj tarihi:

Sado’yu indirirler zaten test pozitif. Ligde dönecek geyikleri düşünemiyorum. Kasımpaşa lige geldiğince torbacılar hoş geldiniz diye pankartlar vardı.
Ulan böyle bir adamsın yakınlaştığın kadınlara girdiğin ortamlara bak vizyon işte. bizim fiko maç günü Londra’ya gidiyordu çapkınlığa 

Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 21.12.2025 09:01 tarihinde dedi ki:

Sado’yu indirirler zaten test pozitif. Ligde dönecek geyikleri düşünemiyorum. Kasımpaşa lige geldiğince torbacılar hoş geldiniz diye pankartlar vardı.
Ulan böyle bir adamsın yakınlaştığın kadınlara girdiğin ortamlara bak vizyon işte. bizim fiko maç günü Londra’ya gidiyordu çapkınlığa 

Çok üzüldüm bu habere ya, tam adam gibi başkan bulduk derken bu da neyden gidiyor...

Veerman transferi ligi sallar, bir de sol stoper ve Sörloth gelirse yeme de yanında yat. Duranın bonservisi için aslında ElNesri+para önerseler Araplara çok güzel olur ama o da zor gibi 60-70m euro adam.

• Yeni Oluştur...