BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Sotto, 05.09.2025 23:51 tarihinde dedi ki: Yuh Fener'in payroll kac olmus oyle. 148m EUR gozukuyor Capology de ben GS'ye asiri fazla diyordum 120'ye...Jhon Duran'a brut 25m yillik - patron cildirmis... Kac yil surdurulebilir bu bilmiyorum ama Koc'u nasil gonderecek ki bu klup. Turkiye sinirlari icerisinde bunu saglayabilecek baska bir isim zaten yok; gelirlerin bu kadar olmasi da mumkun degil. Fenerin GS den cok gorunmesinin nedeni GS maasin yuklu kismini sadakat primi adi altinda aciklamasi. Her ne kadar senelik sartsiz odeme olsada direk maas olarak gecmedigi icin capology de cikmiyo.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Serie A'daki butun kluplerden fazla; Ingiltere'de 4-5 klup daha fazla bir de Barca + Real + Bayern.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 O dedigin belki 1-2 oyuncuda vardir. Sane + Osimhen. Atmiyim rakamlari da kac milyon ekstra farkettirecek ki. Yine de Duran'a 25m vermekten iyidir sdfs. Yok maksat karsilastirmaktan cok ucmus olmasi inanilmaz su an.
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Son guncellemerde yok Abdulkerim, BAY falan 500k, 750k aliyo gorunuyo. Kac farketcek diyosunda sadece o 2 oyuncuda 9m farkediyo. Duranda 25m gross. Tamam cok yine ama GS gelince net hesapla, Fenere gelince brut konus ne guzel is Ucmasi konusunda haklisin. Surdurulebilir degil gizli bi destek olmadan. Eylül 5, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Ayni sitedeki rakamlara bakiyorum iste net brut filan hesaplamadim. Direk gross pay iste. Sadakat primi yok mu ekstra ne kadar ustune geliyor bilmiyorum ama dedigim gibi maks Sane ve Osimhen'de vardir bu. Klup basarisiyla dogru orantilarsak zaten geriye birsey demeye gerek yok da maksat zaten gozlemdi. Bir de Ugurcan 6m euro aliyor filan diye hemen sallayanlar cikmisti halbuki oyle birsey yok. Eylül 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Ugurcanda aciklanan maasin ustune 2-3m kolay bonuslar var deniliyo. Onunla 6m e cikiyo yine. Ama hicbir takim full seffaf aciklamadigi icin anca gorunene yorum yapabiliyoruz. Capology de dedigim gibi Abdulkerim, BAY, Yunus falan son zamlar falan yok mesela. Maas guncellemelerinde KAP aciklamadigi icin gecmiyo heralde. Boyle gelirler yok zaten. Bi kere onu acildi artik nasil durdurulur hic bir fikrim yok. Ne bu maaslar, nede bu transfer odemeleri Avrupa da birkac klup harici yok.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 2.2m maasi olan birinin kolay bonusla ekstra 2-3m daha aldigi bir kontrat ben hayatimda gormedim acikcasi. Sporla alakali bonus ise yani. Imaj hakki gibi kilif seyler varsa bilmem de Ugurcan'in 6m almasi cok inandirici gelmemisti zaten. Evet bazi yerliler update edilmemis. ~125-130'lara filan cikar iste kaba hesap. Cidden 10 tane klup ya vardir ya yoktur Avrupa'da sunu gecen. Yillar once 60m'a dayaninca olay olmustu. Neyse gorucez artik nasil donuyor.
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Fanatik GS ve Trabzonlu kaynaklar soyluyo 5m uzeri, 6m yakin diye. Zeki Uzundurukan: "Uğurcan Çakır'ın Maaşı Bonuslarla Birlikte 5 Milyon Euro'nun Üzerinde!". Zaten Trabzonda 3m civari aliyomus. Kalkip altina mi gelmis yani GS ye?
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Sotto, 06.09.2025 00:33 tarihinde dedi ki: Cidden 10 tane klup ya vardir ya yoktur Avrupa'da sunu gecen. Yillar once 60m'a dayaninca olay olmustu. Bu bide gorunen yuzu. Bonuslar, sadakat primleri, imaj haklari derken ustune bunun yarisi daha odeniyo.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Siteye gore Ugurcan'in TS'deki gross maasi 2.2m eur. 2022-2027 kontrati icin. TS'nin grossta bile 3m+ verdigi tek adam Savic gozukuyor yine. Trabzon da mi her sene sadakattir odur budur veriyordu kendi oyuncusuna. Eylül 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Sitede cogunun yanlis oldugu ortada zaten, ozellikle sozlesme yenilemeleri. Daha FB yada GS haberleri varken Trabzondan 3m aliyo deniliyodu. Ortada seffaflik diye bisey yokken capology guvenilir bi kaynak olamaz zaten. Referans olur anca. Eylül 5, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Deniliyordu referanssa eger Haluk Yurekli vs bonuslarla 2.5-3m alacak dedi mesela GS'den. Herkes bisiy salliyor ama duzgun karsilastirma acisindan site makul. Ayni sey her takimda da var ise eger. Eylül 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 (düzenlendi) Bu da trabzon kaynakli site mesela. Gecen sene sonu yenilenmis, 2.5m olmus net maas. https://www.taka61.net/haber-trabzonspor-kaptani-ugurcan-cakirla-sozlesme-yeniledi-45510.html Bu da BeinSports hatta: https://beinsports.com.tr/haber/trabzonspordan-ugurcan-cakir-karari Kalkip bunun altina geldigini dusunmek hayal sadece. Ozellikle GS ve Fenerde bu seviye paralar odenirken. Eylül 5, 2025 BloodBane tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 2027 gorunuyor sitede update gelmemis o zaman. 1.6m eur eski kontrat. Zeki Uzundurukan'i actim simdi 5 dedi. Olabilir 5 artik normal oldu.
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 5m artik normal evet. Sikinti buyuk valla, 2-3 seneye batar tum takimlar, sonrada cokerler direk.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Bu arada TFF sitesinden baktim o Haziran kontrati gorunmuyor 2.5m EUR olan https://tff.org/Default.aspx?pageId=526&kisiId=1136213
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Neye gore o bilmiyorum. Ama on bakarsan BAY inda 2023 harici kontrat yenilemesi yok ama yakin zamanda yapildi deniliyo.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2025 (düzenlendi) ZIDANEEEE GELİYORRRRR!!! muşş asdasfs bu kadroya da anca Ziozu yakışır zaten... Eylül 6, 2025 Shadow tarafından düzenlendi 1
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2025 TBR Football'un haberine göre, Fenerbahçe, Totttenham'ın gözden çıkardığı Yves Bissouma'yı kadrosuna katmaya çok yakın.
Öne çıkan mesajlar