Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik kedi/köpek tuvalati tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Artık temizlemekle uğraşmaktan sıkıldık ve bu otomatik tuvaletlerden makul rakamlı bi tanesini denemek istiyoruz. Tek kedimiz var ve 5kg civarı.

Otomatik tuvaletleri denemiş olan ve tavsiyelerini paylaşmak isteyenlerden yardım bekliyoruz.

Mesaj tarihi:

Haustier CB001 Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti aldım gayet memnunum ama kedinin alışması zaman alıyor hatta belki ilk 4-5 gün manuel kullanmak lazım ürkmesin. Süper sessiz ve işini iyi yapıyor.

Mesaj tarihi:

abi otomatık kedi tuvaletlerinde sıkışıp ölen kediler var,youtube a falan yazarsan gorursun,çinli birkaç firma aynı makıneyi bırcok farklı marka ıle ucuza satıyor ,bu makıneler asırı tehlıkelı.

asagıya bır tane lınk bırskıyorum

Mesaj tarihi:

Vay canına yanayım ne kadar kötüymüş lan! Bi kere de pimapenin vasisdasına sıkışıp ölen kedi duydumdu, talihsizlik ya

bahçeli ev harici hayvan beslemek zor iş

Mesaj tarihi:

ağzının kapanmadığı modeller o kadar da riskli değil. sağa dönsün sola dönsün tamam yeter. arkadaşımda var bir tane, yorumlarına göre inanılmaz iyi bir şey ama kötü yanları da var onları da ben paylaşayım: temizliği baya zor. devasa bir alet rahatça sökülüp takılamıyor. alet evet kumu temizliyor ama boyut olarak çok büyük olamadığı için bazen kediler duvar kısımlarına doğru işlerini görebiliyorlar, alet dönünce de sürtünmeden ötürü etrafa biraz daha bulaşabiliyor. kedinin türüne göre ilk başlarda korktuğu için girmeyebilir.

ama uzun vadede daha faydalı tabii ki. tuvalet kokusunu baya önlüyor, sabah akşam temizlemek zorunda kalmıyorsunuz, yanda poşeti dolunca hemen çıkartıp çöpe atabiliyorsunuz vs.vs.

• Yeni Oluştur...