Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 sadece ilk yarım saat olması lazım. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2026 Zebilith, 07.04.2026 19:54 tarihinde dedi ki: Türkiye'de doğmuş büyümüş, ana dili Türkçe, teni biraz esmerdi. Türk diyebilir miyiz hocam? Çok zayıf olduğum bir konudur ırkçılık. Ama babam "o kızı sen nereden buldun?" diye soruyordu sürekli manalı manalı bu tip bir alt metin ile. ben anladim kardesim. bak acik konusayim simdi. stereotipler hayat kurtarir. bir yavidi mesela https://www.instagram.com/reels/DML229nMNx3/ Bakin ne kadar da normal. bu irkcilik degildir, gercektir. ayni sekilde. IRKCILIK dediginiz, ama benim "Bazi gruplarin kazanmak icin yuzyillarini harcadigi ve cok caba verdigi stereotiplerin takibi" onemlidir. bu verilmis emegi gormezden gormek, bu insanlarin atalarina ihanettir. Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Aslında tüm çocuklar çocuktur. Sonra pis bir çukurun içinde büyüyorlar maalesef bazıları. Bu bir fikir çukuru da olabilir. Benim için iki stereotip var. Akılcı, makul ve iyi insanlar ile kötücül, öfkeli ve saldırgan olanlar. Her millette de var. Tabii ilişki konusu için söylemiyorum bunları, herkes herkesle birlikte olup mutlu olabilir anlamına gelmiyor. Sosyo-kültürel bir uyum ister biraz dasaaa, 08.04.2026 02:02 tarihinde dedi ki: ben anladim kardesim. bak acik konusayim simdi. stereotipler hayat kurtarir. bir yavidi mesela https://www.instagram.com/reels/DML229nMNx3/ Bakin ne kadar da normal. bu irkcilik degildir, gercektir. ayni sekilde. IRKCILIK dediginiz, ama benim "Bazi gruplarin kazanmak icin yuzyillarini harcadigi ve cok caba verdigi stereotiplerin takibi" onemlidir. bu verilmis emegi gormezden gormek, bu insanlarin atalarina ihanettir. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 valla tavuk yumurtasindan kedi cikmaz kardesim. nerede buyutursen buyut. cok miymiymiy olmaya gerek yok. Alıntıla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Geçen bir araştırma okumuştum. Ana babalarin çocuk yetiştirme tarzlarının çocuk üzerinde etkisi yüzde 20 civarındaymış. Yüzde 80 genetik faktörler etkiliymiş. Alıntıla
Raze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 dasaaa, 08.04.2026 02:02 tarihinde dedi ki: ben anladim kardesim. bak acik konusayim simdi. stereotipler hayat kurtarir. bir yavidi mesela https://www.instagram.com/reels/DML229nMNx3/ Bakin ne kadar da normal. bu irkcilik degildir, gercektir. ayni sekilde. IRKCILIK dediginiz, ama benim "Bazi gruplarin kazanmak icin yuzyillarini harcadigi ve cok caba verdigi stereotiplerin takibi" onemlidir. bu verilmis emegi gormezden gormek, bu insanlarin atalarina ihanettir. Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 İnsan ırkları arasındaki genetik farklar aynı tür hayvanların cinsleri arasındaki farklarla bile kıyaslanamayacak kadar düşük. Biz aynı türüz hepimiz. dasaaa, 09.04.2026 14:07 tarihinde dedi ki: valla tavuk yumurtasindan kedi cikmaz kardesim. nerede buyutursen buyut. cok miymiymiy olmaya gerek yok. Zekâ, sağlık vb. şeylerde genetik daha baskın olabilir yaşam tarzına göre. Ne konudaki etki? Yani çocuğun üzerindeki neye olan etkiden bahsediyor çalışma ona bakmak lazım. Biz akıllı mantıklı makul bir birey olmaktan bahsediyoruz. ahmedinejad, 09.04.2026 14:11 tarihinde dedi ki: Geçen bir araştırma okumuştum. Ana babalarin çocuk yetiştirme tarzlarının çocuk üzerinde etkisi yüzde 20 civarındaymış. Yüzde 80 genetik faktörler etkiliymiş. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 valla ben diyecegimi dedim kardesim, gerisini sen bilirsin. stereotipler hayat kurtarir. taylandi kadin gordun mesela, ne dusundun? duku olabilir. cunku olabilir yani. kulturdur, irktir, genetiktir. ben sonuca bakarim. gerisi dedigim gibi miymiymiy. 1 Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 "efendim taylandli adam genetik olarak mi yatkindir, yediklerinden mi bozulmustur yoksa oradaki kultur sebebi ile yanlis bir seyler mi var? bunlar dinlerine gore caiz midir?" bunlar onlarin budha laydiboyoglu'na uygun sorular. beni irgalamaz yani. gender studies gibi gereksiz bolumler falan var bunlara bakan. satanist kiz seksidir abi. onunla da aynisini dusunuyoruz. Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 (düzenlendi) Llama, 09.02.2025 09:20 tarihinde dedi ki: hayatimiz +18 devam Seni Ultima Online'dan mı hatırladım ben? Lamaya binerdin. Vay kardeşim. İsmi Llama olup lama ile gezen minik karakterin gözümde canlandı. Nisan 9, 2026 Zebilith tarafından düzenlendi Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Zebilith, 09.04.2026 17:56 tarihinde dedi ki: Seni Ultima Online'dan mı hatırladım ben? Lamaya binerdin. Vay kardeşim. İsmi Llama olup lama ile gezen minik karakterin gözümde canlandı. aynen öyle lamadan başka bişeyede binmezdim : ) 1 Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Lamadan başka bir şeye binmemek kulağa hala cool geliyor. Alıntıla
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 bende koça binerdim ama çocukkene asfadfs 1 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.