Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Valla bunca sene sonra bile yeri tam burası mı çok emin olamadığım konular oluyor, ama here we go; Plak dinleme odaklı bir HiFi sistem kurmak istiyorum, daha sonrasında farklı unsurlar da ekleyebilirim ama önceliğim plak ancak hiçbir şey bilmediğim için içinde kayboldum gittim. Ses çıkışı için modern bir hoparlör alma isteğim var ki yeri geldiğindebağlanıp spotify vb. uygulamalarla da kullanabileyim, istediğimde farklı ses aygıtı eklentileri yapabileyim. Turntablelarda eski veya yeni olması pek bir şey fark etmiyor anladığım kadarıyla, yalnızca yarı otomatik mi tam otomatik mi, ekstra özellikleri ne var o değişiyor, yoksa iğne filan iyiyse hepsi aynı işi görüyor gibi. Hiçbir şey anlamadığım yer ise amfi. Bunların üçünü bir araya getirdiğinde ortaya çıkan fiyatların skalası acayip geniş ve içinden pek çıkamıyorum işin aslı. Bilgisi olan birileri yönlendirirse sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 MUST HAVE https://www.audiodesign.co.uk/styled-23/styled/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar