Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 başlık baya açıklayıcı oldu. var mı bu konuda yardım edebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Hayır abi, hiç de olmadı. Hangi yazılımlarda gelmiyor? Şu ekrandan kontrol ettin mi: https://files.catbox.moe/ml46g7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 win 11 var oraya nasıl gideceğim bilemedim. ses / özellikler diyip sına dediğimde veriyor ön orta arka sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 (düzenlendi) eski driverı kurdum düzeldi. en azından far cry 6'da alıyorum ses şuan. Kasım 27, 2024 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 kabloyla alakalı olabilir. sarı-kırmızı-beyaz uç vardı benimkinde, onları pc'ye takmak için ayrı bi aparat gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 yok hallettim tamam driver kurunca çözüldü. benim anakartta da mavi yeşil kırmızı var zaten sadece. teknopattan buldum neyi nereye takacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 kırmızı kaployu kessssme, patlarrrrrr!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar