Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kör Oldum

sequoi

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli, 13.11.2024 13:24 tarihinde dedi ki:

napıosun seko işler güçler yerinde mi hala?

Yaş 40 olacak artık iş güç bıraktım ya. Tamamen oğlana adadım kendimi. Ülkenin gidişatı berbat bu ülkede calışılmaz ona karar verirdim. Var olan yeterdi, bitcoin de saolsun hiç birşey yapmadan yatırımı katlayınca tamam dedim yeter. 

Emekli hayatı yaşıyorum sürekli diablo dayım falan. Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama ülke öyle içler acısı bir haldeki paran yoksa zaten bittin yani kurtarır yanın yok. Gelecekte de yok. Bir yerden başlarım bir şekilde kazanırım diyorsan hiç demeyeceksin çünkü imkan dahilinde değil. Dürüst insan ülkesi değil artık çünkü burası.

Yok ben milleti dolandırırım analarını ağlatırım diyorsan da malum parti ve ortağı partinin adamları zaten onu yapıyor. Hemen önüne çıkıyorlar "bi dakka kardeş o işi biz yapıyoruz sen gel hele şöyle" diye. 

Çok değişik bir ülke oldu. Bunları dile getirdiğinde de (önümüzdeki ay duruşmam var) cumhurbaşkanına hakaret suçula karşı karşıya falan kalıyorsun 🙂

En güzelini yaptım vallaha. 70 yaşında dede gibi kira yiyorum. Eyt den emekli maaşımda bağlanmış miss gibi. Bir miktar kur korumalı mevduat'da yapmışım, şimdi nasıl yaparız da bıraktırırız mevduatı diye uğraşıyorlar ama salak değilim çıkanı öpsünler. 

Tam olarak kısaca michael jackson popcorn gif'deki gibi elimde mısır ülkenin gidişatını izliyorum.

giphy.gif?cid=6c09b9522o75gxcr9jqshoaehg

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...