sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Değerli Yönetim anlıyorum eski paticik renkleri hakim olsun istemişsiniz velakin her tarafı turuncu yapmaktansa üst kısım turuncu kalsa ve renk şemasını şu resimdeki gibi yapsanız daha okunaklı olmaz mı? Resmen kör oluyordum okumaya calışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 o sc'yi gorunce ben de kor oldum bu arada... biraz daha uzuuun screenshot alsaymissin keske yaw. davaciyim senden yesil tema kullanmadigin icin. 1 porsche ya da ekran kartini alirim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 dasaaa, 13.11.2024 13:18 tarihinde dedi ki: o sc'yi gorunce ben de kor oldum bu arada... biraz daha uzuuun screenshot alsaymissin keske yaw. davaciyim senden yesil tema kullanmadigin icin. 1 porsche ya da ekran kartini alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 napıosun seko işler güçler yerinde mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 sanssizsansli, 13.11.2024 13:24 tarihinde dedi ki: napıosun seko işler güçler yerinde mi hala? Yaş 40 olacak artık iş güç bıraktım ya. Tamamen oğlana adadım kendimi. Ülkenin gidişatı berbat bu ülkede calışılmaz ona karar verirdim. Var olan yeterdi, bitcoin de saolsun hiç birşey yapmadan yatırımı katlayınca tamam dedim yeter. Emekli hayatı yaşıyorum sürekli diablo dayım falan. Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama ülke öyle içler acısı bir haldeki paran yoksa zaten bittin yani kurtarır yanın yok. Gelecekte de yok. Bir yerden başlarım bir şekilde kazanırım diyorsan hiç demeyeceksin çünkü imkan dahilinde değil. Dürüst insan ülkesi değil artık çünkü burası. Yok ben milleti dolandırırım analarını ağlatırım diyorsan da malum parti ve ortağı partinin adamları zaten onu yapıyor. Hemen önüne çıkıyorlar "bi dakka kardeş o işi biz yapıyoruz sen gel hele şöyle" diye. Çok değişik bir ülke oldu. Bunları dile getirdiğinde de (önümüzdeki ay duruşmam var) cumhurbaşkanına hakaret suçula karşı karşıya falan kalıyorsun En güzelini yaptım vallaha. 70 yaşında dede gibi kira yiyorum. Eyt den emekli maaşımda bağlanmış miss gibi. Bir miktar kur korumalı mevduat'da yapmışım, şimdi nasıl yaparız da bıraktırırız mevduatı diye uğraşıyorlar ama salak değilim çıkanı öpsünler. Tam olarak kısaca michael jackson popcorn gif'deki gibi elimde mısır ülkenin gidişatını izliyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 En altta tema secenegi var ordan degistirebilirsin. Ibani ozelden gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Nosfe, 13.11.2024 14:03 tarihinde dedi ki: En altta tema secenegi var ordan degistirebilirsin. Ibani ozelden gonderiyorum. O bende neden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Tamam buldum varmış facebook dayıları gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 sequoi, 13.11.2024 11:20 tarihinde dedi ki: karti alirsan sevinirim kanka... adres vereyim mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 dasaaa, 13.11.2024 19:24 tarihinde dedi ki: karti alirsan sevinirim kanka... adres vereyim mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 şimdi de sağır olmuş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 inonu siyaseti. verdigin zarara dayanarak kartimi bekliyorum kanka! @sequoi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) sözünü tutmayıp yan yattığı için ben de GeForce 4090'ımı bekliyorum. Kasım 16, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 bana da bi tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 seko emekli olduysan sıradaki iş fikrini paylasta ferrari alma sırası bizee gelsin pls 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 vardir gene bi cakallik by product. neyse @sequoi yolluyorum adresi kanka. gonder heman. tatsizlik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar