Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Elimde 15 senelik bir das keyboard var, artık bazı tuşları hiç basmamaya başladı, tamiri elimden çok gelecek gibi değil, Istanbul'da bunun tamirini yapabilecek bir yer bilen var mı? Klavye şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 baya basit kaba bi is, eli lehim tutan temiz calisabilecek herhangi biri yapar. switchlerin neyse onlardan yedek siparis verirsen ayni kalitede replacement elde edersin. hatta benim onerim harf adasini (komple qwerty den asdf , zxcv serisi - en cok kullanilanlar- ) sayisi kadar switch soyleyip hazir el degmisken hepsini degistirip, cikanlari da ileride muhtemel failure lar icin yedek tutmak olurdu. 15 yil contact patch ler icin oksitlenmeye yeterli bi sure. olur oyle seyler. basit tamir. uzun omurlu kullanirsin gg 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 tamir edilecek mekanik klavyeler 2 oldu. üşüyoruz kharon reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 benim de cooler master bi klavyenin space'i tutukluk yapıyordu, açtım yapayım derken yaylanmayı sağlayan metal çubuk yerinden çıktı, neyse takarım dedim bi açtım, o çubuğu yerine oturtmak için 104 tane tuşun altındaki lehimi söküp paneli kaldırıp öyle oturtuluyor yerine sdfgsd. yapcağınız işi dedim, ben de 200 küsür lehim yapacak, o parçayı yerine koyacak bi tamirci arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2024 hotswap yapılan klavye alın abi dert yok tasa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Lehim konsunda oldukça başarılıyım gençler. Tamir konusunda da gayet iyim. Sonuç olarak Konsol, laptop, vs tamir ediyoruz. Kendi klaveyelerimi de tamir ediyorum. Şehir Antalya. İsterseniz derdinize çare olurum, ama ucuz olmaz. Paticiğe özel kazık. Yedek switchleriniz var mı ? İnanmayanlara örnek resim ekliyorum, böyle bir köşesi olan kişi atom bombası bile yapabilir. Masada mikroskopun altında EYP yapımı görüyorsunuz ( Şaka lan şaka , ordaki bir arkadaşın sıcak hava tabancası, güç kaynağı patlamış bana getirdi tamiri için. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 lehim falan kolay da vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar