Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 dandik bir şarkı çalacak diye beklerken baya baya güzel bir şey çıkmış ortaya. Spoiler belli bir grup şarkı hazırlayıp animeye koymamışlar. direk anime için özel şarkı yaptırmışlar. inanılmaz kaliteli olmuş seslendiren Kishou Taniyama. işin daha ilginç tarafı da var ingilizce dub'u Marc Hudson (DragonForce'dan) seslendirmiş 2
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2025 İngilizce dublisini yeni izliyebiliyorum tam bu soyledigine sasiriyordum ya, iki dilde de guzel olmus epey.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Simdi bi hafta nasil bekliyoruz ya ajsbdb, cliffhanger isini fazla iyi beceriyor bu anime.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 (düzenlendi) Spoiler nodame cantabile ile shingeki no kyojin collab Ağustos 21, 2025 Sam tarafından düzenlendi 1
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 inanılmaz harika bölüm sonu ya. baya uzun zamandır böyle kaliteli cliffhanger görmemiştim mangası çok güzel ama animesini de harika işliyorlar gerçekten.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 şükür devirdik bir haftayı bir şekilde sdfg
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2025 Spoiler “The most unrealistic thing is that people bullied okarun while this guy existed.”
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 valla ben hype'ı pek anlamayı beceremedim kinta ile ilgili ya, belki sonradan yatar aklıma. bir de sezonun sonu biraz sönük olacak gibi, iki bölüm bişi kaldı çünkü.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2025 o yas doneminin hezeyanlarini abartarak ama cok tatli aktariyor olmasi muhtesem. genelde sadece cool ve ne yapacagini bilen amerikan cocuklari falan goruyorduk ama cidden cocukken cocukca hareket ediyoruz cogumuz. Sam, 04.09.2025 19:29 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle “The most unrealistic thing is that people bullied okarun while this guy existed.” cussesi var, ondandir.
Öne çıkan mesajlar