Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 IKEA Vimle ya da Grönlid benzeri bir şeyler arıyorum. L kanepe ama açılınca ( arkası yatınca değil, açılınca) 2 kişilik yatak da olsun. Marka önerilerinizi alırım. Özellike şu marka iyidir ya da şu markadan aman uzak dur tarzı önerilere açığım. Mobilya markalarının siteleri rezaletmiş, iki haftadır onu anladım. Yatak olduğu iddia edilen kanepenin yatak olmuş halinin fotosu yok, ebatlar doğru düzgün yazmıyor (ticari sır sanırım). aradığım şu tarz bir şey kabaca (bunun stoğu yok ) Bu fotoda L kısmı arkada kalmış gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Bu şekilde açılanlar gıcırdama manyağı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Bahsettiğin tiptekiler gerçekten çok daha konforlu oluyor ama mekanizmasının kalitesine dikkat etmek lazım Sürekli kullanılacak bir şey değilse öne çekilen, sırtı devrilen tiptekiler daha avantajlı olabiliyor, özellikle bazası varsa. Sırtı devrilmesin diyorsan böyle bir şeyler de bulabilirsin belki, en azından gıcırdama derdin olmaz. Ama bu fotoğraftan bile rahatsızlığı anlaşılıyor Bir alternatif de köşesi dönenler olabilir; Görsel bulamadım ama orta pufun L'deki boşluğu doldurduğu çeşitler de görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Gıcırdama hiç aklıma bile gelmemişti, çok teşekkürler. Marka ya da üretici önerisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 abi vivense'den kesin uzak dur. artık üretilmiyor falan diyolar ama demir almanı öneririm. artık hep tahtadan yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar