Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 vargas'a giden her topu sayı olacak sanıyor bizimkiler, o mentaliteyi aşmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 İkinci seti farklı bitirseydik psikolojik avantaj olabilirdi, sakat da vermemiz kötü oldu. Ebrar katkı veriyor ama bu maç, o da artımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Maç tam ortada yav. Kazansak çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Oynamamız gereken gibi oynuyoruz, üstelik sakatlara rağmen. Buradan kaybetmeyiz umarım ama kaybedersek de canımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 italyanlar ülkelerine röportaj vermiş, iyi ervis attık ve arkayı hedefledik, zehraya top bırakmamaya çalıştık demişler. bunlara cevaben bir şeyler geliştirir umarım santarelli, çünkü italya için işler çok yanlış gitmediği sürece buraya geçersek yine rakip italya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 şuradan alırsak mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Bu sette iyi değildik ama mücadeleyi bırakmadık. Herkesin katkısının önemli olacağı bir set olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 spiker ne adamsin ya bakani gostermeyince hemen bahset adamdan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 helal be elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 tüyler diken diken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 yess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Çok iyiydi, beklediğimden iyi oynadılar. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Helal olsun, geberdik heyecandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Vargas maçta tuttu bizi. helal olsun kızlar tebriklerrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Cok zor sayi bulduk, cok kolay sayi verdik. Ama mucadeleyi birakmamak cok onemliydi, takim bu galibiyetle moral buldu. Bana gecen seneki ABD macini hatirlatti. Darisi Persembe ve Pazar gunune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 (düzenlendi) Perşembe yarı final, cumartesi de madalya maçına çıkacağız. İtalya-Sırbıstan maçının galibi gelecek, muhtemelen İtalya. İşimiz zor. Amerika-Polonya tarafı daha kolay olurdu. @Gallant abartma yav, Vargas'e geldi mi top büyük ihtimal sayı oluyordu XD Ağustos 6, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 sırbistan'dan sürpriz bekliyorum ben bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Altını alamayacaksak finale çıkmayalım, üzülmeyelim. En kötü bronzla dönelim. Amin işallak yareppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 @eldar sikinti zaten orada. Italya cozumsuz gelmez, varyasyon yapabilmemiz lazim. Mesela Elif Sahin hic beklenmedik anda karsi alana plase yapabiliyor. Bu tarz oyunlari daha sik kullanmamiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Yazamadım ama helal olsun. Hayallerini umarım gerçekleştirirler Yalnız sakatlık yaşayan çok olduk şuan o açıdan biraz endişeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Son sette Çinliler itiraz ettikleri pozisyonda haklıydılar değil mi? Rakip sahada müdahale vardı orada yani? Ama kamerayla o kontrol edilmediğinden hakem vermedi diye yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Çinliler fileye temas itirazı yaptı sanırım. Ne için itiraz ettilerse onunla bağlı kalıyor olabilirler. NBA'de de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 (düzenlendi) Yok onlar aslında müdahale itirazı yaptı elleriyle yaptıkları işaretlerinden belliydi, hakem kabul etmeyince kamerayla fileye temas kontrolü istediler, anladığım kadarıyla her şeye kamera itirazı yapamıyorsun çünkü kamera her açıyı çekmiyor. Bu olimpiyatta bir maçta hakem böyle olmasına rağmen inisyatif alıp bize puan vermişti kameradan bariz görünen bir pozisyonda. Buradaki tekrarda da kamera açısı net gösterse olurdu belki, geniş açıdan dokunduğu belliydi çünkü. Ama kurallara hakim değilim çok, merak etmiştim o anda unuttum sonra. edit: Hatırladım, hollanda maçında kritik anda rakip oyuncunun eline dokundu top, ama filede değil daha geride, oyuncuya söyle diye kızdı Eda ama kaçtı o oyuncu. Meğersem oraya kamera isteyemiyormuşsun. Ama geniş açıda net görünüyordu hakem görüp verdi, rakip teknik direktör bayağı laf etti onu görüp değiştirmesine hatta. Ağustos 6, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Elifin son topunu 5-6 kez izledim,böyle kurnaz ve soğukkanlı bitiriş görmek manyak etti ya.Biz acaba vargasın sutunu cıkarırlarmı derken oyunu kısa kestı elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 miyaw33, 06.08.2024 19:13 tarihinde dedi ki: Elifin son topunu 5-6 kez izledim,böyle kurnaz ve soğukkanlı bitiriş görmek manyak etti ya.Biz acaba vargasın sutunu cıkarırlarmı derken oyunu kısa kestı elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar