Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 başka bir topicte bahsedildi mi görmedim de alt topiclerde aramayalım direk kendi konusu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 (düzenlendi) şu Next Gen Patch aptallığı olmasa daha erken çıkartacağız demişlerdi ama neyse sonunda trailerıyla duyurmuşlar. https://fallout4london.com/release/ Temmuz 25, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 açtık başlığı da kimse Fallout'la ilgilenmiyor artık herhalde. belki fikir verir diye bir inceleme verelim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 ben sonra bakacağım bir ara, ayrı bir oyun gibi verilmesi ilginç olmuş. gog bedava verdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 modcularda qa falan olmadigi icin bugli, duzeltsinler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Buggy, denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 buglı olmaması çok zor ya koca koca oyun şirketlerinin oyunları bile buglı geliyor düzeltirler belki zaman içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Fallout 4 e Steam de sahip olanlar için yükleyip oynamak kabus gibi. Özel araç işleri kolaylaştırıyor diyorlar ama araca Steam şifremizi girmek gerekiyormuş. Mümkün değil. Elle F4 ü son yama öncesine döndürme aşamaları karışık ve zahmetli. Belki Steam e gelirse ve tek tık ile olursa bakarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Ben kullandım o programı, diger türlüsü imkansiz gibi. Fo4 buglari da var zaten senelerdir giderilemeyen. Geri döneceğim yaz tatili sonrasi flondona o kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 installation bana da biraz zahmetli göründü, bir de steam şifresi filan denmiş. biraz bekleyeceğim sanırım daha pratik bir çözüm olur mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 In the first 24 hours alone, London was claimed more than 500,000 times– the fastest redeemed game on GOG in its 16-year history. Dizi sonrasi harika zamanlama ama bug vs tam olmadi, yeni major patch vs gelecekmis. 1-2 aya nefis olacak insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar